Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

2årig altid syg

Redigeret 15 april, 2012, 08:54 i Små børn
Min Nevø på snart 2år er konstant syg, han har hele tiden feber og spiser næsten ingen ting.. Han får nogle gange såden at han lige pludselig bliver hel bleg og besvimer men han er dog stadig i bevidsthed???..Hos lægen kan de ikke finde ud af hva det er og vi får bare atvide at han nok vokser fra det--men det er stadig meget bekymrende når det sker..nogle som selv har oplevet dette med børn??

Kommentarer

  • Indstillinger
    Jeg har ikke oplevet det, men jeg ville ikke nøjes med den praktiserende læges diagnose. Jeg ville henvende mig til en børnespecialist. Der er da noget galt.
    Fordi min bror og svigerinde tog til en specialist reddede de barnets liv. Det drejede sig ganske vist om noget andet, men man skal passe på.
  • Indstillinger
    Hej Nadi
    Din søster/Bror skal ikke affinde dig med praktiserende læges vurdering som persille skrev.
    Din søster/Bror skal helt klart bede /forlange en henvisning til en børnespecialist, eller til et ambulatorie for børn på et sygehus, for det kan ikke gå hurtig nok med at få det udredt og det er uanset om det er noget barnet vokser fra eller det er regulær sygdom som barnet skal have behandling for.

    God bedring til din nevø og hans forældre.

    Hilsen Rita
  • Indstillinger
    Hej prøv ar få kontakt til tidligere tvlæge peter qurtrop . der var engang han stod for en udseendelse for mennesker med sjældne og uforklarlige sygdomme han kan måske henvise til de specilister der tager sig af den slags. held og lykke
  • Indstillinger
    Hej

    Jeg syntes som de andre. Få fat i en specialist. Gå evt. til en biopat og få målt om der en nogle mineraler eller andet han mangler. Måske mangler han jern?
    Håber I snarest finder en løsning.
    MVH.
Log in eller Registrér for at kommentere.