Hjem Sex & samliv Ægteskabsproblemer

Fortvivlet!!

Redigeret 2 juli, 2012, 03:49 i Ægteskabsproblemer
Hej...

er jeg helt forkert på den skal jeg gå fra min mand?
er mine krav urimelige?
min mand drikker og ryger og tager stoffer i perioder han tager afsted og siger han kommer hjem om et par timer og der går så ofte et døgn hvor mange vil finde sig i det?
jeg hader det!! det gør mig så ulykkelig vi har et barn sammen og to sammenbragte børn og de oplever også hans ture som det bliver kaldt han lover at han stopper og tager også engang imellem antabus men det holder kun en uge af gangen :((( det gør så ondt i mit hjerte at han tager de ture da jeg ikke har lyst til at leve på denne måde jeg ved ikke hvem han er sammen med og hvad han fortager sig og når han så kommer hjem sover han i flere dage pga tømmermænd.

jeg er meget forelsket i ham da han jo også har sine gode perioder hvor han ikke smutter WHAT TO DO???

han mener også at jeg ikke har ret til at blive sur frustreret eller ked af det da han ikke vil have at jeg bestemmer over ham!!

mit selvværd er helt ødelagt jeg føler mig svag og svigtet men ved ik om jeg er for streng vil jeg bestemme for meget?

jeg har taget ham i at se porno og det har knust mit hjerte det er en ting jeg reagere meget volsomt på inde i mig selv da jeg har meget lavt selvværd og selvtillid den lave selvtillid skyldes nok meget den ekstra vægt jeg ik kan komme af med fødte mit andet barn for 3 mdr siden.

er det mig der er helt galt på den????

hjælp!!!

hilsen den fortvivlede uden nogen at snakke med

Kommentarer

 • Hej fortvivlede.

  DU er ikke forkert og du føler ikke forkert.

  Det er din kæreste der er HELT forkert på den.
  Det liv han lever hører ikke sammen med at have en familie. Hvad tænker han dog på. Han har et ansvar overfor dig og hans børn.

  Jeg synes du skal sætte ham stolen for døren. Han skal have at vide at hvis han ikke stopper så går du fra ham. Det er selvfølgelig din beslutning men du er jo så ulykkelig og med rette. Men du skal også tænke på dit barn, og
  hans børn bliver jo også svigtet. Hvad siger børnenes mor til det. For med den levevis får han da ikke lov til at få børnene hvis du går fra ham.

  Håber du får ham på rette kurs, men det er jo op til ham om han vil ændre sit liv eller blive ved med at ødelægge sit liv.

  Mange tanker Lisbeth
 • Hej

  Skynd dig at sætte ham stolen for døren- det er ikke et liv at dig og børnene bliver behandlet på den måde.

  Hvis du elsker er ham er det bedst for alle parter at i går hver til sit. Jeg ved godt det er nemmer sagt end gjort - men du må være stærk især for børnenes skyld.

  Du kan prøve at tage til lægen og blive henvist til en psykolog - så du kan få en at tale med og komme ud med alt det er bekymre dig.

  Prøv også at gøre ting for dig selv- ting der gør dig glad.

  Har du slet ikke nogen der kan hjælpe dig i familien, en søster, bror, mor eller far der måske kan tage sig af børnene et par dage. Så du kan få lidt oveskud. Måske kan de hjælpe dig med at få pakket så du kan få flyttet derfra.

  Men én ting er helt sikkert - du skal vælge hvad du vil og for mig lyder til at du ikke vil blive i forholdet men mangler lige det sidste skub og det vil jeg gerne give dig.

  Mange tanker I.
Log in eller Registrér for at kommentere.