Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Underlig sygdom. HJÆLP!

Redigeret 14 april, 2012, 21:00 i Åben debat om kønssygdomme
Kære alle.

Håber virkelig I måske har nogle gode forslag til hvad jeg fejler. Håber I har mod på at læse videre nu :)

Skærtorsdag begynder jeg at tisse "glasskår" jeg kontakter vagtlægen fredag morgen som giver mig en behandling (Zitromax) på mistanke om Klamydia, lørdag er der stadig ikke nogen effekt, dog er venstre lymfe i lysken begyndt at hæve voldsomt, er igen ved vagtlægen som giver mig Pondocillin 700 mg 2 x daglig mod infektion, søndag aften er der stadig ingen effekt, er derfor ved vagtlægen igen som hæver dosis af Pondocillin til 1400 mg 2 x daglig, tirsdag er jeg ved egen læge som sender mig videre til Odense på mistanke om Lymfogranulom. (lymfen er da hævet til ca 70 mm) I Odense mener de at det er Gonore, og får en injektion imod Gonore, samtidig giver de mig en ny kur mod Klamudia for at være sikker) onsdag begynder der at komme små væskefyldte blærer på penishoved, er igen i Odense torsdag morgen, nu mener de det er Herpes, og har startet behandling mod det. Jeg kan ikke få det til at passe på nogen af de nævnte sygdomme, der har konstant været svien ved vandladning, der har på intet tidspunkt været udflåd fra penis.

Giver dette nogen mening til Jer?

Håber I kan hjælpe.

Kommentarer

  • Indstillinger
    hva med blære betændelse er du undersøgt for det
  • Indstillinger
    Ja, der er ikke noget blod i urinen.
  • Indstillinger
    persille1persille1
    Redigeret 13 april, 2012, 03:31
    http://www.netdoktor.dk/sunderaad/fakta ... gdomme.htm

    citat:
    Diagnosen stilles ved at lave et celleskrab fra urinrøret og livmoderhalsen eller ved hjælp af såkaldt PCR-teknik på en urinprøve, der kan påvise om mikroorganismen er tilstede.
    citat slut

    Alt for ofte gives der medicin uden en grundig undersøgelse, der viser hvad der egentlig er galt.

    Jeg kan ikke lade være med at tilføje, jeg i måneder fik medicin for blærebetændelse. Det viste sig at være tab af salte i kroppen. Derfor har jeg intet tilovers for alle disse medicinforsøg uden lægen grundigt undersøger, hvad der er galt.
  • Indstillinger
    Hej Persille

    Du skal lige være opmærksom på, at det er en mand, du har svaret ;o)

    Mange hilsner

    Kameliadamen
  • Indstillinger
    Hej Kameliadamen

    Ja, det er jeg opmærksom på, det gælder også for mænd.

    Mange hilsener.


    Måske vedkommende skulle finde en specialist

    http://da.wikipedia.org/wiki/Urologi
  • Indstillinger
    Det er typisk dansk at forsøge med medicin 1, 2 og 3, uden at have sendt en grundig prøve til analyse først. Man mener vel at man sparer penge på analysen, men den besparelse forsvinder vist, og patienten får kun problemer.

    Har de slet ikke taget prøver for alle de almindelige kønssygdomme + infektioner?

    Problemet er at infektionen måske er svækket, når du har fået antibiotika for det ene og det andet. Bagefter kan det blive svært at finde den i en prøve.

    Det kunne måske godt lyde som herpes, men det kan man jo også nemt finde i en prøve fra blærerne (helst mens de er friske).

    Kønssygdomme er alt for alvorlig en ting til bare at sjusse sig frem.

    Slå i bordet og forlang nogle prøver. Gør det i dag, før såret forsvinder.

    I København har vi Venereaklinikken, som er specialister, og de er i hvert fald grundige med prøver. Findes der ikke sådan en kønssygdomsklinik i Odense?

    Du kan også google billeder af diverse kønssygdomme, f.eks. herpes, men vær forsigtig med at konkludere fra billeder, da det kræver læge-erfaring at bedømme, og lægerne er heller ikke helt sikre altid.
  • Indstillinger
    Måske der var herpes i urinrøret før der kom synligt udbrud på penishovedet - så det var årsagen til svie. Bare en idé...
  • Indstillinger
    Tak for alle de fine svar, nu må jeg se hvad prøverne viser, når de kommer om en uge :)
Log in eller Registrér for at kommentere.