Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Forstod ikke helt hvad lægen sagde

Redigeret 27 august, 2011, 05:42 i Teenagere
Hej allesammen. Jeg stiller et lidt svært spørgsmål, går jeg udfra.
Jeg vil lige starte med at sige, at jeg er 15 (snart 16).
Igår var jeg oppe til lægen, fordi jeg synes min vækst går for langsomt.
Jeg har ikke vokset i lang tid er 156cm og vejer 48kg. Spurgte om han evt. kunne henvende mig til en specialist for væksthormon men han sagde at det var lidt vanskeligt for ham at gøre det med det samme. Så fik en henvisning til Røntgen og ultralyd og fik taget billeder af lår-knoglerne med det samme. Hende der tog billederne sagde at lægen får tilsent svaret her på tirsdag og det er afgørende, men for hvad?? Han sagde desuden før jeg fik taget billederne noget med at der var mere plads i knoglerne eller sådan noget, men det forstod jeg ikke. skulle nok have spurgt med det samme, men det gjorde jeg så ikke. er der nogle der ved hvad de billeder er afgørende for?

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej det er noget med at man kan se på knoglerne om hvor gammel en person ca er om det er det de kigger efter ved jeg ikke. Måske om du har kalk nok i knoglerne om de er som de skal være og der ikke er sygdom der gør du ikke vokser. Jeg synes du skal ringe til din læge og spørge hvad det er de kigger efter. Så du helt præsis ved det og ikke går og tænker over hvad det kan være.held og lykke
  • Indstillinger
    Hejsa :)

    De tog billeder af mine knogler i tidernes morgen i forbindelse med at jeg skulle have/fik rettet tænder, fordi det var vigtigt for dem at vide, om jeg var færdig med at vokse.

    Jeg ved ikke præcis hvad de ser på, men de kan se, om man er færdigtudvokset.

    Det kan lægen så bruge til at vurdere hvordan h*n kan hjælpe dig - og om du skal have hjælp.
  • Indstillinger
    Da min datter skulle have rettet tænder fik hun røngenfotograferet sin hånd for at se om en lille knogle var kommet frem, for det betød at hun var gået i vækst. Så det er nok det som din læge får besked på.
    Vh. Janne.
Log in eller Registrér for at kommentere.