Hjem Sex & samliv Seksuel debut

Blowjob

Redigeret 22 maj, 2011, 17:12 i Seksuel debut
Hej, min kæreste bryder sig ikke om blowjobs, men jeg kan ikke få at vide hvorfor? Jeg har selvfølgelig teorier om kvalme og smag, men kan nogen give et bud på hvad det er og hvordan vi måske kan løse det? Det ville være fantastisk :-)

Kommentarer

 • Hej Ja for en sjov skyld kan det være mange der en enkelt gang prøver blowjob. i deres sexualdebu for at have prøvet. det. nogle kvinder bliver ved at gøre det. nogle kvinder siger at de nyder det. men der er også dem der kaster op. bare ved tanken om at gøre det. ser du når penis bliver stiv kommer der noget slimmet vand ud samtidig med man sutter eller gnidder frem og tilbage . dette slimvand kan godt være ulækkert at få i munden. og får manden ikke penis vasket godt før . kan den smage grimt. mm. samt meget ulækkert i munden sperm. For de kvinder der gør det har det nok krævet øvelse. Måske kan i få kondom med smag. som er sjovere for hende. Der er mange andre sjove ting. i kan , kig på sexstillinger. på nettet. pas på du ikke skræmmer hende med blowjob. Det skal være rart for jer begge to. hun kan komme til at føle sig presset . til at gøre det. selv om hun ikke vil. så måske skal du respektere hun nu har sagt hun ikke har lyst. og hun er pinlig berørt af det. og ikke kan fortælle dig hvorfor hun ikke har lyst. så skal du ikke presse hende. det er hendes grænse. så du må bare drømme eller vente til i bliver ældre hun en dag selv kommer. eller du må elske hende som hun nu engang er med sine grænser . Held og lykke
 • Eftersom du skriver under seksuel debut går jeg ud fra, at I er unge og formodentlig ret nye ud i det at have sex.

  I så fald er det nok bare fordi hun ikke er klar til at gå så langt.
  Du kan ikke gøre andet end at kysse og kæle på det plan hun kan lide. Vær sikker på at hun har lyst til at du rører ved hende og slikker hende dernede og at hun ikke lader dig gøre det fordi hun tror du forventer det.

  Prøv at træde lidt tilbage, og lad være med at tage initiativ til at tøjet skal af.
  I kan godt kæle uden på tøjet (det kan man sagtens få tilfredsstillelse ud af), og hvis HUN så tager initiativ til at tøjet skal af kan det komme det.

  At hun har brug for tid er der ikke noget sært i :)

  Hvis man føler sig presset - og det kan man godt gøre selvom man er to mennesker der er ekstremt glade for hinanden - mister man den lyst man har.

  Kvalme får man nu en gang kun hvis pikken kommer i halsen. Ikke af at kysse og slikke.

  Smagen; ja... Den er der nogen der ikke bryder sig om hos nogen. Alle smager forskelligt.
  Hendes smag dernede er også anderledes fra andre du har smagt, ikke? Hvis altså du har været sammen med andre.

  Både småkvalme og ulyst ved smagen kan dog også sagtens komme af at man gør det uden at have lyst.
 • Nu tror jeg ikke lige Anna har bemærket, at det også er dig, der står bag debatten "vil en eller anden ikke godt hjælpe mig". Det er ikke altid, man tænker over hvem der skriver debatterne, men der kom nogle informationer, som du ikke har med her.

  Hun er 13 år, du er 14! Helt ærligt! Hun er overhovedet ikke klar til den slags avancementer endnu. Er du og I i øvrigt helt sikre på, at I i det hele taget er klar til at have sex overhovedet?

  Er du helt sikker på, at det ikke er dig, der presser hende til en hel masse, hun faktisk slet ikke har lyst til?

  I hvert fald er der slet ikke noget underligt i, at hun ikke bryder sig om blowjob, og det skal du respektere, og så synes jeg ellers, I lige skal træde nogle skridt tilbage med det sexliv, og prøve at tale lidt sammen om tingene i stedet for. Måske du skal spørge hende, om hun helt inderst inde har lige så meget lyst til alt det her, som du øjensynligt har, for det tror jeg faktisk ikke, hun har.

  Men -hun er sikkert glad for dig - eller i hvert fald glad for at have en kæreste, da det giver vældig megen prestige i sig selv - så derfor gør hun givet ting, hun elles ikke ville gøre, og det være ødelæggende for hende på længere sigt.

  Er du klar over det? Og nej, det er du nok ikke, for det er du for ung til at være.

  Men tænk over det her, for hvis du gerne vil gøre voksenting, bør du også være i stand til at tage voksenansvar.

  I øvrigt er det ikke længere siden end i går, du var helt panisk ved tanken om, at hun skulle være gravid. Nu er du allerede videre til blowjobbet.??

  Tag det dog roligt - mon ikke også du når, hvad du skal nå her i livet?
 • Rolig nu lotte, jeg skulle spørge fra hende? Jeg ved vi er klar, men jeg ved bare ikke hvordan det er at være gravid endnu? For jeg har ikke prøvet at finde ud af det før igår? Jeg er da ked af hvis jeg har stødt dig på nogen måde, men unge er bare begyndt tidligere end i gjorde åbenbart? Jeg ved godt at du bare gerne vil hjælpe, men at du ligefrem vil sige at jeg intet ved om emnet, det ved du jo intet om? Du kender mig ikke, og du ved ikke hvordan mig og min kæreste har det med emnet? Vi er åbenbart ikke "Normale unge" eller hvad? Ingen er ens? Men tak alligevel.
 • Nej, det havde jeg ikke bemærket.

  Så vil jeg sige som jeg gjorde i din anden tråd: I er alt for unge.

  Det her har ikke noget som helst at gøre med om tiden har forandret sig, man er tidligere ude nu eller sådan noget i den dur.
  Overhovedet ikke.
  Der har til alle tider været nogle få der var meget tidligt ude, og nogle få der var meget sent ude. I er nogle af de få.

  Jeg er 26 år - havde sex første gang i 8 klasse (alt andet end samleje), og det har påvirket mig dybt sidenhen, fordi vi gik alt, alt, ALT for langt.

  I skal ikke prøve at overbevise hverken os eller jer selv om, at det er udbredt og helt normalt at have sex som 13-14-årige. Det er det IKKE.

  Hvis det var, så ville det næppe være sådan, at I skulle være rædselsslagne for at jeres forældre finder ud af det, vel!?

  Hverken Lotte eller jeg skælder jer ud, vi er frustrerede og prøver at få jer til at forstå.

  I er lige kommet i puberteten, I er ikke gamle nok til at købe øl i supermarkedet og I ikke bare rører lidt ved hinanden, I dyrker decideret sex.

  Det er HELT normalt at være ekstremt nysgerrig omkring sex i jeres alder. Man onanerer og ser porno og syntes de andre er ekstremt spændende, men det betyder ikke, at man skal udforske alle sider af sex med en anden.

  Det hele skal ikke ske på en gang. Det skal gå langsomt.

  Jeg vil foreslå følgende:

  1) Bestil en tid hos en af jeres læger eller få en tid hos sundhedsplejersken på skolen, hvor I sammen kommer op og får en snak om sex, følelser og prævention.

  2) Mens I venter på at komme til den samtale, bruger I tid på internettet og biblioteket sammen, hvor I søger information om de samme ting.
  Sæt jer for at blive de mest oplyste af alle I kender, og lær også det der ikke er relevant lige nu: Sexsygdomme og de ikke så udbredte præventionsformer. Og ikke mindst: Alt om kvindens menstruationscyklus og om graviditet.

  3) Sæt jer for ikke at dyrke sex (ikke bare samleje; al sex) før efter din kæreste har haft sin næste menstruation. Altså: Behold tøjet på.
  Selv vi voksne laver nogen gange aftaler med vores partnere om ikke at have sex i en periode.
  Fidusen i det er, at man så kommer tilbage til det med at være sammen; tale, hygge, kramme og kysse.
  Og så bliver det ekstra dejligt når man så igen tager skridtet.
  Ingen siger I skal gå i gang igen lige så snart hun har haft menstruation - men vent mindst indtil da.

  I mellemtiden øver du dig i at bruge kondom når du onanerer - uden hende.

  Endnu en gang vil jeg sige, at jeg ikke syntes, at hun skal tage p-piller, netop fordi I først lige er kommet i puberteten.

  Jeg håber I ikke læser det her som en snerpet kones moralprædiken, for det er ment som venlige råd og jeg prøver at få jer til at se tingene fra et lidt andet perspektiv.

  I gør det i den forkerte rækkefølge.
  Først lærer man i sit eget selskab hvad man kan lide - hvordan man skal røres for at det er allerbedst.
  Så kysser man og begynder at kæle lidt.
  Så lærer man om sexsygdomme, prævention, menstruationscyklus osv.
  Så udforsker man hinandens kroppe i lang tid og finder alle de måder man kan tilfredsstille hinanden på uden at bolle.
  Så begynder man at bolle NOGEN af de gange man har sex, samtidig med at man benytter alle de ting man lærte før. Og man har forspil (altså de andre ting), og ikke bare i 5-10 minutter.

  Og husk: Din kæreste er en pige, og hun behøver meget mere forspil end du gør for at bolle.
  Ikke at hun ikke KAN før da, men hvis hun skal have den samme nydelse ud af det som dig, så skal du bruge LANG tid på at kæle og slikke hende. Giv hende orgasme før I boller.
  Når altså I har ventet mindst til efter næste menstruation.

  Og mht. blowjob: Det skal hun lade være med at gøre, og lade være med at tænke på at gøre.
  Engang - om et par måneder, et par år eller mange år - får hun måske lyst og kan begynde at kysse på den og måske slikke lidt, og så vil det vise sig om det er noget for hende.

  Man skal ALDRIG presse sig selv - hverken du eller hun - til at forsøge noget seksuelt fordi man mener at man burde kunne lide det eller burde have lyst. Hele livet igennem kan der opstå nye lyster, og SÅ kan man afprøve dem.

  Kærlig hilsen
 • Jeg håber pigens forældre opdager, hvad han har gang i. Det er ganske tydeligt, han prøver at presse hende langt ud over hendes grænser.
  Stakkels pige.
 • Jeg er fuldstændig enig i Annas beskrivelse – den bør du og I tage til jer.

  Også i Persilles – jeg funderer noget over, om hun helt inderst inde er så klar, som du og I tror. Jeg er dog enig med dig så langt, at tiderne har ændret sig til at det desværre er blevet ”forbudt” at være barn. Af en eller anden grund, kan børn af i dag ikke blive voksne hurtigt nok – og det kommer der desværre ikke noget godt ud af, hvilket både du og din kæreste muligvis smerteligt vil erfare på et senere tidspunkt. Ligegyldig hvordan man vender og drejer det, så er 13-14 årige altså børn!

  Nu påstår du, at I begge er vældig klar til alt det her, så jeg vil kun gentage: Hvis man føler sig moden nok til voksenting og voksenliv, så bør man også være i stand til at tage voksenansvar, og der er altså ikke så meget her, der tyder på, at du - eller I - kender til betydning af netop voksenansvar.

  Husk lige, at der rent faktisk er en grund til, at det egentligt er ulovligt – det I foretager jer. Ja, godt nok er I begge under den seksuelle lavalder, så den kan gradueres, men alligevel.
 • Før nogen ligefrem begynder at se sig ond på mig, vil jeg gerne lige sige at jeg ikke er som i beskylder mig for, jeg har ikke tvunget hende til noget, og det vil jeg heller aldrig kunne få mig selv til? Jeg spurgte bare fordi jeg gerne ville vide mere, ikke for at kunne tvinge hende til det? Vil i ikke nok lade være med at dømme mig på det grundlag at jeg bare ville vide mere, af hensyn til min kæreste og hvad jeg kan tillade mig, og hvad jeg ikke kan? Jeg skrev fordi jeg ville vide om det overhovedet var noget man burde gøre, specielt i vores alder, men jeg føler lidt at jeg er dømt til sexforbryder på grund af det? Det var jo egentligt bare for at være sikker på hvor hendes grænser var, for netop ikke at træde over dem? Jeg elsker virkelig min kæreste, højere end noget andet? Men nu er jeg på grund af det her virkeligt på dybt vand? Jeg ved mere end da jeg startede denne debat, men jeg har det ikke godt med mig selv? Det kan da godt være at i har misforstået mig fuldstændigt, men der er jo alligevel et gran af sandhed i hvad i siger? Men bare for at få det her på det rene, jeg har ALDRIG ville tvinge min kæreste til noget. ALDRIG. Håber ikke at jeg ligefrem har stødt jer, men i må altså forstå at den her debat bare var for at kunne undgå problemer og for at undgå at overtræde hendes grænser. Men tak for hjælpen alligevel...
 • Kære ven,

  Jeg vil da ikke håbe, nogen ser sig ond på dig, men der hvor du nok begik en fejl var jo netop, at du i en tråd skriver lidt panisk i rædsel for om din kæreste skulle være blevet gravid, og allerede næste dag er du klar til at spørge om hvordan hun vil komme til at synes om at give dig et blowjob.

  Jeg mener ikke, det var dig, der blev slået oven i hovedet, men nok mere en generel holdning til at børn - og ja, I ER børn - har så hulens travlt med at skulle prøve det hele i en vældig fart, så I kan kalde jer veteraner inden for alle seksuelle eksperimenter før I er fyldt 15 år.

  Sødeste! Hvad skal I så bruge resten af jeres liv til?

  Verden omkring os er fyldt til randen med sex og seksuelle signaler, at jeg da godt kan forstå, at de unge er så tidligt på færde på den galaj; jeg kan sagtens forstå, I er er nysgerrige, men prøv dog alligevel at mærke grundigt efter inden i jer selv, om I nu også har lyst til alle disse ting, som i aller højeste grad hører voksenlivet til.

  Helt konkret: Du spørger fra din kæreste, hvorfor hun ikke bryder sig om at give dig et blowjob - som du skriver, kunne være noget så lækkert at prøve. Og nej, naturligvis mener du ikke, du har presset hende til noget, men du har givet spurgt hende om det flere gange, så derfor har du alligevel presset hende. Og det er det, jeg mener med, at hvis man vil gøre voksenting, må man også kunne tage voksenansvar. Nej, du er 100% sikker på, at du ikke har presset hende, ønsker heller ikke at gøre det, og du skal vide, at jeg bestemt tror på dig, men i og med du har talt om det - måske endda flere gange - ER det altså at presse, og disse små finurligheder er du ganske enkelt ikke gammel nok til at kunne gennemskue.

  Svar på dit spørgsmål er ganske enkelt, at din kæreste ikke bryder sig om at give dig det blowjob, fordi hun ikke er klar til den slags endnu, men hun vil forfærdelig gerne lære et fif, fordi DU vil synes, det kunne være lækkert.

  Læs Annas meget kloge indlæg igen og tag det til jer. Selvfølgelig er I nysgerrige efter at pille og nusse, men det er altså afsindigt vigtigt, at I begge har LYST til de ting, I nu gør, og at hun - eller du selv for den sags skyld - ikke gør noget, som I ikke er helt og aldeles klar til, fordi I gerne vil glæde den anden, og derfor kommer til at ligge under for, at "ja, så må jeg nok hellere...."
 • Jeg har snakket med min kæreste om det, og jeg har sagt til hende at hun da ikke skal gøre det hvis hun ikke vil, op til flere gange før den her debat? Jeg vil virkelig ikke tvinge hende til noget, men jeg tror du har ret i det med at spørge hende gentagne gange? Men det var kun i sjov, men jeg kan da godt se at det presser hende alligevel? Tak for påmindelsen Lotte.
Log in eller Registrér for at kommentere.