Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Hvordan tager jeg på i vægt?

Redigeret 4 august, 2012, 12:41 i Åben debat om overvægt
Hej derude. Håber meget i kan hjælp mig her. Jeg har MEGET svært ved at tage på i vægt uanset hvad jeg spiser. Jeg vejer i øjeblikket 57.1 kg og er 179 cm høj - hvilket gør at jeg ser slank ud. Det er ikke rart at være overvægtig men det er bestemt heller ikke rart at være undervægtig. Jeg vil gerne veje 70-75 kg. Jeg har forsøgt mig med fitness centre men mister hurtigt motivationen. Kan jeg gøre noget ved min kost for at tage på - og holde på de nye kilo? Det skal siges at jeg har et meget højt stofskifte i hviletilstand, BMI 17.8, vægt 57.1 kg, ideal kropsvægt 70.5 kg. Flere oplysninger kan ses ved at klikke på nedenstående link. Kan proteindrink hjælpe med at forøge min kropsvægt? Apotek ansat havde fortalt at man gennem læge kan få tilskud til proteindrik. Hun siger at jeg ikke får nok protein. Antal måltider i får dagligt? Hvilke sportsgren som i vil anbefale?

Link: http://imageshack.us/f/849/vgtstrimmel.jpg/

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej
    Om du får nok protein kan ses i en blodprøve. Når den viser for lidt burde du kunne få proteindrikke på recept. Mvh. Helle8
  • Indstillinger
    Hej med dig.

    Faktisk er det samme grundlæggende regler der gælder for over- og undervægtige efter hvad en diætist har fortalt mig.

    Motion og 6 måltider om dagen.

    For dig kan så gælde at motionen primært skal være styrketræning og at måltiderne skal være proteinrige, fiberrige og gerne må indeholde fedt. Du kan evt. supplere med proteinpulver fx. på din youghurt og med en kakao oven på træningen.

    Det må vist være mine råd til dig :-)

    Kh Trine
  • Indstillinger
    En faktisk udmærket mulighed er at købe noget weight gainer og tage dette en gang om dagen samtidigt med, at du derudover også holder en fornuftig diæt og motionerer. Weight gainer består af kulhydrater og proteinpulver, og på denne måde er du med normal kost og ldit træning så godt som sikker på at tage på i vægt. Hvis du køber 4kg weight gainer og bruger dette fornuftigt, så kan jeg simpelthen ikke se, hvordan du ikke skulle kunne tage på i vægt :)

    Læs mere: http://simpelsundhed.dk/weight-gainer
  • Indstillinger
    Stil også gerne spørgsmål og deltag i debatten på http://www.tag-paa.dk - et forum for os, der har svært ved at samle kiloene
Log in eller Registrér for at kommentere.