Hjem Astma og allergi Allergi

Laktosefri tabletter (antihistaminer)‏

Redigeret 11 marts, 2012, 13:34 i Allergi
Som der står i overskriften er jeg intolerant overfor laktose og jeg har opdaget ved at kigge i indlæggelsessedlen at der findes laktose i Alnok som jeg har brugt. Har prøvet og se på lidt forskellige præparater men allesammen som jeg har søgt på indeholder næsten altid laktose. Er der nogen som ved om der er et præparat som tager hensyn til dette og ikke putter laktose i? Jeg skal købe laktosefri tabletter (antihistaminer). Jeg håber i kan hjælpe mig med dette, da min læge ikke kan hjælpe mig med dette. Jeg var i Glostrup Apotek, men personalet kunne ikke svarer på dette spørgsmål. Jeg er allergisk overfor græspollen. Send evt. link samt pris.

På forhånd tak.


Alnok 100 stk. Indeholder laktose.

Link:

http://www.med24.dk/handkobslagemidler/ ... ts_id/2371

Kommentarer

  • Ja det er svært at finde laktosefri tabletter, jeg tåler heller ikke laktose og er også allergisk over for græs. Jeg var i grøndals apotek og sagde at det skal være laktosefri og alle indholdte laktose men det lykkedes at finde en uden laktose, det er Fexofenadin orifarm 120 mg indholder 30 tabletter koster vist 65 kr eller sådan noget og den virker fint for mig, nu bruger jeg det ikke mere.

    http://www.orifarm.dk/forbrugere/produk ... ifarm.aspx
  • Hejsa

    Jeg kan desværre ikke fortælle dig hvilke tabletter mod allergi der ikke er laktose i, men istedet kan d sammen med den laktose holdige medicin tager det der hedder LactaNON, det inderholder enzymer som nedbryder laktosen. Kan købes i nogle helsekost butikker og Apoteker.
    Man tager en pille sammen med det laktose holdige og er det man naturligt danner så ikke som medicin. Held med det og godt for år.

    K.H
Log in eller Registrér for at kommentere.