Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Bihulebetændelse eller??

Redigeret 30 marts, 2012, 03:06 i Åben debat om forkølelse
Hej! :-)

Jeg har i ca. 3 måneder haft hovedpine i venstre side. Da min hovedpine startede, begyndte jeg også at få blodnæse tit. Jeg har været til lægen 2 gange, og første gang fik jeg af vide at jeg skulle bruge en næsespray. Da næsesprayen ikke hjalp, gik jeg til lægen igen. Jeg fik noget penicillin, og hvis det ikke hjalp, skulle jeg til min øre, næse og halslæge. Nu er jeg så lige blevet færdig med min penicillin, og det har ikke hjulpet.
Mit syn er blevet slørret i den side + min pupil er større i den side + jeg er begyndt at tabe håret i den side :-)

Derudover fik jeg en blodprop i benet i sommeren 2011, den er dog næsten kun lige blevet opdaget (Jeg ved ikke om det har noget af gøre med min hovedpine som er kommet, men nu nævner jeg det ;-). )


Nogen derude som har haft bihulebetændelse som har haft det ligesom mig?
Føler ikke min læge har været ret grundig :-)

Kommentarer

  • Indstillinger
    hvorfor søger du ikke en øjenlæge
    det slørede syn kan have noget med trykket i øjet ---og det kan der gøres noget ved
  • Indstillinger
    Det er først kommet efter hovedpinen :-)
  • Indstillinger
    Synsforstyrrelser og ændringer i synet kan forårsages af en lang række forskellige tilstande. De underliggende årsager til synsforstyrrelser behøver ikke at opstå i selve øjet – de kan stamme fra hovedet, hjernen, rygsøjlen eller andre dele af kroppen.
    citat slut


    Skynd dig hellere til øjenlæge. Ring og fortæl om problemet. Kan du ikke få en tid hurtigt, så forlang en henvisning hos din læge. Kan øjenlægen ikke hjælpe, så prøv halslægen. Der kræves ikke henvisning fra din læge. Ingen her ved jo, hvad der er galt.
    Men det du fortæller om hovedpinen og øjet ville få alarmklokker til at ringe hos mig.

    Jeg gik selv utallige gange til den praktiserende læge uden at få hjælp. Heldigvis hjalp en specialist mig og det gik stærkt.

    Din læge har sagt, hvis det ikke havde hjulpet skulle du til en halslæge. Så helt ueffen kan din læge ikke være.
    Men nu påvirkes dit øje åbenbart også. !!
  • Indstillinger
    Synsforstyrrelser kan være et symptom på bihulebetændelse. Det optræder normalt ikke i forbindelse med bihulebetændelse - kun hvis det er en alvorlig infektion. Ifølge http://www.sundhedslex.dk/bihulebetaendelse.htm bør du opsøge læge. Har du også hævelser omkring øjnene? Vil også anbefale dig at finde en øjenlæge. Men eftersom det nok er bihulebetændelse, som er den underligggende årsag til synsforstyrrelserne, så er det sikkert infektionen, som skal behandles. Ved ikke om øjenlægen kan behandle symptomerne.
Log in eller Registrér for at kommentere.