Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

lang i analsex

Redigeret 15 september, 2011, 02:57 i Åben debat om sex
Hejsa. Er en ung fyr på 38år, der gerne ville høre om noget særlig.
1; Hvor lang kan en pik kom op i anus(evt med mål) ?
2;hvor lidt gøre det ondt?
3; hvor meget kan i piger ta det i samleje kørene?

Hilsen den friske fyr..............................

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej Først en advarsel hos kvinder skal du være forsigtig med at have sex i endetarm da der kan sprænge væv der inde fordi kvinder har en livmoder der ligger nedenunder. så ikke for kraftig sex der. Uden brug af glidecrem og manden presser sig ind meget hurtigt. er det ubehageligt og gør ondt. så brug altid kondom for at beskytte dig selv mod colibakterier der sidder i endetarmen , og senere infektioner efter bakterie efter revner på dig og partner. Der skal bruges meget glidecrem og langsom indgang af penis, for at mindske smerten, samt at endetarm slapper af .og mulighed for at komme længere ind. en fingers længde inde sidder lukke musklen der holder afføring tilbage, så tarmen skal være tømt hvis man med bevægelser kører rundt på lukkemusklen åbner den sig . men om penis kan gøre det . er jeg i tvivl om. Hvis man har for lille kondom på. eller har for hårdte stød frem og tilbage springer kondomet. Nogle kvinder tænder på det og andre ikke . men spørg altid først inden du bare får lyst at gøre det . kvinden skal selv ville det. hun skal ikke presses til det. nogen vil bare prøve det for sjov en enkelt gang. god fornøjelse
  • Indstillinger
    1. Så langt som pigen kan lide det. Nogle kan godt lide, den kommer helt i bund, andre kan ikke.

    2. Hvis man har varmet godt op, og pigen vel at mærke er med på det og kan lide denne form for sex, gør det ikke ondt. Men det er vigtigt at varme godt op, måske først med en finger, så med to og gå stille og roligt frem, sørge for der er godt vådt, måske ved hjælp af noget glidecreme. Hvis ikke der er varmet op og der er helt tørt, så gør det afsindigt ondt, og du får hende ikke med på det en anden gang.

    3. Jeg forstår ikke spørgsmålet. Hvis du spørger om hvor længe, man kan blive ved, så handler det jo om, at man kan blive ved så længe BEGGE parter synes, det er rart. Så snart den ene ikke længere synes, det er rart, så skal man stoppe, for så er det jo ikke nogen nydelse længere. Og sex skal vel være en nydelse for begge parter?

    Nogle kan godt lide analsex, andre kan ikke. Og det gælder både mænd og kvinder. Man skal altid være enige om at gøre det og respektere hinanden. Der findes jo mænd, der er helt vilde med at stikke den op bag i kvinden, men hun skal holde sig langt væk fra hans anus, for det kan han nemlig ikke lide. Det er i øvrigt givet ofte de samme mænd, som har svært ved at forstå det, hvis kvinden siger nej til analsex.

    Der er dog et par ting, man bør være yderst opmærksom på. Ved analsex skal man altid - ALTID - bruge kondom, da der i endetarmen er naturlig flora af colibakterier, og manden kan blive voldsomt, voldsomt syg, hvis han får disse colibakterier op i sin penis. Omvendt kan pigen få alvorlig underlivsbetændelse af det, hvis manden først er i endetarmen og derefter i skeden.

    Man kan godt have vaginalt samleje og slutte med analt, men ALDRIG omvendt. Har penis først været i endetarmen, kan den først komme i skeden EFTER rengøring - skift af kondom.

    Det sidste her skriver jeg ikke for sjov. Min mand blev for nogle år siden meget syg med en meget smertefuld blærebetændelse, høj feber og en hel uges sygemelding. Og jo - ved podning ved lægen blev der konstateret colibakterier i urinen.

    På den måde lærte vi at bruge kondom ved analsex.
Log in eller Registrér for at kommentere.