Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Efteråret er årstiden for influenza

Redigeret 3 oktober, 2012, 09:33 i Hvordan gik behandlingen?
Efteråret er årstiden for influenza og for en markant kampagne for vaccination.

Hvad skriver de i USA om influenzavaccination ?
Det kan du læse om i linket.

http://articles.mercola.com/sites/artic ... _DNL_art_1

Jeg har bemærket mig, at i dagspressen og her på Netdoktor, så nævnes bivirkninger ved vaccination ikke.

Jeg overværede for et par år siden et møde, hvor en læge blandt publikum, som havde fået bivirkninger af influenzavaccinen Pandemrix, spurgte nogle af Danmarks mest prominente "eksperter" om en mulig behandling for disse bivirkninger.
Det kunne ingen af "eksperterne" svare på !

Kommentarer

  • Indstillinger
    Jeg synes bestemt også, man virkelig skal tænke sig grundigt om, inden man siger ja til den vaccine.

    Da min mand har en kronisk og meget sjælden sygdom, hører han til gruppen, der får denne vaccine tilbudt, og han sagde da også ja for tre år siden - og der var ingen problemer, så året efter sagde han ja igen.

    En uge efter blev han ret dårlig, og i første omgang frygtede vi en blodprop i hjertet, da han havde symptomer på det, så han røg af sted med fuld musik til sygehuset. Der var heldigvis ikke noget galt der.

    Han blev dog ved med at være syg, meget træt og han tabte sig en del. Da han er korttarmspatient - har kun 30 cm tyndtarm tilbage - har han i fovevejen svært ved at holde vægten oppe, så det var også krtisk. Han blev indlagt på Rigshospitalet til grundig undersøgelse.

    Og - heldigvis så alt også fint ud der.

    Godt så langt - men han blev ved og ved at være udmattet, havde ingen energi - måtte sygemeldes i flere perioder fra sit arbejde.

    Efter ca. et år begyndte det at blive bedre, men han er stadig ikke oppe på samme niveau. Dette har været medvirkende til, at han nu for et år siden gik på efterløn. Alle læger anbefalede det kraftigt. Han havde ellers tænkt at blive på arbejdet et års tid eller to mere.

    Vi fik meget hurtigt mistanke til den vaccine - og lægerne vil ikke afvise det, men vil (tør?) heller ikke begynde på nogle undersøgelser, der eventuelt kunne bekræfte det. Man vil ikke afvise mistanken, men altså heller ikke undersøge den nærmere.

    Det er lykkedes os at få ud af efterhånden en del læger, at de bestemt ikke skal have klinket noget ved selv at få denne vaccine.

    Vi er da ret overbeviste om, at den bivirkning som min mand har fået, nok kun rammer de aller færreste, men det lader til, at lægerne er langt mere benkendt med diversse alvorlige bivirkninger, end de vil være ved.

    Personligt har jeg slet ikke selv overvejselser om denne vaccine - jeg er heller ikke i den gruppe, der får den tilbudt, men jeg har den generelle holdning at min krop har bedre af at få den infuenza, frem for at blive vaccineret mod den.

    Generelt mener jeg at sunde ogg raske mennesker kommer bedre ud på den anden side, ved at få den sygdom og være syge et par uger, frem for vaccinen og dens mere eller mindre skjulte bivirkninger.

    Men på den anden side - det er jo et faktum, at nogle også dør af den, hvorfor syge og svage i alle aldre samt svækkede ældre måske har bedre af denne vaccine.

    Det er udelukkende af økonomiske - og bestemt slet ikke helbredsmæssige - årsager, at sunde og raske mennesker bliver den tilbudt - som det ofter sker på mange arbejdspladser.
  • Indstillinger
    Jeg er sund, rask og rørig, bruger ingen form for medicin ej heller natur, og kunne ikke drømme om, at lade mig influenza vaccinere.

    Men det er et privat valg, og jeg kan godt forstå at nogle med kroniske sygdomme vælger en vaccination, eller meget ældre og svækkede.

    Min personlige holdning er, at det drejer sig om penge og ikke om at gøre noget godt for en gruppe mennesker. Der er flere undersøgelser der fortæller, at dette lille stik ikke har den store virkning.

    http://politiken.dk/tjek/sundhedogmotio ... rker-ikke/

    Medicinalindustrien er en blomstrende forretning, og deres undersøgelser og forskning, er ofte kun i deres eget favør, ja det er min holdning til læger og medicin. Det er enorme summer der bliver brugt bare i vores del af verdenen, hvor folk propper sig med både det ene og det andet, nogle gange i stedet for en sund levevis. Jeg synes vi er ofre for en meget aggressiv manipulation.

    Din historie Lotte om din mand er endnu et eksempel på, at læger ikke altid spiller med åbne kort, og vi vil aldrig få hele sandheden om eventuelle bivirkninger. Det er for mig meget skræmmende og jeg bliver utrolig vred, når jeg hører noget lignende.
  • Indstillinger
    Jeg har taget levertran i mange år og jeg har ikke været forkølet/haft influenza i mindst 30 år, det forslår sikkert heller ikke.
    Mit barnebarn havde forkølelser hele tiden indtil hun også begyndte at tage levertran og vitaminer. Hun har ikke været forkølet siden.

    En nyrespecialist, jeg talte med for længe siden, fortalte han var forkølet flere gange om vinteren. Jeg fortalte ham om min erfaring. Han sagde, han ville begynde at tage levertran. !!

    En halsspecialist anbefalede vitamintilskud.

    En dame, jeg talte med hos lægen, fortalte hendes nabo var blevet voldsomt syg efter vaccination. Hun skulle under ingen omstændigheder have den og det skal jeg heller ikke.
    Jeg stoler ikke på hele den sundhedsindustri. Det er en pengemaskine uden lige. Der betales store summer til læger for at bruge dit og dat. Jeg ved det fra "kilden", ham der betalte.

    Man læser om den ene store skandale efter den anden. Nu sidst, at unge læger må uddanne sig selv. Patienterne er prøveklude. Jamen, det er jo herligt. Er der noget at sige til folk ikke har tillid til læger mere.

    http://www.bt.dk/danmark/unge-hospitals ... e-sig-selv


    Vi har mange dygtige læger og nogle af dem ryster i det stille på hovedet af visse kolleger. Jeg har set det.
Log in eller Registrér for at kommentere.