Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

ensom.

Redigeret 16 maj, 2012, 06:58 i Ensomhed
Hej.
Jeg håber på nogen råd da jeg er bange for at gå til min læge og blive "afvist".
Jeg er en pige på 19 der har et ifølge mig selv et stort psykisk problem.
jeg kan overhovedet ikke acceptere min krop som den er, og det er blevet så slemt gennem årene at jeg ikke har kunne have et forhold til en mand. jeg har en dreng på snart et år, og havde det rigtigt godt med mig selv igennem min gravidetet ( da var jeg 10 kg tungere end mine sølle 41 kg nu. ) jeg bruger en a skål i bh og kan ikke vise mig uden tøj for nogen. kan ikke engang gå i svømmehallen med min søn. jeg har ofte været ved lægen ang min vægt men kan ikke få sagt det med mine bryster. nægter nok lidt at det styrer min hverdag men det gør det uheldigvis rigtig meget. jeg er begyndt at føle mig meget ensom men kan ikke få presset mig derud hvor jeg synes at jeg er god nok som jeg er. lægen har ofte bedt mig følge en bestemt kur for at øge min vægt men det hjælper ikke. og mit stofskifte er også helt normalt. mit spørgsmål er så, er der overhovede noget at gøre ved min vægt? og hvis jeg skulle snakke med min egen læge omkring mine bryster, kan man så overhovedet få hjælp af komunnen til bryst forstørrelse?

mvh ungmor.

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej

    Som jeg læser dit indlæg er der en grund til din ensomhed. Forholdet til din krop skulle gerne blive godt.
    Er en mødregruppe måske noget for dig? Der kan du møde ligesindede og tale pige/kvindesnak. Hvis du stadig får besøg af sundhedspersonale kan du evt. tage hul på dine spørgsmål dér, eller bed lægen om henvisning til en specialist.

    41 kg. lyder ikke af meget, hvor høj er du? Hvis du vejer for lidt kan du kontakte Landsforeningen for spiseforstyrrelser, nogen får problemet blandt andet fordi de er utilfredse med deres udseende. God jagt Helle8
  • Indstillinger
    Du skriver, at du ikke har kunnet have et forhold til en mand.....
    Men er alligevel mor til en et-årig????

    Størrelsen af ens bryster bør sgu ikke være afgørende for om man har et godt liv eller ej, og naturligvis skal du ikke have større bryster på skatteydernes regning - der er alt for mange andre der reelt trænger til behandling af mere seriøs art.

    Spis noget ordenligt gammeldags husmandskost og få nogle kilo på sidebenene - og tag så og accepter at ikke alle ligner modellerne fra film og blade.
    Lær at holde af dig selv som du nu en gang er.
  • Indstillinger
    Jeg bliver lidt ærgerlig når jeg læser det sidste indlæg- om at du bare skal spise noget husmandskost mv. for det fjerner jo ikke dine problemer.

    Du bliver nødt til at tale med din læge omkring dine problemer. Øv dig i at forestille dig at du er ved lægen. Skriv alle de problemer op du har- og prøv så at fremføre dem. Bliv ved med det indtil du synes du kan det. Hav for en sikkerheds skyld det hele skrevet ned når du går til lægen- og hvis det så ikke går med at fortælle ham om det, så giv ham din seddel og sig du gerne vil tale om det her. Det er vejen fremad kære du. Du er så ung endnu og livet skulle gerne give dig mere mod.
    Jeg håber mit svar vil hjælpe dig.
    Mvh. Liset
  • Indstillinger
    En sygelig selvoptagethed, som nogen tror løses med en brystforstørrende operation - på skatteydernes regning - ?
    Hvornår lærer folk at tage ansvar for sig selv, i stedet for at forvente/kræve at "staten" skal lege barnepige og betale kassen.
  • Indstillinger
    Jeg synes at vi også skal lære- at der er nogle mennesker der har problemer som bare ikke lige kan klares ved at skrive som du gør.
    Det er jo ikke sikker at hendes læge vil give hende den bryst operation. For det skal man selv betale ligemeget hvor gerne man vil have den. Jeg synes dog at man skal forholde sig til det hun skriver- og jeg kan med min erfaring se- at der er noget andet galt med pigen.
    mvh. Liset
  • Indstillinger
    Hej

    jeg vil gøre opmærksom på der findes denne side http://byven.dk
    måske det er noget

    Vh Mille
  • Indstillinger
    Tak for at du fortalte om den side- der igen bare vil tjene penge på folk. Der findes næsten ingen gratis ting mere for folk der er ensomme- men dog er der endnu : http://www.livsnettet.dk
    Der kan man være og virkelig komme i kontakt med mange mennesker- uden at det koster dig penge.Jeg synes virkelig at det er en god side- hvor jeg er tilknyttet- og jeg synes at alle der er ensomme eller har et handicap m.v. skal komme derind- det er lige meget om du er ung eller ældre-der er noget for alle personer- både at mødes med andre. Deltage i chatten- se hvor mange grupper der er derinde.
    Med venlig hilsen. Liset
  • Indstillinger
    Hej du.

    Hvad med at benytte dig af de mange gode sider der er til at komme i kontakt til andre?

    Jeg er selv involveret i et projekt med Ungdommens Røde Kors, der har siden www.ungensom.dk, hvor man kan chatte med andre unge der har det lige som dig.

    Du kan også vælge at deltage i arrangementer, såsom en bio- eller cafetur.

    Hvad tænker du om at benytte det tilbud? Er det grænseoverskridende eller vil det være interessant for dig?

    Bedste hilsner Terese
  • Indstillinger
    Kære terese.
    Tak for din besked.
    Nu må jeg lige fortælle dig et jeg er næsten 63 år- men har det meget dårligt for tiden. Ellers et godt initiativ.
    Knus Liset 49
Log in eller Registrér for at kommentere.