Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

blødning fra tarmen ...måske andre har haft det som mig.

Hej. eg er 47 år gammel. For nogle måneder siden havde jeg meget ondt i venstre side at endetarmen ved afføring. Det var næsten umuligt. Men aff var ikke hård. Afføringen var og er lind, ikke vandtynd. Desuden var der blod afføring af og til.

Lægen lavede en rectoscopi og tog blodprøver. Jeg fik stikpiller med hjem. de hjalp hurtigt.
Nu er den gal igen og jeg bløder fra tarmen enkelte dage. Desuden har jeg haft smerter i venstre side af maven om natten. Jeg er meget udmattet og træt som om jeg har influenza. Nogle dage har jeg afføring rigtig mange gange og jeg føler afføringstrang. det gør dog ikke ondt nu og der er ikke blod i afføringen hver gang.
Er der mon nogen som kender det her? Jeg skal til læge på tirsdag og er ret nervøs for udfaldet.

Kommentarer

  • Indstillinger
    Sådan havde jeg det også i rigtig lang tid og jeg var utrolig bange. Så fandt jeg ud af jeg led voldsomt af angst, og her gik jeg og var bange for det var kræft eller det der var værre... :-)

    Jeg gik til nogle samtaler ved en ordentlig psykolog, og vupti, nu er min mave i orden og der er kun "ged" i den hvis jeg glemmer mig selv igen...
  • Indstillinger
    persille1persille1
    Redigeret 25 august, 2012, 02:55
    Jeg tror nu ikke man bløder fra endetarmen på grund af stress.

    Jeg kender en smule til det , da en i familien også har haft det sådan.
    Undersøgelsen blev gjort hos en specialist og der blev taget prøver af tarmen. Det var en betændelse, der blev helbredt med stikpiller.

    Men det er absolut noget man skal passe på, så det er godt at blive grundigt undersøgt. Undersøgelsen er ikke just behagelig, men der blev lokalbedøvet, så det kan udholdes. Men det er sørme ikke sjovt at ligge der med numsen bar, men hvad gør man ikke, når det er nødvendigt.

    Jeg må da hellere fortælle, det kan komme igen. Så det kan være årsagen. Det lader til din læge har styr på det. Pillerne hjalp jo, så mon ikke du bare skal have en kur igen. Hvis ikke det hjælper bør du undersøges hos en specialist.
  • Indstillinger
    Hej.. Tak for svarene. Jeg håber ikke det er en sygdom ligefrem som betændelse i tarmen. Jeg føler mig ikke specielt stresset. Men meget meget træt.

    Tusind tak for svarene.
  • Indstillinger
    Jeg føjede lidt til mit svar, så kig lige igen.

    Betændelse, næe, men man kan jo ikke vide, hvad der er galt. Lægen kan fortælle dig, hvad de piller hjalp for. Så har du sikkert forklaringen.
Log in eller Registrér for at kommentere.