Hjem Astma og allergi Allergi

Slem eksem på hænderne

Redigeret 16 december, 2011, 21:34 i Allergi
Hej

Jeg har kontakteksem på hænderne i ca 2år. Efter lappetest sagde hudlægen af det var overfor kathon. Jeg fik da betnovat som hjalp på det. Imidlertid blusser det op ligeså snart jeg holder op med at bruge det. Jeg har brugt det lidt indimellem. Jeg er holdt op med at bruge det, da jeg har fundet ud af at man jo ikke må bruge hormoncreme (betnovat) i særlig lang tid. Men er det ok hvis man fx bruger det bar een gang om ugen?

Det er blevet meget slemt nu og jeg bruger kun locobase, men mine fingre er ekstremt tørre og huden sprækker, det bløder lidt nogen gange og jeg kan næsten ikke bøje mine fingre.
Jeg har fået ny tid hos hudlægen, men der er så lang ventetid og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre indtil da..

Kommentarer

  • Jeg har selv en slem eksem på hænderne og har haft held med denne creme som hedder Epaderm, man kan vist ikke få den i danmark, jeg har købt den fra england. Jeg sover med den om natten med stofhandsker som er mættet i cremen. Den er mere drøj end nogen anden creme jeg har prøvet - næsten som voks. Et forsøg værd.

    http://www.pointpharmacy.com/shop/Epade ... -500g.html
  • Tak for tippet, men jeg synes nu at fede cremer kun hjælper meget lidt, det ksn være det lige tager lidt af sprækkerne men det hjælper ikke rigtig på eksemet. Jeg forstår ikke hvad folk gør?! Man kan jo ikke lade være med at vaske hænder! Det er jo nemt nok for lægen at sige at man skal "undgå det allergifremkaldende stof", men det jo ikke bare parfume som man kan undvære - man kan jo ikke lade være med at gå i bad og på toilettet skal man vel også.. også må man ikke bruge hormoncreme i mere end to uger - HVAD POKKER SKAL MAN SÅ GØRE? :/
  • Jeg vil råde dig til at bruge en plastik / gumme handske hver gang du er i kontakt med vand indtil det bliver bedre. Brug stofhandsker med creme indeni når det er muligt - både dag og nat. Jeg har hørt at folk har brugt en creme sammen med Epaderm som hedder Laumontin - så skal man have den ene på om natten i en handske og den anden om dagen. Man må prøve sig lidt frem, især hvis specialisterne ikke slår til.
Log in eller Registrér for at kommentere.