Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

lægerne tilbage på skolebænken / stofskiftesygdomme

Redigeret 30 oktober, 2011, 05:33 i Forstyrrelser i stofskiftet
jeg tror hele mit liv at jeg har været stofskiftesyg . har aldrig haft den energi andre havde og egentlig været meget mere modtagelig for sygdomme end andre . fertilitetshjælp, aborter hører også til billedet . 3 år siden fik jeg et kæmpe anfald ( idag ved jeg det var thyroid storm) og indenfor få timer var min feber tårnhøj - kløe udviklede sig hurtigt over hele kroppen og voldsomme mavekramper , ud og ind af sygehuse kun for at få at vide jeg skulle få mig et liv .. troede ærligt jeg skulle dø - men jeg fejlede ingenting . lidt forhøjet ths 11,99 det var sikkert bare en infektion , kunne ikke få lov at få en anti tpo - krævede en undersøgelse af halsen - kold knude / struma - uegnet til diag . men jeg fejler ingenting :0/ anti tpo 390 , struma vokser, kramper i hele kroppen , feber i mange mdr , men fejler ingenting , til specialist i belgien - egenbetalt - klassisk tilfælde af hashimotos og cøliaki -mener hashimotos er en immunsygdom , fantastisk viden de danske læger har herhjemme . var tæt på at blive tvangsindlagt herhjemme , den belgiske læge rystede bare på hovedet og var forarget . jeg stemmer for at endokrinologerne kommer tilbage til skolebænken ! i tyskland behandler man ths når den er på 2,5 her skal den være 10 ! udenfor europa må den ikke være over 3 men danmark , og norge skal den være 10 -- hvad sker der herhjemme ? sygt system prøvet på egen krop og ha været så ufattelig syg men ingen ville lytte ... så et lille råd hvis de ikke kan finde ud af hvad du fejler , søg udenlands for herhjemme får du ingen hjælp . fantastisk !

Kommentarer

  • Indstillinger
    lidt hjælp til dig der er i tvivl - jeg led af :
    hjernetåge , ingen hukommelse , smerter i alle led , migræne, vattet klump i halsen , svampeinfektioner, nakkesmerter, hallucinationer/synsforstyrrelser, kløe i hovedbunden, feber, kramper i kroppen 24/7-365 kløe i skridtet , ufattelig tør hud , vægtøgning selvom appetiten var på 0 punktet - yderste at øjenbrynene forsvandt, træt - kunne slet ikke holde mig vågen , riller i negle, skøre negle , rystelser i kroppen , tørst , brændene fornemmelser i baller, stoppet smertende næse .
    oma hashimoto er ikke bare lavt stofskifte det er en immunsygdom der kan angribe alle steder i kroppen men starter med skjoldbruskkirtlen , øget modtagelighed for sukkersyge, cancer, infektioner, oma . tag det virkelig seriøst så i ikke ender som mig der troede det var livstruende . kun for at blive nedgjort af lægerne .
    kan til enhver tid anbefale tierry hertoghe som er verdens førende endokrinolog i belgien med 3500 læger bag sig , og med hotline til alle verdens endokrinologer .
    synes det er så vigtige oplysninger til jer derude , som sidder i samme båd at i skal vide der findes hjælp til jer , så giv ikke op .
Log in eller Registrér for at kommentere.