Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Overgangsalder

Redigeret 22 december, 2011, 03:06 i Overgangsalder
Til Lotte og alle de andre.

Man kan altså gå meget tidlig i overgangsalder, jeg gik i min da jeg var 29år
at gå i overgangsalder betyder at man ikke producerer estradiol og at ens æg forsvinder,jo mindre æg man har jo længere inde er man i perioden, dette kan man få tjekket hos sin læge. Så rigtig mange som er gået i overgang kan ikke få børn, der kan dog være nogle få der bliver gravide.

Man kan få trisikvent som er et homon preperat til virkelige overgangsalderne kvinder altså dem der virkelig lider,og dette kan jeg anbefale i en periode på et 1 til 2 år også efter gå over til salvie dråber leverrens og bi dronning honning piller. Da homon jo ikke er det bedste er jeg gået over til alternativ medicin efter.

Men har ikke kunnet undvære trisikvent i straten, da alt jo går ud af balance,sind krop og sjæl.

KAn også anbefale at dyrke Real messigt sex da dette homon vi udskiller under orgasme giver os positiv energi, ved godt det er ikke altid lige det man har lyst til når alt føles at falde sammen om en og man er pisse sur, deprimeret og sveder som et svin. Men trisikvent er en kick starter til et nyt liv:)

Skal lige sige at vores lever er med til at producerer homoner så derfor leverrens når man starter på det alternative, man tager 20 dråber omdagen i 12 dage stopper og tager dem igen efter 1/2 år samme måde. Dette gør at man naturligt få de homoner der forsvinder ved en overgangs alder. Salvie stopper hedture, og giver lidt bedre humør så er din overgangsalder ikke så slem så start med salvie dråber,og evt bi honning dronning piller.

Håber i kan bruge lidt af det til noget, men igen alle kan komme i overgangsalder selv pigebørn ned til 16 år, man er født med et antal æg og når de næsten er brugt op så starter overgangsalderen.
Log in eller Registrér for at kommentere.