Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Viagra/Cialis

Redigeret 18 juni, 2012, 09:09 i Åben debat for mænd
Hej!

Jeg har haft et problem med rejsning siden jeg blev seksuelt aktiv, det sker dog ikke særligt ofte når jeg er i et forhold, det er mest de første par gange. Det der sker det er at jeg begynder at tænke meget over 'hvad nu hvis jeg ikke får rejsning' osv. Nu har jeg så overvejet i noget tid at prøve at se om piller kunne hjælpe mig, og ville høre om der er andre der har erfaring med piller.

I de sidste par dage har jeg kigget på nettet for nogle piller online, da jeg ikke har det så godt med at gå til lægen med problemer under bæltestedet, specielt omkring dette givet min alder (jeg er 19). Jeg har fundet frem til et par sider som http://genvia.biz/shop/ samt http://healthnsafety.org/search.php?q=s ... &c&tds=%2F, er der nogle her der har erfaring med de her sider? Virker pillerne fra de steder overhovedet, hvor lang tid tager det at få dem?

Kommentarer

  • Indstillinger
    For det første er det helt almindeligt at have lidt præstationsangst de første gange med en ny partner - og hvis det efter de par gange ellers ikke er noget problem, burde det være helt unødvendigt at medicinere sig.

    For det andet er det ret tåbeligt at selv finde sig en diagnose og selv begynde at medicinere sig - oven i købet med receptpligtigt medicin - uden en læge har vurderet problemet først.

    Hvis du mener at have brug for medicinering, bør du bide den der forfængelighed i dig og gå til din læge - der altså både er uddannet og i den grad har set det før, så der er overhovedet ikke noget pinligt i det.

    Der i mod er det "pinligt" - hvis man ellers kan bruge det ord - at risikere at gøre store skader på sig selv, fordi man tror man selv ved bedre.

    Det er da fint nok, der findes sådanne præparater, men bør kun indtages, hvis det lægeligt er vurderet til at være en god løsning.
Log in eller Registrér for at kommentere.