Hjem Sind og psyke Stress

Stress? eller

Redigeret 9 januar, 2017, 09:50 i Stress
Hej alle.

Er en ung fyr på 21 år, som har fået konstateret stress/ angst. Grundet jeg skriver dette indslag, er at jeg er lidt forvirret ang. mine symptomer, da jeg finder dem mærkelige. Jeg sover ca. 12 timer dagligt, er konstant træt, har følelsesløse ben (som om de ikke kan bærer mig), dertil har jeg en trykken i hovedet, som ikke vil gå væk (følelsen af at hjernen presser kranium), energi har jeg kun til højst 2 timer om dagen.

Min læge har taget blodprøver det sidste halve år, hvor disse tal har været yderst tilfredstillende. Mit spørgsmål er så? er det stress/ angst, eller burde jeg tjekkes med evt. røgden?

Håber der er nogen, der sidder med nogle gode svar :)

VH Danny (Kolding)

Kommentarer

 • Om du skal have røntgen taget skal jeg ikke kunne sige.
  Du skriver Kolding efter dit navn, så jeg går ud fra du bor der. I Kolding ved jeg at der kommer et foredrag om angst d. 29. august kl. 19.00 - 21.00 i Sct. Jørgens Gård.

  Det er tit godt at høre hvordan andre føler og oplever en situation - så kan du jo bag efter konkludere om det er muligt du lider af angst eller ej.

  Se mere om arrangementet via dette link: http://www.bedrepsykiatri.dk/din-lokala ... lding.aspx
 • Jeg undrer mig en smule. Du har fået konstateret stress/angst. Men er det på grund af de symptomer du nævner eller er der også en anden grund.
  Hvis det er på grund af de symptomer, træthed og pressen i hovedet, så burde du sandelig undersøges af en specialist i hjernesygdomme.
  Symptomerne kan være angst , men der kan også være andre grunde. Fysisk sygdom. !!
 • Der er self. også de mest basale symtomer på stress, som jeg også har... skriver blot fordi jeg undre mig omkring min trykken i hovedet, som lige pt. driller mig mest.
 • Jeg kan godt forstå du har det dårligt med det. Efter min mening burde du undersøges grundigt. Desværre tæller den så lidt.
  En praktiserende læge er ikke synsk, så jeg ville sikkert prøve at på få en henvisning til en neurolog. Det er lang tid at gå med trykken i hovedet og ikke blive grundigt undersøgt. En specialist ved trods alt noget mere.
  Jeg er nok "farvet" i min mening om praktiserende læger, men det er på grund af meget dårlig erfaring.
  Hvis ikke jeg kunne få en henvisning ville jeg tage på en privat klinik. Jo, det koster, men jeg ville hellere spare på mad o.s.v. og bliver undersøgt grundigt og forhåbentlig blive mere rolig.
  Jeg ved samtidig, at angst/stress kan give trykken i hovedet.
  Jeg syntes det er en god ide med det foredrag om angst. Måske du får noget mere viden og bedre kan afgøre det.
 • Jo det kunne du nok have ret i. Jeg tænker mere, at jeg måske overreagere.. men igen, er det jo knap så sjovt at gå med konstant trykken. Det er egentlig ikke ondt i hovedet, men mere trykken. Tror jeg kontakter min læge i morgen for at blive henvist til neurolog.

  mht. foredrag ville det måske være fornuftigt og hører omkring angst. Selvom jeg går til psykolog 1 gang i ugen.
 • Hej igen

  Joe, du overreagerer sikkert, hvis du er meget nervøs. Men det er jo svært at sige noget om. Jeg ved godt hvor ubehageligt det er at være bange for, hvad der er galt. Tankerne kredser om det hele tiden.

  Du griber ideen om en specialist meget hurtigt, for hurtigt efter min mening. For ringe til lægen og bede om henvisning mener jeg ikke er nogen god ide.
  Det kræver en samtale med lægen, hvor du fortæller om din trykken i hovedet og hvor ubehageligt det føles. Det kunne jo være infiltrationer. Det kan genere mere end man lige tror. Jeg ved jo ikke om du går og spænder.
  Nu fortæller du også, du går til psykolog. Er du meget nervøs for sygdomme påvirker det dig også.
  Jeg mener absolut ikke man ringer til lægen og beder om henvisning til specialist. Det eneste du får ud af det er en afvisning. Jeg får en mistanke om du netop overreagerer.

  Du skriver: Kontakter lægen i morgen. Så går jeg ud fra du vil ringe. Normalt kan man jo ikke få en tid hos lægen samme dag.
  Undskyld jeg siger det ligeud, men den fremgangsmåde er kun til at lægen ikke tager dig alvorligt. Andet end, naturligvis, du er meget nervøs, stresset og angst. Hvilket jo er alvorligt nok. Men det tager din læge jo seriøst.
 • Hej

  Din trykken i hovedet. Er det hele hovedet eller kun en side? Har du problemer med øjne eller øre?
 • Hej Dansan

  Hvordan gik det? Jeg har symptomer, der lyder magen til dine. Vh Jeanette.
 • Altså trykken i hovedet og problemer med øjnene. Jeg har svært ved at sove..
Log in eller Registrér for at kommentere.