Hjem Smerte Åben debat om smerter

Skuldersmerter

Redigeret 30 juni, 2012, 11:08 i Åben debat om smerter
Nu har jeg haft mere eller mindre konstante smerter i min højre skulder i ½ år. Har altid haft fysisk betonet jobs, men dog er smerterne kommet snigende og blevet værre og værre..
Nu har jeg været sygemeldt i det ½ år og lige startet i jobpraktik som sekretær og selv det giver mig store smerter i skulderen.

Er blevet røntgenfotograferet i både nakke og skulder, fået taget blodprøve, været hos skulderspecialist, men intet at se nogle steder. Skulderspecialisten mener det er en betændt slimsæk evt, men opdagede så for 3 uger siden ved en svømmetur at min skulder ligesom gnavede imod ved hvert svømmetag AV AV. Og at det også sker ved svingninger med armene ( ligesom vindmøller ).

Nogle der har en ide til dette ??

For er ret så pine fuldt, kan ikke få ro på skulderen og sover skidt, og bare ved at skrive dette, så skriger den af smerte.

Kommentarer

  • Særlige belastninger af musklerne eller ulykkestilfælde kan skabe små knuder i muskelvævet. Knuderne er sammen-trækninger i kroppens muskler, som kan skabe permanente spændingstilstande.

    Denne spænding kan påvirke muskelen ved at holde den på en gang spændt og svag. Knuden gør det svært for musklen at få den nødvendige næring og komme af med sine affaldsstoffer, hvilket kan være med til at vedligeholde knuden i måneder eller år.

    Smerter/gener, som opleves som følge af muskelspænding-en kan stamme fra andre muskler end der, hvor smerten/ generne mærkes. muskelspændinger, som eks. kan forårsage:

    • Hovedpine
    • Tennisalbue
    • Lændesmerter
    • Nakkesmerter
    • Skuldersmerter
    • Muskelsmerter

    Skulderleddet holdes på plads af bla. de muskler som er rundt om leddet. Trækker en muskle mere/mindre end nødvendigt, påvirker det de øvrige muskler. Dine smerter kan måske skyldes muskelspændinger.

    Hvis du er interesseret så tilbyder jeg behandling indenfor ovenstående område. Du er velkommen til at kontakte mig på tlf. 2993 4991.

    Under alle omstændigheder så håber jeg at dine omgivelser forstår din problematik, således at du ikke føler dig presset til at gøre mere end du magter og derved overbelaster dig selv yderligere.

    hilsen marianne
Log in eller Registrér for at kommentere.