Hjem Tænder og mund Åben debat om tænder og mund

Hvid knop under tungen

Redigeret 2 oktober, 2012, 17:51 i Åben debat om tænder og mund
Jeg har fået en hvid knop lignende ting under tungen. Den sidder lige ved siden af den "string" der er under tungen. Den er hvid og ret hård at mærke på. Den har været der nogle uger. Hvad kan det være?. Den gør ikke ondt, og har prøvet at trykke hårdt på den, prikke med en når - men den er ret fast. Er det noget jeg skal være bekymret over?. Var ved lægen for 14 dage siden, og han sagde at jeg skulle give det et par uger og mente det muligvis var en talgkirtel.

Kommentarer

  • Der sker jo intet ved lige at se tiden lidt an. Hvis den ikke ændrer sig overhovedet, så har lægen nok ret. Hvis du stadig er urolig efterfølgende har du den mulighed at opsøge en specialist, (halslæge), du behøver ikke henvisning fra din læge, men kan bare bestille tid.

    Forrige sommer opdagede jeg to små knuder i min mund. Da tandlæger også har en vis viden om sygdomme i munden, spurgte jeg ham. Han tog røngentbillede og sagde, de ikke betød noget. Jeg var så nervøs, at jeg også gik til halsspecialisten.
    Så måtte jeg slå mig til ro med deres konklusion. Jeg holder nu alligevel øje med om de vokser og tandlægen er heldigvis en flink mand, så han holder også øje med dem.
    Men skæres i mig skal der ikke, hvis ikke det er nødvendigt. Man risikerer jo det gør ondt værre. Så tag du det roligt et lille stykke tid, som din læge har sagt.

    http://www.sundhedsguiden.dk/da/temaer/ ... og-tungen/
  • Det har jeg ogse en gang i mellem det er en såkalt "spødtsten" en lille tilkalkning i kirtlerne under munden som kommer op og sider fast. Helt uskadelig.
Log in eller Registrér for at kommentere.