Hjem Mænd Åben debat for mænd

Penis forlængelse?

Redigeret 21 februar, 2016, 04:48 i Åben debat for mænd
Hej Alle sammen,

JEg har efterhånden læst en del om penisforlængelse, og er kommet frem til at der er to muligheder. Operation, hvilket indebære meget høje risiko for diverse bevirkninger. Derfor ville jeg hører om der er nogle der er nogen erfaring med Andro penis, 4X labs, eller nogle af de andre mærker af penis strækkere?

Det er rimlig dyre produkter så har derfor ikke lyst til at købe den hvis den ikke virker, eller hvis man får blodsprigninger ect. på penis.
«1

Kommentarer

 • Jeg vil foreslå, at du også søger i debatterne her. Der er flere, der omhandler disse torturinstrumenter.

  Jeg har bl.andre netop også været inde på disse apparater, som firmaer sælger på nettet, og så vidt jeg har forstået, så er det noget, man skal bruge gennem længere tid - måneder - og i mange timer hvert døgn. Det er voldsomt smertefuldt, og hvis man ellers er heldig - dvs. ikke får livsvarige skader, der vil ødelægge resten af ens liv, så kan man måske - og husk kun måske, heller ikke det er sikkert - vinde en, højst to cencimeter på den konto.

  Gå aldrig - ALDRIG - i gang med sådan en omgang "hjemmebehandling" uden kompetent faglig medvirken.

  Hvis du mener, du er vanskabt, så bør du gå til læge og gennem faglig vurdering behandles på forsvarlig vis.

  Hvis det handler om, at du synes den ikke er stor nok, så skal du lære at få et godt liv med det - og det skal du måske også have hjælp til.

  Hvad er du oppe mod? Hvor stor - eller lille er den? Prøv at fortælle det her, så er der givet også her nogle, der kan hjælpe dig på vej til accept.
 • Tak for svaret,

  Som sagt har jeg læst meget om det, og ønsker blot at hører personlige erfaringer med disse apperater. Som oftest vil reviews på produkter af denne slags være skrevet af firmaet selv, og derved finder man ikke alle de dårlige ting ved produkter.

  Jeg har læst nogle tråde herinde, desværre har dem jeg har læst, været nogle år gamle, og derved vil der være forekommet forbedringer/ændringer til de omtalte produkter.

  Som sådan er jeg ikke meget utilfreds eller meget lille, måske omkring gennemsnit eller lige under (ca. 16).. Men jeg vil da ikke lyve, og sige at 2 cm. ikke kunne være rart. og det er så derfor jeg prøver at finde ud af om det er det værd.

  Der finde desværre ikke nogle uafhængige specialister, så vidt jeg ved. Læger kender ikke produkterne, og de "læger" som gør, arbejder for virksomhederne.
 • Undskyld, jeg stadig er på, jeg har - iflg. sagens natur - ikke personlig erfaring, men jeg fastholder, at det vil være absolut farlig leg at begynde med noget sådant - og helt ærligt - 16 cm!!! Så er du både flot og særdeles godt udstyret. Det vil være totalt tåbeligt af dig, at forsøge at ødelægge noget ved det med et sådant torturinstrument - og da slet ikke uden en professionel lægevurdering.

  Desværre får de fleste unge mænd deres seksualundervisning via pornofilm, hvor der fremvises nogle totalt urealistiske størrelser, som kun de absolut færreste er udstyret med.

  Og - hvad værre er, rigtigt mange kvinder kan slet ikke holde en sådan størrelse ud, det er for voldsomt. Husk nu, at en kvindes skede er ca. 12 cm dyb, så du er rigeligt udstyret. Og - hvis du er bøsse, så er det også alt rigeligt.

  Den kan du godt være stolt af - og det synes jeg, du skal prøve at øve dig i at være.
 • Jeg kender faktisk en der har prøvet det.. umiddelbart skulle der ikke være noget problem... for en pumpe eller forlænger øger jo bare blodgennemstrømningen til din manddom.
 • Penisforlængeren fungere ved at holde penis udstrakt..
  Forklaring på virkning:
  Når en legemsdel, holdes strakt... så vil der kunne dannes væv..
  Det største forøgelse vil være i den slappe tilstand.... altså en forlængelse af hensyn til kammeraterne i boldklubben...
  Det vil kun give minimalt under rejsning......
  Det påstås endda, at de naturfolk der har benyttet sådanne metoder, nok kan få en meget lang i slap... men den så svinder ind ved rejsning...
  Metoden kan vist ikke påstås at øge blodgennemstrømning....
  Priser? I Kina kan den købes for godt et par hundrede....
  Den danske JES ekstender er ret dyr.. og markedsføres af Jørn Ege...
  I debat forum hos JES... der siges det at man skal gøre mange ting... gloende varm vaskeklud på penis.. og så massér.. og mange andre sjove ting....
  En fik sat den uden på forhuden... og det virkede... han fik en meget lang forhud...
 • Brist32Brist32
  Redigeret 7 august, 2015, 19:24
  Jeg ville forsøge Sizegain pills http://tinyurl.com/sizegainplus-danmark
 • Hej @Brist32

  Jeg har lidt erfaring på den front, og synes lige, at jeg ville give mit input: Undgå at købe en traditionel extender, dvs. en extender hvor penis bliver spændt fast ved hjælp af silikone- eller plasticrem og trukket af to stænger! Lad være med at spilde dine penge på sådan en, uanset hvor billigt du kan få den, og ligegyldigt om det er "super, deluxe, extra-dyr" modellen med 50 forskellige slags tilbehør. Den virker ikke efter hensigten; ikke fordi det ikke kan lade sig gøre at strække penis længere, det kan det godt ifg. et par studier. Men undgå den, fordi man ikke kan holde ud at have den på, og højst sandsynligt også kan beskadige penis ved at bruge den type extender.

  Jeg købte i sin tid en af mine venners aflagte extender, den der hedder Male Edge, som han havde købt for ca. 1100 kr.(Male Edge bliver fremstillet af det samme (danske?) firma, der også har lavet Jes Extenderen).

  I teorien er der ikke noget i vejen med de "traditionelle" extendere, som Jes Extender'en og den amerikanske Size Genetics. Problemet er bare, at de gør møghamrende ondt at have på(!), når de endelig sidder fast, eller også kan man slet ikke få penis til at sidde ordenligt fast, hvis penis er helt slap, og penis bliver ved og ved med at glide ud.

  I min erfaring, og ifg. div. beretninger jeg har læst på nettet, er den eneste måde man så kan forhindre penis i at glide ud, er at tage apparatet på i semi-errigeret tilstand, hvorved man "indespærrer" blod i glans(pikhovedet). På den måde har plastikremmen noget at holde imod, og så bliver penis strukket som den skal.
  Men(!), det er også noget der gør virkelig, virkeligt ondt, og efter et par minutter eller max en time begynder penis at blive blå og mørk pga. den manglende blodtilførsel. Jeg kunne kun holde til at gøre det et par gange, i ca. 30 til 90 minutter, og måtte derefter være 100% afholdende i ca. 10 dage bagefter, fordi jeg havde så stærke smerter.
  Et andet problem, er at den slags extender fylder virkelig meget, og der er ingen måde du kan have den på under et par bukser eller jogging bukser, uden at andre vil bemærke det.

  Sidenhen, har jeg læst rigtig meget om emnet på nettet, og faldt over debat-foraet www.pegym.com. Brugerne derinde snakker mest om forskellige strække-øvelser man kan lave med hænderne for at forlænge penis, noget de kalder "jelqing". Det har jeg også gjort i ca. 6 måneder, hvilket dog ikke gav nogen resultater. Det var også meget naivt af mig, da alle saglige, videnskabelige studier omkring emnet har vist, at jelqing ikke virker.

  Men i december sidste år(2014), afholdte pegym.com en lille konkurrence i samarbejde med firmaet Orbisan, der står bag en ny slags extender, Phallosan Forte. De trak lod blandt de brugere, der havde tilmeldt sig konkurrencen, og her var jeg så en af de heldige der vandt en Phallosan Forte extender.

  Phallosan virker ved at holde penishovedet fast med vakum(undertryk) i en lille plastikklokke, med en pumpe placeret for enden. Plastikklokken monteres så fast på et bælte, der er monteret på roden af din penis. Bæltet er så placeret rundt om hoften og trækker i penis(der er lidt svært at forklare uden billeder).
  Fordelen ved den, er at man kan have den på i 6-10 timer om dagen, eller mere, og derfor kan opnå de mange timers "trækkeri" det tager, for at se en forlængelse af penis(det tager, ifg. div studier, over 1500 timer), og man kan sagtens bære den under et par jeans eller joggingbukser(dog ikke skinny jeans). Man skal også tage den af, når man går på wc.

  Om den rent faktisk virker, kan jeg ikke sige, da jeg kun har haft den på i ca. 350 timer sammenlagt, grundet at jeg egentlig aldrig rigtig har været utilfreds med min penisstørrelse, men mere bare var nysgerrig, og fordi den godt kan være lidt besværlig at tage af og på i løbet af dagen.
  Jeg har dog besluttet at tage den på hver dag nu, og gemmenføre de 1500 timer alligevel, fordi jeg jo fik den helt gratis.

  Hvis du får fingrene i en Phallosan, skal du dog være opmærksom på, at den ikke kan forstørre din penis i omkreds, kun i længden. Omvendt vil den ikke gøre din penis mindre i omkreds, hvis du opnår resultater i længden.

  Men som sagt før, har jeg ingen idé om den rent faktisk holder sit løfte. Men den trækker i penis helt som den skal, og den kan bæres i mange timer, hver dag, det ved jeg med sikkerhed.

  Held og lykke med det!
 • Hej alle.
  Her er min logbog over hvordan min pik blev 2,6 cm længere og ca 1,4 cm større i omkreds.

  http://www.netdoktor.dk/interactive/dis ... 06&t=32031
 • Hey,

  jeg har det man kalder en blodpik. Altså ikke specielt stor slap men vokser ca. 3 gange i størrelse ved erektion. Jeg sigter mest efter at den med en Jes kan blive større slap både i længde og tykkelse.

  Nogen der har erfaringer med det ?

  mvh
  Singlefyr43
 • woyasumuwoyasumu
  Redigeret 1 november, 2019, 07:29

  Penis udvidelsen forlængere - https://shуtobuy.dk Min penis er vokset 3.5 cm i længden efter brug af Andropenis. Jeg har haft den på når jeg har været på arbejde og den kan ikke ses under tøjet. Jeg kan varmt anbefale den.

Log in eller Registrér for at kommentere.