Hjem Lever, nyrer og urinveje Nyresygdomme

2 cyster på hver 4 cm.. hva nu???

Redigeret 16 februar, 2013, 06:58 i Nyresygdomme
fik i fredags af vide at jeg i den ene nyre havde en cyste på 4 cm og i den anden nyre havde en af samme størrelse og en mindre... de tog en masse blodprøver...

men hvad vil det betyde for mig fremover...???

er rigtig træt hele tiden, og har meget svært ved at holde mig vågen på arbejdet selv om jeg kun arbejder 30 timer om ugen... bare øv.. håber på svar og råd til min træthed...

Kommentarer

 • Jeg har også cyster, men ved ikke om jeg vil have noget gjort ved det.
  Hvad er der videre sket ?
 • blev scannet i mandags på RAS og den scanning viste at der var min. 6-8 cyster på hver nyre... hmm skal til lægesamtale på mandag, men det gode var at vævet ikke havde taget skade...:-)
 • hej det lyder bestemt ikke rart for dig, hvordan er det blevet opdaget??
 • har i lang tid gået og været træt, haft ondt i ryggen og har feberperioder min hver 14 dag... fik taget en blodprøve hvor de hvide blodlegemer ikke var ok. tog så på hamlet til en vidre udredning og de scannede hele maveregionen, så det var lidt ved et tilfælde at de blev opdaget... og er nu i gang med videre udredning på RAS...
 • Det vil så sige, at på Hamlet kan man være sikker på at få en diagnose. Er det ikke hundedyrt, vil du fortælle hvad det kostede ?
  Folk render til læge i årevis uden at blive scannet og bliver spist af med "noget med tarmene".
  Hvis det ikke er hamrende dyrt, ville det hjælpe mange at blive scannet.
 • jeg fik ikke stillet diagnosen på hamlet, da jeg var der af andre årsager, og det faktisk var ved et tilfælde at de opdagede dem, da de mente en scanning var nødvendigt... de anbefalede at jeg tog kontakt til egen læge og blev nærmere undersøgt på en nefrologisk afdeling, men det var også fordi jeg var derinde af andre årsager og igennem min sygeforsikring på arbejdet, så ved ikke hvad det koster at blive scannet derinde. men er sikker på at de sagtens kan stille diagnosen derinde.
  er efterfølgende blevet scannet endnu mere grundigt på RAS og det viser sig at der er min. 7-8 cyster i hver nyre....
 • Kathinga2, hvis der var noget her, der hed: Tommelfingeren op. Så skal du have den.
  Man kan gå til læge mange gange uden at få hjælp. Det gjorde jeg i flere år, før jeg fik hjælpen på nettet.
  Hvis der bliver noget virkelig galt med mig og mine nu, så nøjes vi ikke med den praktiserende læge. Jeg har en gang fået sendt min ene søn til specialist, og gudskelov for det. Men ret skal være ret, hans læge er blevet forsigtig nu.
  Hvem har dog også fundet på en læge skal kunne stille en diagnose på 10 min. Det kan ikke lade sig gøre.
 • Tak i lige måde Persille.
  Engang fik næsten alle forebyggende scanning af brysterne. De skulle hellere lade folk få scannet deres underkrop/maven.
Log in eller Registrér for at kommentere.