Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

blærebetændelse igen igen

Redigeret 22 august, 2012, 11:49 i Blærebetændelse
ja hva ska jeg gøre.. Lægen blir ved med at proppe mig med medicin for blærebetændelse og det kommer igen og igen hele tiden.. Det vil bare ikk blive væk og jeg kan ikk lig tranebærsaft og kan ikk rigtig sluge piller

Kommentarer

  • Indstillinger
    http://www.netdoktor.dk/sygdomme/fakta/ ... ndelse.htm

    Min læge fyldte mig også med medicin, mere og mere. Til sidst blev jeg forfærdelig syg og kom på sygehuset. Det viste sig, at det IKKE var blærebetændelse.
    Jeg fik medicin trods det, der ingen bakterier var i urinen. Lægen gættede bare.

    Lægen kan få undersøgt urinen og det kan konstateres, hvilken bakterie der er tale om, så det rette middel kan bruges. Er det blevet undersøgt.
    Du kan også bede om en henvisning til en specialist, så du kan blive undersøgt grundigt.
  • Indstillinger
    Lægen har undersøgt min urin 2 gange og de fandt også bakterien, dog sagde de ikk hvilken bakterie det er
  • Indstillinger
    Hej igen MissBeauty

    Du har da godt nok mange ting at slås med lige for tiden! Både rygsmerter, psykiske problemer, din lever og nu dette! Du kan tro jeg tænker på dig.

    Jeg er rigtig glad for at du har fået af vide, at din lever skulle være ok igen. Du har været meget meget heldig -der er helt sikkert nogen der holder hånden over dig :-)

    Men der er ikke noget at sige til hvis din krop er lidt svækket. Det kan være derfor at du hele tiden får blærebetændelse. Jeg er glad for at du har en grundig læge der tjekker din urin for bakterier istedet for bare at lange piller ud.

    Du må jo efterhånden "kende" turen med blærebetændelse. Faktisk behøver du slet ikke at få piller mod din blærebetændelse, rigeligt væske og evt. smertestillende (hvis du må, og kan få dem ned) er faktisk lige så effektivt -måske endda på sigt mere, fordi du derved tvinger din krop til selv at bekæmpe bakterierne -på den måde kan dit immunsystem bedre kende bakterierne og "banke" dem næste gang de dukker op på forbudte steder som din blære.

    Det er rigtigt at tranebærsaft er effektivt mod blærebetændelse hvor der ER betændelse. Måske du kan tilsætte lidt sukker i saften så den er nemmere at få ned? Det ødelægger ikke virkningen.

    Det kunne godt lyde som om, at blærebetændelse er din krops måde at fortælle dig at du er stresset -psykisk og/eller fysisk. Sådan er vi mange der har det, nogle får migrænseanfald, andre ondt i leddene, hold i ryggen, bliver forkølede, går ned med stress, ja listen er lang. De rigtig uheldige har en krop der først giver besked når det er helt galt, de får typisk et hjerteanfald og det er ikke altid de overlever. Det tænker jeg altid på når min krop brokker sig lige når det er allermest ubelejligt for mig. Men jeg har efterhånden lært at lytte til det den siger på den hårde måde: "tag det lidt med ro, du presser mig for hårdt". Så er det vigtigt at spørge sig selv om hvor skoen mon trykker. Er det fysisk stress eller psykisk, eller måske begge to? Hvad kan jeg gøre for at mindske presset? Er der nogle situationer eller personer, jeg skal undgå? Gør ryggen mere ondt end den plejer? Hvordan har jeg det egentlig?

    Før i tiden tænkte jeg, at min krop reagerede som den gjorde fordi jeg var svag -det er også den besked man nemt kan få af andre. Men det er helt omvendt! Nu tænker jeg det sådan, at min krop passer på mig og fortæller mig på en måde så jeg hører efter, at nu er der nogle grænser, fysiske eller psykiske der er blevet overskredet. Jeg er blevet opdraget til at overskride mine egne grænser gang på gang. Derfor ser jeg det som en stor selvomsorg at min krop er så god til at sige "stop, nu er det for meget! Og det er helt ok".

    MissBeauty, du skal huske at passe på dig selv! Du er voksen nu, og der er ikke andre der gør det for dig. Men andre kan hjælpe dig. Har du tænkt på mit forslag i et andet indlæg om at blive henvist til en smerteklinik? Kroniske smerter slider både på kroppen og psyken. Derfor vil smertebehandlingen for dig sandsynligvis både indeholde medicin, træning og mental smertemestring. Smertemestringen kan måske indgå i din psykiske behandling. Som jeg skrev i et andet indlæg, så kommer det til at kræve noget diciplin fra dig. Men du indeholder så meget, at det tror jeg sagtens du kan. Og du vil opdage at det er rart at kunne gøre noget for dig selv, der hjælper dig selv om det ind imellem er kedeligt. Men det vil kunne give dig en styrke til at klare mange mange andre ting i livet.

    Jeg håber sådan for dig at du får det godt, at du kan gå ud i livet og indfri dine store potentialer, som du jo har vist alle der har fulgt dig lidt herinde, at du indeholder i rigelige mål!

    Mange tanker

    Asklepios
Log in eller Registrér for at kommentere.