Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Faelder unormalt meget, hjaelp!

Redigeret 11 maj, 2012, 08:24 i Hårtab
Hej med jer derude:)
Jeg har en meget bekymret mand. Han er begyndt at faelde rigtig meget! Naar han gaar i bad feks. sa kan han blive ved med at vaske haar af fra sine skuldre og fra badekaret. Ligeledes naar han feks. korer fingrene igennem haaret saa ryger der haar af. Jeg vil ikke kalde det totter, men maaske 10 haarstraa naar han korer fingrene igennem. Jeg har vaeret inde og soge meget efter aarsagen da han er enorm stresset og nervoes over det. Men det eneste jeg kan finde frem til er det almindelige haartab som skyldes noget arveligt hormonelt. Men alle maendene i hans familie har masser af haar paa hovedet. Han er 31, motionerer en masse og vi lever generelt sundt. Er der nogen der har provet det for eller kan komme med gode raad? Han begynder at taenke ud i diverse sygdomme. Jeg prover at berolige ham med at han sikkert skifter haar ligesom dyr feks. gor nu naar vejret skifter.
Paa forhaand mange tak.

MVH Pernille

Kommentarer

  • Indstillinger
    Vi skifter jo hår hele tiden. Men er det så meget, at det ligefrem kan ses ville jeg gå til en hudspecialist.
    Det kunne være en sygdom i håret. Mister det glansen, ser håret "sygt" ud. ?
    Jeg kendte engang en mand, han tabte hår og det mistede farve. Han fik hjælp hos hudspecialisten.

    Det kan også være almindeligt hårtab, at man bliver tyndhåret, fordi det nu engang ligger i generne.

    Som gammel frisør kan jeg ikke lade være med at kigge på hår. Jeg har lagt mærke til, at hår ser mere og mere sygt ud. Flere bliver tynde i toppen.
    Jeg tror vi har alt for meget forurening og dårlig mad uden vitaminer.

    Jeg kan fortælle min brors hår blev meget tyndt og mistede farve. Han tager Silica. Bare det billige. Efter et halvt år havde hans hår fået mere farve og der var groet nye hår ud. Han har ikke tabt hår længe nu. Andet end det normale.

    ps. Alle mændene, skriver du, men hvad med kvindesiden.
  • Indstillinger
    Hej.
    Tusind tak for din feedback. Det er meget prisværdigt!
    Da han har nogle tyrkiske rødder, så har ha et meget stort og kraftigt mørkt hår. Man kan ikke på nuværende tidspunkt se han mister hår, på hans frisure, mé han mister meget hår hver dag. Hvad vi kan se i familien nu er der ingen med tyndt hår i hans familie, så det skal ligge langt tilbage hvis det er noget genetisk. Han lever af sit udseende og derfor bekymrer det ham ligeledes yderligere. Jeg synes ikke hans hår er falmet eller noget, det er 'kun' det der med han mister så meget hår hver dag. For 3 uger siden ca. Fik han en Tom plet i hans skæg. Det er næsten vokset ud igen nu. Jeg tænker om det kan være noget stress? Vi er dog lige kommet hjem fra en lille ferie start denne uge, men det tog ham godt 2 dage at få stressen væk så han ku slappe af pågreben.
    Det med silica, det går jeg ned og køber med det samme idag. Det skader ihvertfald ikke!:)
  • Indstillinger
    Aha, det kan hænge sammen, men det er jo ikke sikkert. Her kan du læse om pletskaldethed. Du kan finde en del på nettet omkring dette emne.
    Der står stress bl. omtalt.


    http://dagenssundhed.dk/hudsygdomme/and ... skaldethed


    http://www.sygdoms.com/6/2012/01/hvad-d ... skeg-.html
Log in eller Registrér for at kommentere.