Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Knopper på mine arme.

Endnu en ting jeg lige vil spørge om.
Jeg har siden jeg blev født, haft en masse knopper på mine arme. Det er ikke så store, men der er mange af dem, og jeg har siden jeg var barn fået at vide at det er en form for... tør hud. Fik også at vide at det nok hang sammen med at jeg er født med Astmatisk- bronkitis.

Jeg har lige som levet med det op og indtil nu, og med tiden er mine arme blevet mindre ru, men stadig træls. Det klør ikke eller genere mig, men det er bare.... træls. Når jeg ser mig i spejlet kan jeg tydeligt se mine knopper, og min overarm er en blanding af hudfarvet og røde knopper.

Syntes de er grimme, og det er som om at når jeg har periode med meget stress, hvor der sker for meget omkring mig, at så "springer" de lige som op igen, hvor imod i rolige perioder føles mine arme næsten frie for knopper.
har prøvet en masse forskellige metoder, blandt andet overdrevet fed astma creme, men det hjælper ikke det fede.

Det giver huden fugt, men fjerner som sådan ikke mine kopper, og jeg vil egentlig gerne af med dem. Så mit spørgsmål er, kan man overhovedet fjerne dem? Jeg er i givende stund 24, hvis det skulle være relevant.

Kommentarer

  • Indstillinger
    Er det på overarmene?
    Det er vist, som du siger, noget med tør hud. Har hørt noget om, at det kan være for varmt vand i badet, men om det passer, og hvad du skal gøre ved jeg desværre ikke
  • Indstillinger
    Det er fra skylder til håndled, og lidt på mine ben. Tror ikke det er for varmt vand, fordi det er noget jeg altid har haft. Det kommer nemlig ikke bare fordi vandet er for varm. Som sagt variere det hvor "grove" mine arme er, og det er aldrig til at sige hvorfor. Nogle gange hvor jeg er stresset eller vred kan jeg få dem, andre gange er mine arme "næsten" frie for dem.
  • Indstillinger
    jeg har det samme, og sidder faktisk af den selv samme grund her inde, mit er dog begrænset til underdelen af overarmen, altså den såkaldte mormor arm :) , og så på mine lår og numse.

    jeg har skrevet til en af lægerne herinde, og kan sende svaret videre til dig? når jeg altså engang får et svar. :)

    For selv hvis man ikke kan gøre noget ved det, vil jeg gerne vide hvad det er, og det tænker du måske har på samme måde ;)
    og så vil det selfølgelig være utroligt skønt hvis man kan behandle det :)
  • Indstillinger
    Hej

    Du skal bede din praktiserende læge om en henvisning til en dermatolog.
    Når det er noget du har haft i 24 år, har du vel været til hudlæge mange gange med det. Hvad har hudlæger tidliger fortalt om det ?
    Jeg ved ikke om der er nogen form for behandling, men måske du skal lærer at accepterer det, som en del af dig. Jeg ved godt at det ikke var det du ville hører,men sommetider er der desværre nogle ting, som der ikke her og nu findes en behandling for. Jeg ved jo ikke om det forholder sig sådan, derfor spørg en hudlæge.

    Held og lykke
  • Indstillinger
    Hmm, måske en blanding af lactic acid og carbamid vil hjælpe? (det vil eksfoliere, altså "skrælle", de døde hudceller osv, og samtidig blødgøre og fugtgøre huden)

    Snakker bare ud fra hvad jeg har hørt og læst andre steder, er ikke uddannet indenfor området overhovedet. :)

    Men er der virkelig ikke nogen hudspecialist som kan hjælpe dig?
Log in eller Registrér for at kommentere.