Hjem Sex & samliv Seksuel debut

kom ikke da jeg havde sex for første gang?

Redigeret 26 januar, 2012, 03:06 i Seksuel debut
Hejson alle sammen jeg er en fyr på 21år og jeg havde sex for første gang nogle måneder siden dog blev det ikke helt som jeg havde regnet med, alle fyre har nok haft tanken "ohh nej kommer jeg nu for tidligt" well... jeg kom slet ikke min undskyld mig "pik" var stiv og vi prøvede også andre stillinger en missionær på et tidspunkt blev jeg bare ja hvad skal jeg sige... "slap" da jeg ikke rigtigt havde lysten mere... jeg har nu haft sex med hende 4-5 gange og nej... jeg er ikke kommet endnu... jeg har set en del porno igennem mit liv og har intet problem med at komme når jeg spiller den af til det dog ikke under sex... hvad kan problemet være?


Edit: Fik heler ikke fik orgasme.

Kommentarer

  • Din pik har vænnet sig til at komme når du spiller den af, du har aldrig dyrket sex før så du har spillet din pik i mange år og har vænnet sig til den måde at komme på, derfor er svært svært for dig at komme når du dyrker sex med din kæreste, din pik skal vænne sig til det og det sker ikke på 4-5 gange det tager tid, du skal bar slappe af og lad vær med at tænke så meget på det under samlejen så skal du nok komme.
  • Havde samme problem første gang jeg også havde sex. vi prøvede en masse stillinger osv. osv. men efter 2 timer droppede vi det. men efter det kunne jeg godt anden gang vi havde sex.
    Men måske kan det være at hun er lidt slap, for når du gør det med hånden holder du jo godt fast, men hvis hun er lidt slap kan det godt være at du ikke kan?
Log in eller Registrér for at kommentere.