Hjem Rusmidler Rusmidler

Narko, amf!

Redigeret 29 maj, 2011, 08:34 i Rusmidler
Nejnejnej!
Har efterhånden læst et par debatter igennem herinde, og må da nok indrømme at de fleste har jeg virkelig grinet af!
Der er utrolig mange folk herinde, der har den holdning, at narko er skadeligt, hvilket også en helt helt fair holdning at have! Men.... hvad er det helt præcist I vurdere det ud af? I skriver hver især at i IKKE har prøvet det, så hvordan kan I overhoved vide om det er farligt, hvordan virkningen er, osv?! I går vel heller ikke hen til en Bankmand og siger at han ikke gør sit job ordentligt? Nej selvfølgelig ikke, for I kan ikke basere det på noget som helst, da I ikke aner hvad det går ud på! Og det samme gælder I det her tilfælde.

Jeg er klar over hvad narko gør ved kroppen, og er også bevidst om at det er farligt, men det er da også kun fordi jeg selv bruger det engang imellem, inden jeg prøvede det, vidste jeg da ingenting om det.

Det er helt rimeligt at I tager afstand fra det, men helt ærligt? At udtale sig om noget, man overhoved ikke har prøvet? Det synes jeg virkelig ikke er OK!

Det er farligt, ingen tvivl om det, og ja, det er da masser af misbrugere detude, men der er altså også den lille gruppe, der faktisk godt kan styre det! Hvorfor tager man ikke 'hensyn' til dem?
Hvorfor skal man vurdere narko på de hardcore narkomaner?

Jeg har brugt det siden 2008, og har ALDRIG i mit liv været fast weekends-forbruger. Vil I helt seriøst også mene at man så har et misbrug?
Opfordre på INGEN måde til, at man skal prøve det, men så synes jeg sgu hellere ikke at man kan have en realistisk holdning til det!


- Pige på 19.

Kommentarer

 • Gud, sikken et pinligt indlæg.

  Man behøver da overhovedet ikke have prøvet stoffer, for at kunne udtale sig om hvorvidt det er en god idé eller ej. Det er veldokumenteret, og fuldstændig indiskutabelt. Bum, færdig arbejde.
 • Du har misforstået mig, jeg sætter ikke spørgsmålstegn ved om hvorvidt det er farligt eller ej, men jeg har meget svært ved at forstå de folk der påstår at de kan sætte sig ind i et verden med narko. Forstået på den måde at de bringer ikke udelukkende dårlige ting med sig.. Du kan ikke overbevise mig om at narko udelukkede er dårligt, for det er det ikke! Derimod, forstår jeg godt at du tror det, netop fordi du ikke har prøvet det.
  Forstår du?
 • Faktum er bare, at i rigtig mange tilfælde bibringer stoffer noget negativt. Det er common knowledge. Samtlige instanser og specialister i landet fraråder brugen af stoffer, hvorfor den almene befolkning må synes at kunne tillade sig at konkludere, at brug af stoffer er en dårlig idé, også selvom enkeltpersoner - som dig selv - , som tilsyneladende indtil nu har haft positive oplevelser, skulle mene noget modsat.
  Stoffer kan påvirke en på en måde, som virker stærk positivt - det er jeg klar over - men følelsen er jo ikke ægte. Lykkerusen udløses alene, fordi stofferne får belønningscentret i din hjerne til at udløse dopamin. Og hvorfor ikke finde en bedre, mindre skadelig, mere risikofri og naturlig måde at opleve noget godt på?

  Jeg mener, hvem er du til at kunne vurdere dette spørgsmål?
  Jeg er min holdning og mine oplevelser berettiget, lige så vel som du. Mit grundlag er bare anderledes.
  Kan du følge mig?
 • Det er et lidt pinligt indlæg ja, men du har delvist ret. Der er selvfølgelig nogen som sagtens kan styre sig, holde et forbrug af stoffer på det minimale, have det vildt sjovt på stoffer engang imellem, og så er det det. Men der er altså også rigtig mange andre som har det på den måde, hvor det lige pludselig tager overhånd. Disse mennesker bemærker det stortset ikke, fordi det pludselig bliver en helt normal ting.. Og der er du sikkert også selv godt på vej hen :)
  Det lyder lidt som om du skal undskylde dit forbrug over for dig selv, og det er allerede et tegn på det er ved at tage overhånd.
  Nu vil du sikkert sige "det ved du ikke en skid om, du har aldrig prøvet at tage stoffer", men det har jeg. Og jeg skal da være ærlig og indrømme at jeg stadig gør det 2-3 gange om året.
  Grunden til mange mennesker tager stoffer er fordi de har identitetsproblemer, sociale problemer, psykiske problemer eller lignende - du kan sikkert selv nikke genkendende til noget af det. I mit tilfælde var det nok identitetsproblemer. Jeg har nu fundet ud af hvem jeg egentlig er, og stofferne er en del af min tidligere personlighed. Jeg bruger nu stofferne (egentlig kun ecstasy) til store elektroniske musikarrangementer, for at fremme sanserne og give en overordnet bedre oplevelse. J

  Jeg ville aldrig være foruden de oplevelser som stofferne har givet mig - det er derfor jeg delvist giver dig ret i dit indlæg, men at sige at stoffer ikke er skadelige er det dummeste jeg længe har hørt.
  Og selvfølgelig behøver man ikke have taget stoffer for at vide det er dumt. Det ødelægger din psyke, din krop og generelt bare det hele.
  Jeg har haft min vilde periode, og oplevelserne har gjort mig til den person jeg er idag. Dette er ikke nødvendigvis positivt - jeg har da mange halvunderlige tanker inde i hovedet, som jeg måske ikke havde haft hvis ikke jeg havde taget stoffer (det kan jeg selvfølgelig ikke vide med sikkerhed).
  Hvor om alting er, så virker du ikke for klog i forvejen, så måske du skulle lade være med at ødelægge din hjerne yderligere med stoffer ;) Specielt amfetamin er da noget af det mest ulækre at fylde sin krop med - desuden er piger som tager stoffer noget af det mest ucharmerende på denne jord.
  Jeg vil håbe for dig, at du bliver klogere, og ikke bare tror stoffer er ufarlige, uskadelige og uden bivirkninger. Hvis du er nogenlunde fornuftig finder du helt sikker også ud af en dag, at du er helt galt på den... ;o)
 • King1995King1995
  Redigeret 15 juli, 2018, 06:25

  Nogle tager skade andre ikk min far har taget amf i ja siden han var 21 og er stoppet for 4 år siden hans nyre bar fine hans lever tal var bedre end ny han fejler ikke noget overhovedet ikke engang hjertet det som det skader er dine tænder og skal lige siges han tog det i kaffe og bomber ikke i næsen og så snakker vi 10gram om dagen af det vildeste dengang... det vi Rander og tager er blandet så meget med kratin det næsten ikke kan mærkes mere det er blevet så total ringe alt sammen i forhold for 5-6 år siden der kunne man snakke om hjernebanken og smæk på nu kan jeg tage en streg og sede og spille Xbox og se tv.... latterligt pis der er i dk virkelig !!!!

 • Det kunne jo også være, at du skal have mere og mere for at få noget ud af det.
  Du kan tro jeg ved, hvilke ulykker narko fører med sig.

Log in eller Registrér for at kommentere.