Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Hovedpine og ildelugtende urin

Redigeret 8 oktober, 2012, 03:54 i Hovedpine og migræne
Min mand er opereret for diskusprolaps i nakken, har fibromyalgi og lider meget af spændings-hovedpine. Hovedpinen varer typisk 2-4 dage ad gangen og er ikke til at slå ned med piller. Han har observeret, at hans urin op til anfaldet og under anfaldet er bleg/hvidlig og uden lugt - når hovedpineanfaldet er ved at gå væk, begynder urinen at blive mørkegul og lugte meget kraftigt.
Vi synes egentlig det er en interessant observation, men ingen læger, vi har spurgt, har haft en forklaring eller har fundet problemet værd at beskæftige sig med. Så spørgsmålet er: Er der nogen der har observeret noget lignende, og hvis Ja, hvad siger lægerne til det?

Kommentarer

  • Indstillinger
    Jeg vil bestemt råde din mand til at opsøge en dygtig akupunktør. Læger i den vestlige verden er overhovedet ikke oplært til at se en helhed, men kun fokusere på den enkelte lidelse.

    Jeg har ikke oplevet præcis det, du skriver, men jeg har døjet voldsomt med migræne, der bare blev værre og værre. min daværende læge slog det bare hen med ordet "overgangsalder" - og ja - det er nok ikke din mands problem :-) - men han skrev bare nogle piller og var helt uden interesse i at undersøge årsagen. På det tidspunkt, jeg første gang var ved læge med mine migræneanfald til jeg faktisk KOM i overgangsalder, gik der i øvrigt mere end 10 år.

    Jeg kom så i kontakt med en akupunktør, der med sin behandling netop så på helheden og har på det nærmeste reddet mit liv. Hun fandt hurtigt ud af, at det var min lever, der havde brug for behandling. På samme måde, kan det måske være din mands nyrer, der faktisk udløser disse hovedpineanfald, og som derfor har brug for at blive styrket.

    Akupunktur er en oldgammel østerlandsk behandlingsmetode, og man behøver altså ikke tro på noget som helst "hokus-pokus" for at få en effekt. I vores del af Verden kan vi bare ikke forstå, at disse nåle kan have nogen betydning. Det er meget, meget tynde nåle, og det gør altså ikke ondt.

    Problemet er, at akupunktur koster, og ja, det er måske dyrt, men for mit vedkommende har det været alle pengene værd.

    Jeg tror, at det med den stærke urin og hovedpineanfaldene har stor betydning, men det får I nok desværre ikke nogen læge til at forstå - og slet ikke til at finde en behandling for.
  • Indstillinger
    Har en bekendt med symptomer som hovedpine, ildelugtende urin, stærk træthed og hukommelsesproblemer.
    Vedkommende lider af en vis type porfyri.
    Prøv evt. at google på emnet.
  • Indstillinger
    Akupunktur er prøvet masser af gange, har kun en forbigående effekt. Desværre.
  • Indstillinger
    Du skriver læger, men har I prøvet at henvende jer til en specialist i urologi.
  • Indstillinger
    Når I (din mand) har prøvet akupunktur masser af gange, så kan jeg da godt forstå, at I ikke har den store fidus til den metode.

    Men - jeg er alligevel lidt nysgerrig efter at vide, hvilken form for akupunktur, der så er prøvet?

    Akupunktur er jo efterhånden temmelig anerkendt i lægeverdenen, hvorfor en del læger har taget et par kurser i metoden, og ved de læger, jeg har besøgt, der netop har brugt metoden, har jeg også kun fået yderst begrænset effekt, og jeg må da også sige, at det ikke har være fem flade øre værd.

    En "rigtig" akupunktør er en person, der har en mindst lige så lang uddannelse bag sig, som en læge, og altså ikke bare en, der har taget et opfølgende kursus.

    Så derfor spørger jeg igen, om din mand har været ved en virkelig dygtig akupunktør, der ved, hvad det handler om?

    Og nej - det kan vel ikke hjælpe alle, men jeg tror desværre, at de der kurser læger kan tage, gør langt mere skade end gavn, da det jo netop giver indtrykket af at metoden er fup og fidus.
Log in eller Registrér for at kommentere.