Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

14 årig dreng med RØDE ØJNE :(

Redigeret 27 september, 2011, 03:10 i Åben debat om øjne
Jeg er 14 år og har MEGET røde øjne. Jeg har ikke "pus" eller noget i den stil. Jeg vågner med røde øjne og sover med MEGET røde øjne, og det er virkelig irriterende. Det ødelægger min selvtillid. Fordi jeg har røde øjne tør jeg ikke kigge andre i øjnene. Øjendråber er ikke en mulighed, da det kan gøre mig blind. Nogen der kan hjælpe ? Jeg har haft det i et par år

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej

    Ja, prøv en næsespray der hedder Avamys, som fås hos lægen på recept, den er virkelig effektiv. Jeg ved godt det er en næsespray, men den virker ;o)
  • Indstillinger
    Eftersom du har fået at vide at øjendråber kan gøre dig blind, må det vel betyde, at du har en øjensygdom?

    Hvad siger øjenlægen til de røde øjne?

    Det kan være meget vanskeligt, at komme med råd og ideer, hvis du lider af en sygdom, der slet ikke bliver nævnt. Så kan eventuelle forslag jo risikere at være katastrofale i dit tilfælde.
  • Indstillinger
    Jeg har hørt fra andre at det aktive stof i øjendråber mod røde øjne kan gøre dig blind.

    Jeg har faktisk også høfeber, men det er jo ikke sommer, og jeg har ikke haft en kløende sommer. Hvis man spiller computer, giver det røde øjne?
  • Indstillinger
    Ja, man hører mange ting. Desværre er alt ikke lige rigtigt, men det er jo ikke til at vurdere, hvad der er hvad.

    Jeg synes, du i første omgang skal kontakte din læge, der kan vurdere, om du skal have en akuttid hos en øjenlæge, eller om du selv skal i gang med at finde en øjenlæge, der har tid inden for overskuelig tid.

    Beklageligvis er der desværre ofte helt urimelige ventetider på en øjenlæge, men ved at søge aktivt, kan man være heldig at finde en, der har en tid inden for en overskuelig periode.

    Men - lad lige din læge vurdere først, hvor alvorligt, det ser ud. Det er jo væsentligt at finde ud af hvorfor du får røde øjne - og før man ved det, kan der jo heller ikke skrides til behandling.

    Det er da muligt, at de næsedråber, der er foreslået er en udmærket ting, der kan hjælpe. Tal med din læge om det.
  • Indstillinger
    Faktisk hvis du søger: "Eye drops is bad for your eyes" kommer en helt masse info om at de kan skade synet. Og det er også de meget populære sider der skriver det.

    Jeg har selv været på "Rohto Eyedrops" som findes i USA og er vidst et af de bedste, men efter 3 måneder virkede det kun i 6 timer før jeg fik røde øjne igen. Efter det læste jeg om hvor farligt det var, så jeg stoppede med at bruge det og har aldrig brugt det siden

    Det virkede ellers virkelig godt, og fik min selvtillig op
  • Indstillinger
    Selvfølgelig er der meget, der kan skade. Jeg har ikke påstået, at du har fået forkerte oplysninger - kun at man altså ikke kan vide, hvad der er rigtigt, og hvad der er forkert.

    Som jeg skriver, så må det vel handle om, at du skal have fundet ud af HVORFOR du har det problem, og det kan du kun ved at komme til en specialist, altså en øjenlæge.

    Det er fint, man kan finde informationer på nettet, men det erstatter altså ikke faguddannede, der kan vurdere lige præcis dit tilfælde.

    Hvor er din mor eller far henne i det her? Det er ikke rimeligt at en dreng på 14 år selv skal finde ud af diagnose og selv skal kokkerere med diverse mere eller mindre tilfældige midler.

    Det kan jo være, det her handler om dit syn og du måske skal have briller, det kan være, du har en øjensygdom eller hvad ved jeg - det er altså KUN en faguddannet, der undersøger lige præcis dig, der kan vurdere den slags.

    Det er fint, man kan søge på nettet, fint man kan finde noget information, men du skal stadig til øjenlæge, for du finder aldrig ud af, hvad lige præcis DU fejler ved at søge der.
Log in eller Registrér for at kommentere.