Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

NOTA BENE: Når du skifter fra amalgam til plast!

Læg mærke til, at jeg skriver NÅR du skifter fra amalgamplomber til plast og ikke HVIS.

Dette er ikke ment som provokation, men med den viden / dokumentation der findes på området i dag, er det aldeles uklogt at beholde amalgamplomber i munden, da de er sammensat af kviksølv (ca. 43 - 54%), sølv (ca. 20 - 35%), tin hhv. kobber (ca. 10%) og zink (ca. 2%).
Kilde: http://en.wikipedia.org/wiki/Amalgam_(dentistry)

Det er også bevist, at amalgamplomber IKKE holder på kviksølv m.m., men at disse giftige metaller langsomt fordamper herfra og kan gå direkte ind i bindevæv, organer, knogler samt centralnervesystemet, hvor de ophober sig.

Man taler derfor også om ophobet kronisk tungmetalforgiftning i modsætning til en akut forgiftning. Førstnævnte kan IKKE spores via en almindelig blod- / urinprøve, selv om mange læger stadig tror og påstår dette!

Du kan her se dokumentation for hvordan kviksølv fordamper fra amalgamfyldninger:
http://www.youtube.com/watch?v=9ylnQ-T7oiA (engelsk)
http://www.youtube.com/watch?v=4qvNf4NVZvI (engelsk)

Der er flere essentielle videodokumentationer her:
http://web.me.com/hekock/Tungmetalforgi ... ioner.html

Du er altid meget velkommen på mit infosite http://www.tungmetal.dk eller i min facebookgruppe http://www.facebook.com/groups/nobodyneedsmercury, da du der kan finde alle de nødvendige informationer, for at overbevise dig selv (hhv. din læge / tandlæge) om nødvendigheden i at skifte dine amalgamfyldninger.

Det er dog MEGET vigtigt, at udskiftningen sker ved en tandlæge, der ved 100% hvad han / hun gør, så tjek min oversigt over tandlæger i ind- / udland, FØR du går i gang ... uforsvarlig udboring af amalgamplomber kan gøre det hele meget værre endnu ... også 10 år eller flere efter selve udboringen:
http://web.me.com/hekock/Tungmetalforgi ... 2011_1.pdf

Venlig hilsen
Henrik E. Kock
Log in eller Registrér for at kommentere.