Hjem Familieliv Barnløse i behandling

Har ikke æggeløsning ...

Redigeret 22 juni, 2011, 13:01 i Barnløse i behandling
Hej ..
Min kæreste og jeg har prøvet og få børn i 3 år snart .
Nu har jeg så været ved lægen og få taget blodprøver og det vidste sig så at jeg ikke havde æggeløsning .
Men hvad vil lægen gøre ved det .
Og kommer jeg over hovedet til at kunne få børn .
Eller kan man få nogle piller eller noget der kan gøre at man kan få æggeløsning .
Syntes i at min kæreste også skal have tjekket sit sæd bare for at være sikker på der heller ikke er noget med ham .
Han har haft klamydia for 7 år siden ca .
Vi ønsker os virkelig inderligt et barn .
Så håber vi får svar tilbage ...
M.V.H De fortvivlende .

Kommentarer

 • Har du været ved egen læge og få den blodprøve og det svar - og så bare blevet sendt hjem?

  Det virker meget mærkeligt. Du skal naturligvis sendes til en specialist. Måske i første omgang videre til en gynækolog, der nærmere kan undersøge om du slet ikke har ægløsning overhovedet, eller om det handler om, at du ikke har haft det i forbindelse med den prøve, du fik taget. Ud fra de svar, der kommer der, vil I muligvis blive henvist til en fertilitetsklinik.

  Har du f.eks. menstruation? Og har du det, så er der da noget, der tyder på, at du også - i hvert fald ind i mellem har ægløsning, men det skal jeg ikke kunne udtale mig om.
  Har du taget p-piller i en længere periode? P-piller kan i nogle tilfælde nemlig godt betyde, at det kan tage endog meget lang tid for kroppen at komme til at fungere rigtigt.

  Det virker også meget mærkeligt, at din læge overhovedet ikke har foretaget sig noget som helst, så mit første forslag er da, at du henvender dig til din læge igen og beder om - ja, kræver - at blive henvist til speciallæge.

  Jo, jeg vil tro, at hvis du/I skal i fertilitetsbehandling, så skal din kærestes sædkvalitet også undersøges, for det er da tåbeligt at sætte det helt store maskineri i gang, hvis det så senere viser sig, at han har problemer med sin sædkvalitet.
 • Jeg har fået taget blodprøver og det var dem der vidste at det tal man skal have ved æggeløsning var meget lavt . Vi skal til læge igen i august da der jo er ferie og sådan noget ved min læge fra i næste uge af . Ja jeg har min menuastration hver månede . Kan godt gå. 2-3 dage over men det kommer hvergang . Ja jeg har taget p-piller til jeg var 16-17 år og ikke siden nu er jeg 21 snart 22 år . Men kan der gøres noget ved at man ikke har æggeløsning .? Ja det er meget mærkeligt . Har også overvejet at ringe til lægen i morgen så jeg måske kan regne ud fra næste mens af igen og få taget nogle nye blodprøver for jeg kan jo have husket forkert med datoerne . Men syntes min læge virker meget stresset altså han lytter til hvad jeg siger men virker meget sådan at han har travlt hver gang . Så får ikke sagt alt hvad eg gerne ville have sagt når jeg har en tid hos ham desværre .
 • Som nævnt - og det kan du gøre ganske kort; bed om at få en henvisning til en gynækolog. Det er der ingen grund til at vente til august med.

  Man skal ikke acceptere, at ens læge er så stresset, at man ikke føler, der er tid til at få svar på sine spørgsmål, så måske du også skal overveje at skifte læge.
 • Har også overvejet at skifte læge .
  Skal jeg bare ringe til min læge og sige at jeg vil henvises til gynækolog .?
  Hvad kan de gøre når jeg nu kun har fået taget blodprøver .?
 • Det er muligt at man ikke får ægløsning selvom man får sin mens. Noget jeg tænker på er om du er undervægtig eller i den nedre del af normalvægten for din højde? for hvis så kan det godt være du skal tage et par kg på før din krop er i stand til at have ægløsning...

  Men ellers ja få en henvisning hos en gynokælog. Der er der større chance for at du kan få ordentlig vejledning/hjælp.
 • Okay tusind tak for svarende ...
  Nej er ikke undervægtig ..
  Jeg er desværre overvægtig men lægen siger det ikke skulle påvirke min æggeløsning sådan at man ikke kan se dem ...
  Jeg vil få bestilt tid hos en gynækolog i morgen ...
  Men skal lægen henvise mig først eller kan jeg bare ringe til en gynækolog ...?
 • Mener man skal have en henvisning for at man ikke selv skal betale. Hvis den gynokælog du har bestilt tid hos har en hjemmeside bør det stå der.
 • Jo, som nævnt skal du have en henvisning, men det kan man altså godt forlange af sin læge.

  Desværre kan overvægt godt have indflydelse på, om man kan blive gravid, så måske du også skal søge noget hjælp til en kostændring og til et motionsprogram. Det, at du gerne vil have barn kan da være en rigtig god begrundelse for dig, til at gå meget mere målrettet til opgaven med også at tabe dig.
 • Ja ved godt overvægt kan have noget med det at gøre -
  Men har droppet ALT usundt ..
  Også løber jeg hverdag og motionere rigtig meget med min hund så det skal nok gå den rigtige vej ...
  Men har snakket med lægen i dag ..
  Så håber det nok skal blive godt alt sammen ...
  Men tusind tak for svarende allesammen ...
  Det har været en stor hjælp ...
Log in eller Registrér for at kommentere.