Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme

start på graviditet?

Redigeret 20 januar, 2012, 10:42 i Snart gravid
heey havde samleje her for 2 ugers tid og syntes min mave er ved at vokse syntes det er lidt underligt fordi er på p-piller og plejer ikke bare sådan at tag på,godt nok kun gået to uger siden men kan man allerede begynde og se det på ens mave??

Kommentarer

  • Hej hvis du er på p-piller er du så blevet gravid tror du, så må du have lavet et test. men har du ikke fået lidt ekstra godt her i december måned af mad og slik, mm som har gjort du har taget på i vægt, hvis du trykker på dine ben, med en finger og din finger mærke bliver siddende længe efter med hvid baggrund, kan du have fået væske i kroppen, hvis du ikke kan finde en løsning på du skulle have taget ekstra på i vægt, så lige en tur forbi lægen og find ud af om alt er i orden. held og lykke
  • nej du er ikke gravid når du er på p-piller og maven vokser ikke på 2 uger. Du er bare blevet rund det kunne være det er bivirkning af p-piller hvis du lige er startet på dem ellers så spiser du mere end du plejer.
  • Jeg er enig med spider. Tag en graviditetstest hvis du er i tvivl, bare for en sikkerheds skyld. De kan købes på nettet http://testdig.dk/graviditetstest-13/ hvis du ikke kan lide at købe en i en butik, men der er sikkert ingen grund til bekymring.
Log in eller Registrér for at kommentere.