Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Klamydiatest??

Kære netdoktor, jeg har en svag mistanke om jeg måske kan være smittet med klamydia, er der nogle der har erfaringer med at købe en klamydiatest på nettet? Kan se der er en billig her: http://www.lavpris-teste.dk/category/klamydiatest.html - Overvejer at købe sådan en, og prøve at blive testet?

Kommentarer

  • Indstillinger
    Den her test er måske nok lige så sikker som dem man får foretaget hos lægen, men hvis den er positiv, så skal du til din egen læge for at få antibiotika, og jeg er ret sikker på, at lægen så vil vælge at lave sin egen test før han/hun udskriver en recept til dig.

    Så... Hvorfor ikke bare tage til lægen eller på en sexsygdomsklinik http://www.sexogsamfund.dk/Default.aspx?ID=4001 med det samme?

    Derved er du sikker på at testen bliver udført korrekt, du vil kunne få den rette behandling uden at skulle testes igen, og så vil du desuden spare 250 kr. (og ventetiden på at den der webbutik får dem hjem igen, der står de er udsolgt).

    Dertil kommer, at hvis du kan være blevet smittet med klamydia, så kan du også være blevet smittet med andre sexsygdomme, og skal derfor også testes for dem.
  • Indstillinger
    Tja, du har ret. Jeg bliver nød til at gøre som du skriver.

    Skod skod skod!
  • Indstillinger
    Tja, du må blive tjekket for diverse sager hos egen læge eller en sexsygdomsklinik.
    Se bare at få det overstået.
    :)
Log in eller Registrér for at kommentere.