Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Mangel på sexliyst

Redigeret 31 januar, 2012, 21:40 i Kvindelige sexproblemer
Jeg har været sammen med min dejlige mand i nu 3 ½ år. men det seneste år har jeg mistet sexlyset helt. det startede med at jeg blev behandet mod en kønssygdom, som jeg slet ikke havde, og det gjode så at mit imunforsvar gik ned, og jeg begyndte at få hyppig svam, og begyndte at sprække ved skede indgangen ved sex. Vi har snakket meget om det, og han er så sød og forsående, men kan godt mærke på ham at han savner vores sexliv, og det gør jeg også. Er der nogen der har nogen ideer til hvordan jeg kan få lysten tilbage, og hvad jeg evt kan gøre mod sprækkerne. Jeg har talt med båder min læge og en specialist, men de kunne ikke hjælp.

Hilsen Den fortvilede,

Kommentarer

  • Indstillinger
    har du stadig svamp? hvis ja skal du behandles for svamp først ellers vil du altid få sprækker.
    har du prøvet at lade sprækkerne hele helt og så bruge glidecreme lige uden for skede indgangen det kan være det hjælper. Ellers må du prøve at tage tilskud til at styrke dit immunforsvaret.
  • Indstillinger
    nej har ikke længere svamp, ja vi ventede 1 måned og vi bruger altid glidecreme. men tilskuet lyder som en god ide.
  • Indstillinger
    Jeg har et foreslag, men måske skal du spørge din læge før du prøvet det.
    Du kan prøve at tage noget Kløver Vaseline og smøre på hvor du har dine sprækker/revner.
    Hvis jeg har dårlig mave og det gør ondt (så kan det godt nogle gange revne), så smøre jeg lidt vaseline på omme ved nummi, og det lindre smerterne, og gør det nemmere at gå på toilettet. Tror også det kan hjælpe mod dine smerter ved revnerne ved din skede :)
Log in eller Registrér for at kommentere.