Hjem Kvinder Åben debat for kvinder

der flyder væsker ud fra mit underliv?

Redigeret 16 august, 2012, 01:09 i Åben debat for kvinder
Hejsa er en pige på 18 år som har et problem har i noget tid haft problemer med væsker der flyder ud af mit underliv og som self. ender i mine trusser, jeg tror ikke det er udflåd for har haft det før og det kommer jo os normalt inden man skal have sin mens, men det her kommer hele tiden, og irretere mig meget da det ofte flyder ud når jeg f.eks. sider på en stol eller i en sofa og det er ret pinligt når nogen ser det.

Håber virkelig der er nogen der har nogen råd eller os har prøvet noget lignende.

Hilsen DAMkjaar93

Kommentarer

 • Du har nok fået en infektion i underlivet søg læge så du kan blive behandlet for det.
 • ¨Tak for svaret men normalt når man har en infektion gør det så ikke ondt og man kan nogen gange bløde åltså det har jeg læst men det har jeg ikke noget af altså hvis du ved noget om det :)
 • Det behøver nødvendigvis ikke at gøre, nu tænker jeg på om du har ubalance i underlivet eller underlivssvamp, det gør ikke ondt og man bløder ikke. For det giver øget udflåd og endda i store klatter.
 • Ja, hvad har man ikke prøvet i tidens løb. For mange år siden havde jeg også problemer. Min læge gav mig nogle piller flere gange, som overhovedet ingen virkning havde.
  Jeg havde ingen smerter kun noget "vådt", som løb ud. Det var frygtelig generende. En dag var jeg hos en gynækolog i en anden anledning og der blev jeg undersøgt. "Heldige mig". Han sagde straks, du har ???? Det husker jeg ikke, hvad var. Jeg fik noget medicin og kort efter var det hele forsvundet.
 • Har os været ved lægen og blive tjekket men hun siger der ikke er noget så synes det er underligt det er der men må jeg åbenbart leve med men tak for svarene :)
 • Det er udflåd den er der hele tiden og ikke kun inden menstraution så hvis det hele er fint må du lære at leve med det for det er en del af at være kvinde.
 • Den praktiserende læge kan ikke altid finde ud af årsagen. Jeg gik i et år med en modbydelig følelse, ikke udflåd, men en slags smerter. Min læge sagde flere gange der ikke var noget galt.
  Da jeg ikke kunne udholde det mere sagde jeg, at jeg ville til gynækolog. Denne specialist fandt ud af, efter nogle prøver , hvad der var galt og på en måned var jeg kureret. Jeg kunne have været sparet for et års lidelser, hvis min læge havde troet på mig.

  Og som jeg før fortalte, for mange år siden havde jeg meget vandigt udflåd. Lægen gav mig piller, som ikke hjalp. Først da jeg i en anden anledning var hos gynækolog konstaterede han samtidig, hvad der var galt. Dette blev også hurtigt ordnet.

  Hvis det bare er en smule hvidt eller svagt gulligt udflåd er det ganske normalt, men ikke hvis det er så meget, at det bliver pinligt, som du skriver. Så få en henvisning til en gynækolog.
 • Har det samme problem, skide irriterende. Og nej ikke bare udflåd når det går igennem trusser og bukser.. nogen der fandt ud af hvad det var? Min læge aner ik

 • persille1persille1
  Redigeret 7 september, 2020, 07:42

  Det undrer mig ingen tilsyneladende læser den praktiserende læge ikke altid kan finde årsagen.
  Som jeg skrev for flere år siden havde jeg også noget udflåd. Det var vådt og gik gennem. Min læge kunne ikke finde ud af noget og gav mig piller, som ikke hjalp.
  Først da jeg var hos en gynækolog fik jeg årsagen at vide. Jeg var smittet med "noget", men de tabletter jeg fik hjalp omgående.

  Tilføjer:
  Min daværende læge mente det var en infektion med en flagellat (trichomonas), en lille organisme med en bevægelig hale.
  De piller jeg fik hjalp ikke. Jeg har googlet for at se om jeg kunne finde noget om det, men det kan jeg ikke.

  Gynækologen sagde det var noget jeg var smittet med. Ikke noget slemt og pillerne hjalp omgående. Desværre kan jeg slet ikke huske, hvad han kaldte det.

 • Det kunne også være noget så simpelt som liderlighed? Sorry kunne ikke lade være ;)

Log in eller Registrér for at kommentere.