Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

smerter i skulderne

Redigeret 22 september, 2012, 17:36 i Kroniske smerter
jeg er 25 år gammel. har nu haft ondt i begge skuldere i 7 år..
lægerne har fundet slimsække i skulderne, men er kun blevet tilbudt blokade, hvilket jeg har takket nej til.
jeg har så ondt hver eneste ene dag.. nu siger lægen til mig i dag, at jeg skal tænke på det er noget som er pålagt mit liv, og jeg skal tænke på det gode i mit liv og glemme skulderne. det er så skide svært når hele ens dag, går ud på smerter.
min farmor er ædt op af gigt, men det siger han det er det ikke.. ved snart ikke hvad jeg skal gøre for bare at lette smerterne lidt..

Kommentarer

  • Indstillinger
    Har du prøvet akupunktur. Min bror har en slem slidgigt og det kan faktisk tage hans smerter.
    Akupunktur kan hjælpe i mange tilfælde. Så hvorfor ikke prøve.

    Massage har du vel prøvet. Jeg ved ikke, hvad der er galt, men fortæller ud fra mine egne oplevelser.
  • Indstillinger
    det vil jeg også prøve... håber det også hjælper på mig, det andet er jo ulideligt.. hvordan fik din bror konstateret slidgigt ??
  • Indstillinger
    Det er meget længe siden. Da han var soldat fik han smerter.

    En i familen, der var ansat i sundhedsvæsenet sørgede for han kom til en meget dygtig specialist i knoglesygdomme.

    Der blev taget røngentbilleder og han konstaterede, at det var slidgigt. Min bror blev derefter fritaget for visse ting under hans soldatertjeneste. Det var dog ikke nok og han blev senere tilkendt en erstatning.

    Efter han blev hjemsendt gik det godt i flere år, men så satte smerterne ind for alvor.
    Han har fået guld i albuerne, det hjalp ham. Det hjælper vist ikke alle. Han har slidgigt flere steder i kroppen og det er meget, meget slemt til tider.

    Somme tider så slemt, at han må blive i sengen. Pillerne, han får, hjælper ikke nok. Til andre tider kan han meget.
    Derfor fandt vi på han kunne prøve akupunktur. Til hans store overraskelse tog det smerterne. Men man skal jo gentage behandlingerne og det er ikke billigt.
  • Indstillinger
    Jeg har meget stor tiltro til Akupunktur, går der i øjeblikket (400 kr. pr. gang). Jeg skal af med vandet hele tiden, og jeg håber at min blære kan blive styrket, Jeg har tidligere fået hjælp for forstoppelse samt hoste, hvor jeg efter ikke at have sovet en uge for en slem udmarvende hoste, fik hjælp, så jeg efter bare een behandling var hostefri om natten - det var ren lykke.
    Jeg er så heldig at bo på Fyn, hvor der i Svendborg og Hjallese er en kinesisk læge, som har klinik.
    Jeg skal senere fortælle, om det har hjulpet på mit natte-tisseri, de første to gange har ikke givet forandring. Jo, det er dyrt - men pengene værd, hvis det hjælper.
    God bedring.
  • Indstillinger
    Er du hypermobil i skuldrene? Hvis du er, så "kører" leddet ikke rigtigt og det giver store smerter fordi muskler og sener bliver konstant overbelastet. Du kan evt. prøve en såkaldt "Geradehalter", som holder skulderen på plads. Sådan en findes i en meget let udgave - du kan spørge hos en bandagist. Den jeg har - og som jeg har meget!! stor glæde af - koster ca. 350 kr. Du kan se et billede af den her http://www.bstaendig.at/shop/Gesundheit ... 409/p.html
  • Indstillinger
    Husk på at hvis du lider af enten smerter eller hypermobile led for den sags skyld så kan din madras faktisk hjælpe en del.

    Jeg har igennem længere tid haft problemer med min højre skulder og måtte efter flere besøg hos lægen til sidst til en specialist. Specialisten fandt hurtigt ud af at min seng var for hård og jeg derfor havde problemer med skulderen (armen) i løbet af dagtimerne og natten.

    Jeg købte en madras (lidt dyr ja) her, som har gjort jeg fik det bedre.

    http://www.tempur.dk/SENGE-MADRASSER/KO ... KTION.aspx

    Det kunne måske være med til at aflaste dig lidt.

    \Peer
  • Indstillinger
    F.eks. på Horsens Sygehus er der nogle meget dygtige skuldereksperter. Det er en ekspertopgave, og da jeg endelig kom til en sådan, kunne han straks se ved ultralydsundersøgelse, at der var en masse slidgigt, flossede sener m.v.
    Han lavede kikkertoperation og fik repareret de forskellige ujævnheder, og det var helt utroligt, hvor det hjalp. Desværre kun i 3 md., for så faldt jeg og slog den store styresene over -og fordi der er meget arvæd derinde, kan den ikke repareres nu, så smerterne er tilbage på fuld styrke. men altså: Kom til en skulderekspert med det samme. Søg på Nettet, hvor de har specialiseret sig i den slags, for det er jo ikke ligegyldigt, om du kommer på et ortopæd.kir.hospital, hvor der er bedst til knæ og hofter. Det år jeg blev opereret, havde den ca. 370 af den slags operationer på Horsens Sygehus -og 120 på Silkeborg. Alligevel henviste min egen læge mig til Silkeborg, hvor jeg naturligvis fik flyttet henvisningen over til Horsens. Søg selv -og følg med.
    Held og lykke med det. mvh
Log in eller Registrér for at kommentere.