Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Erektionsproblemer

Redigeret 17 august, 2013, 09:05 i Mandlige sexproblemer
Hej
Jeg er en frisk og rask fyr på 26.
Jeg har været sammen med en pige i 8 år, men kom ud af forholdet for noget tid siden. Vores sexliv var stort set dødt de sidste måneder, men jeg havde ikke problemer med at få den op at stå når vi endelig havde sex.
Nu er der gået lidt tid og der er sket det at en rigtig god kollega (som jeg har arbejdet sammen med i ca 3 år) og jeg, har fundet ud af at vi egentlig er MEGET glade for hinanden. Vi har det rigtig dejligt sammen, men når det kommer til sex kan jeg næsten aldrig rigtig få erektion (selvom jeg har virkelig har meget lyst til hende). Jeg synes det er utrolig pinligt og jeg bliver så irriteret på mig selv over det. Hun er heldigvis utroligt forstående overfor det og vi har snakket en del om det.
Det skal dog siges at jeg har haft nogle meget travle 3-4 uger forinden det her, med arbejde, flytning og hvad der nu ellers høre med når man flytter fra hinanden, det har nok været en tand stressende og jeg har været nødt til at flytte hjem til min far en periode, af økonomiske årsager.
Kan også tilføje at de steder vi har haft sex (eller prøvet på det) måske ikke har været de mest trygge steder (har været i en bil eller hvis vi fx har passet et hus for andre. Men jeg kan bare ikke forstå at det skulle være en hindring hvis jeg virkelig har lyst til pigen.
Jeg går selv og bilder mig ind at når jeg får mit eget sted at bo igen og falder lidt til ro, så vil det gå i orden igen. Men hvad mener I?
Hvis jeg ligger og tænker på hende og de ting vi laver sammen, kan jeg godt få den op at stå, men ikke i så lang tid ad gangen synes jeg og jeg kan stadig vågne op om morgenen med erektion, så helt død er den da ikke :)
Jeg kan godt være lidt præstationsangst, men i de 8 år jeg var sammen med min eks havde jeg ikke rejsningsproblemer når vi havde sex.
Håber i kan komme med et godt råd eller to, for det går mig ret meget på :(

Kommentarer

  • Indstillinger
    Tak for input. Men kan til min store glæde fortælle at det allerede går meget meget bedre nu. Efter vi har lært hinanden bedre at kende på det punkt, og kan slappe mere af sammen, er problemet mere eller mindre forsvundet. Det er super skønt :)
  • Indstillinger
    Redigeret 14 april, 2015, 20:32
    Du kan køb viagra her fra en licenseret apotek uden forudgående recept (kræver en nem online konsultation) http://www.europepills.com
  • Indstillinger
    Det er helt og aldeles dit eget valg, om du vil have dit sexliv - og forhold til en eventuel partner - ødelagt, eller om du vil gøre noget ved det.

    Det er noget frygteligt vås, at sådanne ting er noget, man skal være flov over. Din læge er - forhåbentligt da - en fagligt uddannet person, der netop også har lært noget om sådanne ting, og derfor med overvejende sandsynlighed kan hjælpe dig.

    Men - hvis du vælger at gå og være flov og således ikke gøre noget, så er det dit valg - og kun dit og det er konsekvenserne også.

    Det at have sex er altså en helt naturlig ting, som stort set alle over en vis alder altså dyrker mere eller mindre ofte, og man kan også blive syg i og omkring sine kønsdele på nøjagtigt samme måde, som man kan blive syg i f.eks. halsen, der jo ikke på nogen måde er en "flov" legemsdel.

    Jeg foreslår klart at du bestiller en tid ved lægen, fortæller, at det handler om et seksuelt problem, og når du så kommer ind, så er der intet forgjort i, at du netop fortæller, at du har noget svært ved det her, heller ikke at du siger, at du faktisk finder det flovt, hvilket du vel godt ved, er noget pjat - men sådan har du det altså.

    Så - på med vanten - du skal se, det er altså slet ikke så frygteligt, som du tror. Det at man har problemer med potensen er altså langt mere udbredt, end du tror, men der kan faktisk gøres noget ved det, hvis man altså selv ønsker det, og ønsker det nok til at handle på det.
Log in eller Registrér for at kommentere.