Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Kommer for hurtigt.

2»

Kommentarer

 • Indstillinger
  AnonymousAnonymous
  Redigeret 25 marts, 2015, 12:52
  *indlæg slettet af redaktionen*
 • Indstillinger
  Aske; givet fordi denne medicin har et hav af bivirkninger, og aldrig – ALDRIG – burde kunne købes på en eller anden tilfældig hjemmeside.

  Man skal være helt sikker på, at man ikke i forvejen har en af de utallige lidelser, der TYDELIGT nævnes, hvis man lige gider google ordet ”Priligy”, og det INDEN man fuldstændigt kritikløst indtager denne medicin.

  I USA har man andre normer, og alle og enhver kan sagsøge sælgeren og eller producenten for millioner af dollars, hvis man bliver syg af denne medicin.

  DERFOR skal man ikke have noget klinket i USA – gætter jeg i hvert fald på.

  Vælger man at købe en sådan medicin uden om lægen, må man være indstillet på, at man sagtens kan risikere at blive meget, meget syg. Og det er jo tåbeligt, bare fordi man synes, det er for ”pinligt” at sikre sig, at man kan tåle stadset.

  Man spiller hasard med sit helbred, sit liv, sin førlighed ved bare at bestille og indtage receptpligtig medicin uden at have sikret sig med sin læge – først. Men – kan man tåle det, kan det givet være en god løsning for nogen.

  Og tja... kit222, der kan holde en erektion i 24 timer; men dog – det må da være voldsomt ubehageligt, og vel ikke ønskeligt – for nogen overhovedet.

  Men – mon ikke det er en spøg, der ikke en gang er sjov.
 • Indstillinger
  Sidste indlæg er fra en sælger der har tilmeldt sig Netdoktor én time før sidste indlæg blev skrevet hvilket tyder på en svindler.
  REKLAME.
 • Indstillinger
  ruthmooreruthmoore
  Redigeret 26 oktober, 2020, 11:01

  Dapoxetin mod for tidlig udløsning - https://qualitypillsprovider.com Veldig bra produkt!

Log in eller Registrér for at kommentere.