Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

HJÆLP please :(

Redigeret 26 september, 2012, 07:56 i Åben debat om kønssygdomme
Hej alle sammen!
Jeg har været sammen med min kæreste snart et 1 år nu, og vi har haft sex 100 gange, jeg er på p-piller.. i starten havde vi perfekt sex. men pludselig nok for 4 måneder siden begyndte det at klø i underlivet, jeg kløede igen og det svigede så, vi havde ikke sammeleje i 2 uger, jeg tog til lægen han tog en test og han sagde at det var svamp..
men så ringede han og sagde at det ikke var det alligevel, så fik jeg igen undersøgt dernede, og han sagde det samme igen, men lavede det om igen, 3 gang jeg var der over sagde han at det var "slitage".. at vi skulle bruge olie, det har vi gjort i lang tid men det virker ikke!!
det gør tit ondt under sex.
der er en masse hvid snavs eller hvad det er i underliver som jeg kan "pille" af..
HVAD ER DET?gider ikke min dumme læge mere :((( er der nogen der har prøvet det eller ved noget? :(
HJÆLP TAK!

Kommentarer

  • Indstillinger
    Jeg kan da godt forstå, at du ikke kan bruge den læge til noget, men jeg foreslår, at du kontakter ham/hende bare en gang til, hvor du insisterer på at få en henvisning til en gynækolog, så du kan blive ordentligt udredt.

    Derefter skifter du læge.
  • Indstillinger
    lotte123 har så sandelig ret.

    Jeg gik et helt år med smerter og lægen kunne ikke se, der var noget. Så bad jeg om en henvisning til en gynækolog.
    Hun kunne med det samme se noget var galt. Der blev taget prøver af huden, det kunne være kræft, det var det så heldigvis ikke.

    Det jeg undrer mig over er, hvorfor lægen ikke af sig selv siger, de ikke ved hvad der er galt og sørger for man bliver undersøgt hos en specialist.
    Jeg var mindst fire gange hos min læge, for smerterne blev værre og værre.
    Men naturligvis, hun fik penge hver eneste gang.
  • Indstillinger
    Husk, du skal ikke gå og være bange for at det er kræft bare fordi Persille nævnte k-ordet -det er du sikkert heller ikke men bare lige for at skære det ud i pap. Persille beskriver bare sin egen historie.

    Jeg tror du har en god gang skedesvamp. Det giver nemlig lige præcis hvidt tykt snask, ulidelig svige ved samleje og så KLØR det.

    Det er højest sandsynlig dine p-piller der giver det, det er slet ikke ualmindeligt.

    Men jeg synes også det er en god ide med den gynækolog når nu din læge lidt har givet op. Der kan godt være en del ventetid til sådan en, indtil da prøv at købe Vivac på apoteket. Det er kapsler med mælkesyrebakterier som hjælper til at genoprette balancen i skeden, og de er i håndkøb. De kan nok ikke fjerne det helt, men det lindrer.

    Du kan også prøve at stoppe med p-pillerne når din nuværende pakke er slut, du skal ikke stoppe midt i det hele så går der bare kuk i din cyclus og det er guf for svamp hvis det er det du har. -Så må I bruge kondom indtil da.

    Der er mange der har det som dig, det er bare ikke lige det man sidder og tøsesnakker om over caffelatten ;-)
  • Indstillinger
    Hej Asklepios12

    Da der er mange forskellige lidelser gik jeg da ikke ud fra, det var nødvendigt at sige noget om det spørgsmål. Især fordi jeg slet ikke nævner noget om udflåd og jeg helt klart fortæller om min egen oplevelse.

    Jeg er dig uhyre taknemmelig for din oplysning til mig, men nu er det tredie gang du "retter" mig. Jeg frygter for at lave "flere fejl".
    Jeg har min måde at skrive på og den kan jeg desværre ikke lave om på.
  • Indstillinger
    Kære Persille

    Undskyld hvis det kunne opfattes som om jeg retter dig, det var altså slet ikke min mening! Du fortalte jo bare din historie som jeg faktisk synes er et godt eksempel på at man ikke bare skal tage alt hvad den gode læge for gode varer, men i stedet bruge sin gode fornuft. Og det synes jeg faktisk er et meget vigtigt budskab!

    Jeg skrev det kun, fordi jeg flere gange har set folk blive helt hvide i hovedet af skræk hver gang ordet kræft nævnes, selv hos helt unge i situationer hvor intet tyder på det.

    Så det var bestemt ikke ment som en rettelse, men som et supplement.

    Jeg synes du skriver så mange gode og gennemtænkte indlæg, bliv endelig ved med det Persille. Jeg nyder altid at læse dine svar. At skrive indlæg på Netdoktor skulle jo gerne være en fornøjelse og ikke føles som om man er til medicinsk embedseksamen ;-)

    Der går altid så meget information tabt om intentionen af et indlæg, når vi kun har det skrevne medie. Så jeg undskylder igen hvis det kan forstås som om jeg leger din private censor, det var bestemt ikke min mening.

    Vh

    Asklepios
  • Indstillinger
    Kære Asklepios

    Det er jeg meget glad for. Jeg er sikkert blevet lidt for "følsom" efter mine sidste oplevelser. Jeg må se at tage mig sammen.

    Tak, for det du skrev.
Log in eller Registrér for at kommentere.