Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Finger gør ondt.

Redigeret 18 november, 2012, 07:19 i Kvindelige sexproblemer
Hej. Jeg har en kæreste jeg har været sammen med i flere år. Hun er 23, og alt det med sex har fra starten fungeret rigtig godt mellem os.
På nær EN ting..

Problem:
Nu er jeg vel ikke den eneste, der har forsøgt at bruge en finger til at trænge ind. Jeg opfatter det som ret velkendt, og det ses da også tit i pornofilm, at mænd meget aggressivt støder flere fingre op i kvinden. Men det gør meget ondt på min kæreste; hun siger det river! Efter flere år tog jeg mig sammen, og så tog jeg hendes neglefil, og filede mine negle ned så meget, at fingeren kun var blevet glattere af at flå neglen af. (der sætter jeg grænsen :))
Stadig kunne jeg knap nok få min finger (meget forsigtigt ind) uden hun beklagede sig over voldsom smerte.

Jeg vil lige tilføje, at hun er rigeligt våd, og bestemt udvidet nok til min pegefinger.

Spørgsmål:
Er det normalt, at hun føler en sådan smerte ved dette? Og hvad kan jeg gøre ved det ?

På forhånd tak.

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej

    Jeg tænker, hvor mange fingre bruger du? Min kæreste kan "tåle" 2, men når hun siger at Jeg skal prøve med 3 gør det ondt siger hun.
  • Indstillinger
    En.. Kun en.... Og det kan hun ikke klare..
  • Indstillinger
    Hvis din kæreste kun har problemet når du bruger fingeren og ikke når I har samleje, ja så er det din finger der er problemet. Mange mænd har svært ved at forstå hvor følsomt et område der faktisk er tale om. Skal man(d) gøre sin kvinde glad, er det derfor faktisk ret vigtigt med en god hud- og neglepleje.

    Uplejede, lange negle med skarpe kanter gør selvfølgelig ondt når fingeren gnides frem og tilbage, det svarer jo til at bruge et rivejern i regioner på kvinden der er lige så følsom som jeres glans!

    Også neglerødder og hård hud har samme rivejerns-effekt og det er altså ikke den slags "jern" vi kvinder går og drømmer om...

    Så frem med neglefil og fugtighedscreme. Hvis du har tendes til neglerødder så tag zink, det er tit en let zinkmangel der er problemet. Køb en god kvalitet i en helsekostbutik, den på apoteket virker ikke da den er for svær at optage. De neglerødder du måtte have, skal klippes ned og den hårde hud files så den ikke flosser og er i niveau med resten af huden.

    Når dine hænder er i orden, så prøv igen, men forsigtigt og ikke for hurtigt. Evt. kan du lade din kæreste inspicere din manicure inden I hopper i lagnerne....
Log in eller Registrér for at kommentere.