Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Stærke smerter i underlivet..

Redigeret 5 december, 2012, 01:35 i Skønhed og velvære
Hejsa.

Jeg er en pige på 16, der går rundt med et rigtigt smertefuldt problem.. Her i lørdags, d. 19, begyndte det at gøre rigtig ondt i mine indre skamlæber. Jeg mærkede jo selvfølgelig efter af en selvfølge, og kunne mærke jeg var hævet - det var rigtig ømt at røre ved, så derfor gik jeg ud på badeværelset for at tjekke det. Normalt plejer de at sidde ind under de ydre skamlæber eller "hænger" max 1cm ud under de ydre skamlæber, men nu var de ligepludselig blevet så store, at de ikke kunne komme ind under de ydre skamlæber, men hang sådan cirka 2 centimeter udenfor og de var dobbelt så brede som normalt.
Jeg blev selvfølgelig chokeret over hvad der var sket, men tænkte at det nok skulle gå væk igen - men hen af aftenen, blev jeg bare mere og mere øm..

Når jeg vågner op søndag morgen er de hævet yderligere op, og er meget mere ømme. Jeg måtte sidde ude på kanten af stolen, for at er ikke var nogen kontakt mellem stol og mit ømme fælt. Jeg kunne hverken ligge, sidde eller stå med samlede ben, fordi det gjorde så ondt.. Jeg var hævet op, til de hang 3-4cm ud for mine ydreskamlæber, og kunne derfor mærke at jeg havde noget mellem benene, hvis jeg prøvede bare at samle dem en lille smule.
Det gjorde rigtig ondt at have underbukser på, det gjorde ondt hvis der bare var noget der strejfede det - men samtidig kunne jeg ikke gå uden, for det gjorde ondt hvis jeg prøvede at går, for så "dinglede" det..
Jeg var blevet rigtig tør i området, og det lignede/mærkedes som nogle tørrede abrikoser, der var opsvulmede på alle leder og kanter.

Idag, mandag, har jeg meget svært ved at gå, og kan mærke en smerte for hvert skridt jeg tager. Jeg er hævet endnu mere, og er blevet endnu mere tør.. Min udflåd er også begyndt at lugte rigtig meget, på en sur måde. Alle symptomerne jeg har haft de forrige dage, har jeg stadig, bare meget mere kraftige og mere smertefulde.

Det bekymre mig rigtig meget, da jeg ikke engang er sikker på om det er hævelser, eller hvad det er.. Jeg tvivler på at det kan være en kønssygdom, da jeg har dyrket sex uden kondom, i næsten et helt år nu, med en fast partner.

Håber at nogen, nogenlunde kan fortælle mig hvad det er der sker med min krop, fordi smerten er virkelig uudholdelig, og jeg går og bliver rigtig urolig fordi jeg aldrig har prøvet eller hørt noget ligende. :-(

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej. Fandt du ud af hvad der var galt? Jeg har det PRÆCIS på samme måde som dig, og kan simpelthen ikke klare det mere. Smerten er så uudholdelig, at jeg går rundt med tåre i øjnene!
  • Indstillinger
    der er noget jeg har svært ved at forstå ----hvorfor går i ikke til jeres læge og taler med ham ,---det er måske ikke så sjov at skulle kikkes efter der nede ---men det jo det vi har vores læger til ---og for ham betyder det ikke noget særligt ---han -hun kikker så mange kvinder for neden
  • Indstillinger
    Jeg har været til læge - 3 gange nu. Først fik jeg at vide det var blærebetændelse, fik først en slags medicin - virkede ikke, fik derefter en ny - virkede heller ikke. Tog til læge igen, fik en underlivsundersøgelse, hvor jeg fik taget prøver, MEN, begge negative. Noget er der galt, men hvad, det kan min læge ikke finde ud af, hvilket er grunden til at jeg skriver herinde. Så bare rolig, lægen har haft besøg fra mig af ;)
  • Indstillinger
    Lægen... jeg syntes du skulle bede om en henvisning til en gynækolog.
    Få en specialist til at kigge på det.

    Jeg gik til læge i et år med smerter, men lægen kunne ikke se noget som helst galt. Det kunne gynækologen og en behandling blev sat i gang. På en måned var mine smerter væk.
Log in eller Registrér for at kommentere.