Hjem Hud og hår Hårtab

Hårtab - propecia

2

Kommentarer

 • optimist7optimist7
  Redigeret 22 august, 2017, 05:49
  Hej

  Mht. hårtab kunne man overveje Silicea Cellesalt som en del af en langsigtet stratagi. Det tager flere måneder inden man ser en virkning.

  Silicea/Kisel - Cellesalt mod hårtab

  Silicea er cellesaltet for huden, håret, neglene, knoglernes overflade og bindevævet. Man kan bruge denne cellesalt til at styrke håret, og til at få en fin, elastisk hud.

  I et åbent studie *1) på 90 dage, undersøgte man Siliciumdioxids virkning på hud, hår og negle. Kvinder med rynker, tyndt hår og sprøde negle indtog hver dag 10 ml kolloid siliciumac (et siliciumdioxid middel) og fik påført kolloid siliciumdioxid i ansigtet 10 minutter 2 gange dagligt.

  Af de 50 kvinder som deltog i studiet ophørte 3 efter 30 dage pga. udtørring af huden. De resterende 47 kvinder, som gennemførte forløbet oplevede en statistisk signifikant forbedring i hudens tykkelse og elasticitet og i hårets og neglenes tilstand.

  *1) Lassus, A. (1993) Colloidal silicic acid for oral and topical treatment of aged skin, fragile hair and brittle nails in females. The Journal of International Medical Research 21: 209-215

  Man kan købe Silicea hos matas eller i online helsekostbutikker. Produktet heder Quarz i Danmark

  Du kan finde flere oplysninger om Silicea ved i google at søge på "Cellesalt Indikationer"
 • Det er rigtigt at man kan risikere at skulle have flere hår transplantationer, hvis håret omkring transplantations området begynder at falde af. Men det er der typisk taget højde for, såfremt man får hjælp af en professionel klinik.

  I forhold til propecia, så siges det at man tidligst kan se resultater efter 3 måneder, men der kan også gå helt op til 6 måneder. Er man så uheldig at man er en af de få, som propecia slet ikke virker for, ja så kommer man jo aldrig til at se en forskel.

  Her kan man læse en hel masse om propecia http://hovedbunden.dk/propecia/. Der er blandt andet også information om en test som blevet lavet med 18.000 mennesker der brugte propecia i en periode på 2 år. Det er ret interessant læsning.

  Personligt er min hårgrænse også begyndt at gå i den forkerte retning, og det ser desuden ikke ud til at hårtabet stopper, suk.. Men jeg har dog valgt bare at leve med den vigende hårgrænse.
  Det skyldes at jeg ikke gider betale den forholdsvis høje pris på propecia, som er omkring de 500-1.000 kr. i måneden. Og tanken om at skulle indtage en propecia-pille dagligt, holder mig også fra at begynde.
 • Hej Bejazz99

  Hvis du er fast besluttet på at gøre noget ved dit hårtab, så er propecia et godt sted at starte. Som du selv nævner har behandlingen nogle bivirkninger, som godt kan forstyrre i hverdagen. Med hensyn til propecia, så er det vigtigt at man har en sund psyke.
  Går man dagligt og bekymrer sig om bivirkninger og andre ulemper ved brugen af propecia, stiger chancer muligvis også for at du får dem.
  Nu er du begyndt, og bør derfor aldrig skænke bivirkninger en tanke. Lev i troen på at bivirkningerne slet ikke findes. Psyken kan både skabe og kurere alverdens sygdomme / birvirkninger.

  Regaine og andre minoxidil behandlinger bruges ofte sammen med propecia, for at opnå de bedste resultater. Minoxidil har en dokumenteret effekt mod hårtab, og har minimale bivirkninger, som fx hudirritation. Her kan du læse læse lidt mere om minoxidil mod hårtab: http://hovedbunden.dk/minoxidil-og-regaine-mod-haartab/

  Hvis du overvejer hårtransplantation, vil mit råd være at besøge en klinik, som specialiserer sig i dette. De tilbyder ofte en gratis konsultation, for at vurdere om en transplantation er den bedste mulighed, hvilket ikke altid er tilfældet.

  Er man god til engelsk, vil jeg helt sikkert anbefaler at "snuse" lidt rundt på https://www.hairlosstalk.com/interact/, som er et forum, hvor helt almindelige mennesker deler deres erfaringer med forskellige hårtabs-behandlinger.
 • Bejazz99:
  Jeg synes du skal se hårtransplantation som absolut sidste udvej. det er en dyr process og kan ende som noget skidt.

  Som du selv nævner er motion og træning en rigtig vigtig del af det. for at vedligeholde en sund hårvækst kræves en sund kost.

  Jeg vil anbefale dig at starte med vitaminer mod dit hårtab. Disse er noget mildere, og virker for rigtigt mange. Der er ingen grund til at "overbehandle" dit hårtab. Læs evt. mere om vitaminer mod hårtab her: (Link fjernet, redaktionen).
 • Redigeret 20 august, 2018, 13:37
  Jeg har selv brugt propecia i et års tid og opnået gode resultater. Mit hårtab stoppede, men jeg har ikke oplevet øget hårvækst endnu. Jeg overvejer at fylde mine tyndhårede områder ud med pigment. Nogen der har erfaringer med det?

  Fandt noget her: (Link fjernet, redaktionen)

  Men altså, aner ikke om det er et endnu et scam. Propecia har været super effektivt, men er klar til at tage næste skridt.

  Nogle der har prøvet pigmentering eller en hårtransplantation?

  Mvh, Peter med høje tindinger.
 • DessegDesseg
  Redigeret 31 december, 2018, 17:58

  Jeg kender et hæderligt apotek til at købe receptpligtig medicin hårtab behandling ved at besvare enkle medicinske spørgsmål online og de vil udstede en recept online straks fra læge, hvis du er godkendt http://www.europetabs.com
  .

 • Hej, jeg læste en artikel om det her mandligpleje.dk/tyndt-haar-kan-der-goeres-noget-ved-det/

  Jeg ved ikke om produkterne virker for dig, men jeg har brug shampooen de skriver om i flere måneder og jeg synes jeg kan mærke en forskel.

 • persille1persille1
  Redigeret 29 maj, 2020, 05:30

  Niisen12 skriver "Nu er du begyndt, og bør derfor aldrig skænke bivirkninger en tanke. Lev i troen på at bivirkningerne slet ikke findes. Psyken kan både skabe og kurere alverdens sygdomme / bivirkninger."


  Det vil jeg bestemt fraråde. !!!!!!!!!!!!!
  Man kan ikke leve i troen på bivirkninger ikke findes og indbilde sig det kun er psyken, der har skylden.
  Bivirkninger findes og kan være farlige i nogle tilfælde. Jeg blev alvorlig syg af bivirkninger fra noget medicin. Der var et hjælpestof i, som jeg slet ikke kunne tåle. Jeg lå en uge på sygehuset, mit hjerte kunne være stoppet fik jeg at vide. Så man bør tage eventuelle bivirkninger alvorligt.

 • carlpotekcarlpotek
  Redigeret 13 november, 2020, 17:49

  Propecia blev klinisk godkendt. Hvorfor har du brug for at tøve? Den komplette folder kan findes på https://www.carlpotek.com/medicin/propecia/ Og selvfølgelig skal du spørge din læge, inden du ikke kun tager Finasterid, men også medicin.

 • Der findes også l-recapin produktet. Kan købes på plejeprodukter.dk

Log in eller Registrér for at kommentere.