Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Kedeligt og trist sexliv

Redigeret 23 januar, 2012, 05:31 i Samliv
Jeg har nu været sammen med min kæreste i snart to år, og vores sexliv er virkelig trist og gråt.

Jeg har kun været sammen med tre før ham, og han har kun været sammen med to, dog uden at få en orgasme.

Det eneste sted, han er tryg ved at dyrke sex, er i sengen, hvilket begrænser det at prøve noget nyt, efter min mening. Vi har prøvet alle stillinger der er, at prøve, men det gør det stadig meget ensformigt og kedeligt, når det kun er i sengen. Vi har også forskellige sexlegetøj, men han bliver flov hvis jeg forslår at vi bruger dem, selvom han selv har været med til at bestille det.
Kostumer har vi også købt, men hvis jeg tager et på, bliver han også flov, og han føler, at det er meget falsk og at "det ikke er rigtig mig". Han vil heller ikke have hverken oralsex eller handjobs, for som han selv siger "vil jeg hellere bare nyde dig og være sammen med dig" ..
Jeg vil gerne prøve noget nyt i form af en slags rollespil, legetøj osv. men han bliver så flov hver gang, så vi bliver nødt til at droppe det og gå tilbage til de gamle vaner..
Nogen gange føler jeg, at vi har været gift i 30 år og nærmest har lagt sex på hylden, og det er ikke vildt fedt når jeg kun er 17 og han er 21 ..
Jeg har forsøgt at være utrolig åben omkring mine egne lyster, i håb om at han ligesom selv vil åbne lidt op, men det er bare ikke sket.
Bare sådan en lille ting som at have sex i badet, er han ikke med på. Personligt kan jeg godt lide at starte ud i badet, og så "arbejde" sig videre ind i sengen, men som han siger, er han panisk over at gøre det andre steder, hvis nu nogen kan høre os. Det er selvfølgelig også helt i orden, og jeg respekterer hans grænser, og forsøger at få ham til at tale om det, men så lukker han bare helt ned.
Jeg aner ikke hvad jeg skal gøre, og savner at have et tæt og dejligt sexsuelt forhold til ham. Mentalt har vi det rigtig godt sammen, vi er både kærester men også bedste venner.

Håber virkelig I kan komme med nogle råd.

Kommentarer

  • Indstillinger
    Du er 17 år – og allerede ude i, at samtlige avancementer skal afprøves og være en del af jeres liv?Hvorfor er det et problem, at du har en kæreste, der elsker dig, som den du er og ikke som en eller anden sexfigur?

    Du er til det hele og det er din kæreste så ikke, så spørgsmålet er så, om det i det hele taget er den kæreste, du skal have.

    Jeg ved godt, at netop pornofilm osv., der er let tilgængelige også viser en side, der altså overhovedet ikke burde høre hjemme i helt unge menneskers sexliv. Jeg tror, du et eller andet sted selv kommer med svaret. Du skriver: ” Nogen gange føler jeg, at vi har været gift i 30 år og nærmest har lagt sex på hylden” - og det er vel derfor unge har så pokkers travlt med at prøve det hele. Sex er IKKE kun noget, der foregår i de helt unge år. Sex har man sådan set hele livet – og så er det altså helt fint, at man netop efter en del år sammen, føler lyst og behov for at prøve nogle andre ting og med tiden – vel at mærke – udvikler nogle avancementer, der kan fastholde et levende og sjovt sexliv – også når man har været gift i 30 år, og det kan jo være lidt svært, når det hele allerede er i brug.

    Jeg har faktisk ondt af de unge mennesker, der absolut mener, at de skal prøve det hele før de overhovedet har fundet sig selv og deres reelle seksualitet. Der er så overhovedet ikke noget tilbage til resten af livet.

    Det er muligt, din kæreste aldrig kommer til at synes om alle de avancementer, du gerne vil, så derfor skal du da overveje, om det så er ham, du vil dele resten af dit liv med, men jeg synes også, du skal tænke lidt over, hvorfor det er så vigtigt for dig med rollespil, legetøj – sex på andre steder osv.

    Du skriver, at du selv har været utrolig åben omkring dine lyster, i håb om at din kæreste også vil være det. Hvorfor tror du, at han ikke er det? Fordi han ikke udtrykker specielle lyster, kan jo ret beset være, fordi han ikke HAR sådanne lyster, men er glad for dig, som du er, og finder at det bedste i hele verden simpelt ER dig, din krop – og ikke et kostume, en rolle eller diverse remedier.

    Men – at du finder jeres sexliv kedeligt og gråt – er et problem, du er nødt til at forholde dig til; du er nødt til at finde ud af, hvorfor de andre ting, jeg nævner, ikke er gode nok til dig.

    Mon ikke det handler om, at du ganske enkelt er for ung til at binde dig?
Log in eller Registrér for at kommentere.