Hjem Rusmidler Rusmidler

Væksthormon piller

Redigeret 12 december, 2016, 02:45 i Rusmidler
Hej alle.
Jeg er en pige på 15 år, og jeg er kun 154 cm, jeg vejer 45 kg. Jeg kunne rigtig godt tænke mig og blive lidt højre da ALLE jeg kender mindst er 166cm jeg er meget lav iforhold til dem på min alder, og jeg føler mig også meget mindre end dem....

Jeg har snakket med min læge om min forfærdelige situation, og jeg fik en henvendelse til en pædiater, jeg fik taget nogle blodprøver. Hun sagde jeg manglede meget dvitamin og skulle have de igennem med 3 sprøjter og jeg skulle tage en pille hverdag, og at jeg var en sund og rask pige

Men jeg kan ikke tage min højde seriøst, min mor er selv lav.. min far er 185 cm min mor er 152 jeg, jeg ved godt det er et arv og at jeg skal kunne acceptere det jeg har fået fra naturen, men det kan jeg SLET ikke...jeg har det meget dårlig med min krop og har tænkt mig at bestille nogle væksthormon piller/pulver, men jeg ville lige høre om det var en god idé at bestille fra nettet, eller om der er noget man skal tage forbehold til??? Håber i kan hjælpe: hilsenfelicia

Kommentarer

 • Kan du ikke tage din højde seriøst ??

  Jeg har i mange år levet med en ringe højde. Det bliver jeg nødt til at tage seriøst. Jeg er arveligt belastet.

  Jeg giver dig så absolut ret i nemt er det ikke. Alt er lavet til høje mennesker og det er blevet værre med tiden. Tøj, åh, det er grusomt, alt er fremstillet til høje mennesker.
  Ingen tænker på, hvor besværligt alting bliver. Nu er alle stole blevet for høje. Så sidder man som et lille barn og dingler med benene. Jeg hader det.

  Men jeg må tage det seriøst, for jeg er ikke højere.

  Man går "nede" og får ondt i nakken af at kigge op på alle de høje mennesker. Op på stiger eller en skammel, hvor andre kan blive stående på gulvet. Pudse vinduer, op på skammel, ned af skammel.
  Skifte sengetøj, lægge tøj sammen. Det slæber på gulvet. Man slider mere i det end høje mennesker og bliver træt i armene.
  Joe, så er der dem, der er for høje, de har det vist heller ikke nemt.

  Men tage det seriøst, det er vi tvunget til. Du kan vokse lidt endnu, men særlig høj bliver du sikkert ikke.
  Hvad jeg aldrig ville drømme om var da at købe den slags medicin på nettet, som man ikke har kendskab til. Det gør kun ubegavede/uvidende mennesker. Dem, der ikke har tanke for, hvad de kan blive snydt med og hvor farligt det kunne risikere at være.

  Væksthormoner. !!!!

  Noget man absolut ikke selv skal rode med, men have en specialist til at vejlede om. Væksthormoner kan man ikke bare tage for at blive højere.
  Læs du hellere en smule om, hvad du tænker på at ville indtage.
  Du risikerer at ødelægge dit liv mere eller mindre. Så hellere være lille, når det nu ikke kan være anderledes. Eller vil du risikere dit helbred. Så kan din tilværelse blive endnu værre end bare det ikke at være så høj. Bevares, det er besværligt, men tåleligt.


  http://patienthaandbogen.dk/knogler-mus ... 27321.html
 • Du er kun 15 år gammel.. Vent lige en 5-6 år før du begynder at tænke i disse baner. Jeg ved godt det er irriterende at føle sig lille og anderledes i teenageårene, men det er altså ikke umuligt at du vokser mere. Jeg har en ven som altid har været lille og lav, men da han blev omkring 19-20 år gammel voksede han ret meget opaf, og er idag i helt normal højde, så det er ikke umuligt..

  Dog ingen garnti for at det sker for dig, men hvis ikke, så er væksthormon altså ikke helt udelukket - dog i samarbejde med en læge selvfølgelig..
 • Felicia, du skriver at du overvejer at bestille væksthormon fra nettet.

  Det lyder som om du vil bestille de hormoner som bodybuildere tager, det er i hvert fald det der er tilgængeligt på div. ulovlige (!) sider.

  Bodybuilder-væksthormon bliver du altså ikke højere af, derimod kan du forvente at få større muskler, dybere stemme og skæg og hår ved navlen! Det er nemlig testosteron-lignende stoffer, der skal få musklerne til at vokse, og der er mange bivirkninger med især blodpropper og ødelagt hjerte, nyreskader og hjerneskader.

  Det du vil have, er væksthormon til at blive højere, det har intet med testosteron at gøre. Det kan du kun få fat i gennem en dansk læge, i hvet fald hvis du vil være sikker på hvad du tager. Nu er du imidlertid 15 og i puberteten. Normalt vil man give væksthormon i 8-9 års-alderen og op til omkring den alder du har nu, for at få gavn af vækstspurten i puberteten. Men du er godt i gang med din pubertet, så med eller uden væksthormon kan du ikke forvente at blive så meget højere. Til gengæld kan du få en stor underkæbe og nogle flotte kæmpe hænder og fødder.

  Det kan godt lyde lidt nemt detteher. Men det ER altså ikke din højde der gør det -det er derimod din udstråling. Uden sammenligning i øvrigt, så tænk på, at selv en lille hund kan sætte en stor Dobermann-hund på plads.

  Så arbejd med din udstråling, og jeg lover dig at ingen vil tænke over din højde.
 • Har lige præcis de samme problemer, er også 15år, men er bare 152cm høj endu være... Ps: folk tror jeg er 12.. Er også træt af det.. Ser mig selv som lille..
 • Hade også tænkt på væksthormon, men efter det du sagde asklepios12 har jeg ændret mening, tak, ved det ikke var til mig men stadig. Tak.
 • Man får ikke væksthormon i piller....

Log in eller Registrér for at kommentere.