Hjem Familieliv Barnløse i behandling

Casepersoner søges til ny dokumentarserie om barnløshed

Redigeret 22 august, 2011, 07:15 i Barnløse i behandling
HJÆLP ANDRE - vær med at sætte fokus på ufrivillig barnløshed.

Par og enlige søges til en ny dokumentarserie. Er di/I i behandling, og vil du/I være med til at sætte fokus på det?

I en ny programserie ønsker vi at sætte fokus på ufrvillig barnløshed og forhåbentlig være med til at hjælpe mange par derude, som kæmper med dette alene.

Serien skal handle om håbet om, at blive mor og far, også selvom det kræver hjælp fra læger. Og den skal handle om viljen og styrken til at overleve som par, mens man forsøger.
Gennem jeres personlige beretninger vil man kunne få et indblik i, hvordan det er at være i fertilitetsbehandlinger. Fx hvordan det er at stå på venteliste til donoræg, hvordan det er at skulle bruge en sæddonor, hvordan det er at holde humøret oppe i den mest sårbare periode af ens liv, og hvordan det er at kæmpe for ikke at glemme hinanden.
Jeres fortællinger skal være med til at nedbryde det tabu det ofte er at være ufrivillig barnløs, og jeres historier vil kunne hjælpe andre par, der står i samme situation.
Er I interesseret og har lyst til at høre mere om serien, så ringe eller skriv til os - det er ganske uforpliktende. Jeg ser rigtig meget frem til at høre fra dig

Mail: [email protected]

Mobil: 25 42 97 04

Mvh Marie Brobakke

Koncern TV Produktion

Indlægget er godkendt af Netdoktor.dks redaktion
Log in eller Registrér for at kommentere.