Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Trænger til inspiration!

Redigeret 7 maj, 2011, 04:27 i Mandlige sexproblemer
Hejsa!
jeg har kendt min kæreste i nogle måneder. Jeg har været vant til meget åbne mænd, som har fortalt mig hvad de kunne lide.. Ham har er åben og ærlig, har været sammen med den samme kvinde i mange år, så der er ikke rigtig noget nyt, inspirerende og frækt at hente der, udover at han er virkelig lækker at dyrke sex med. Jeg vil rigtig gerne have nogle ideér til hvad man kan gøre for at tænde ham og få ham ud hvor han mister kontrollen, der hvor verden forsvinder.. Han er ikke til anal, men ellers er han med på alt.
Jeg har fået ham til at indrømme at han godt kan lide at blive bundet, men så strander den for mig der. Hvad pokker stiller jeg op med ham når jeg har fået ham bundet??? En fjer til at kilde ham, kysse ham og udforske hans krop, slikke ham osv.. Det kan jeg godt finde ud af. Men vil rigtig gerne om nogle har nogle ideér til andet, som kunne gøre det EKSTREMT lækkert for ham :o)
Måske det kan synes mærkeligt at jeg ligger tråden her inde, men det er virkelig et problem for mig, at jeg ikke kan give ham større oplevelser!

Jeg vælger også at lægge indlægget under 'kvindelige sexproblemer' i håb om så mange svar som muligt :o)

På forhånd en stor tak til jer som vil byde ind med noget

Knus
Roselil

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej nogle mænd tænder på at konen er klædt ud som sygeplejeske eller har læder tæj på mm du kan lege du er en anden. et dyr du udvælger dig. der kommer over hans krop. og fortæl imens hvad du ønsker at røre ved ham og ophidse ham . du kan gå på erotik messe og få mere insperektion. god fornøjelse
  • Indstillinger
    Hvis han kan lide at blive bundet, er jeg ret så overbevist om, at du roligt kan gå lidt hårdere til værks end at kilde ham med en fjer...

    Men til en start kan du jo give ham bind for øjnene og gøre hvad du gør. Det at man ikke ser hvad der kommer gør følelsen mere intens.

    Eller du kan binde ham godt og grundigt og sætte porno på skærmen og gå din vej, komme tilbage og lade ham se dig onanere før du til sidst enten sætter dig og boller ham eller slipper ham fri og lader ham knalde dig.
    Det tænker jeg faktisk kunne være sjovt at prøve - nu idéen faldt mig ind. Han må blive DYBT frustreret (på den gode måde) af liderlighed og ikke have nogen chance for at røre sig selv - mens du har masser af sjov - og det tror jeg vil være EKSTREMT lækkert for ham og få ham ud hvor verden forsvinder :)

    Du kan også prøve at overskride din grænse og dominere ham.
    Ikke på den ydmygende måde, bare ved fx. at kommandere ham til at gøre det ved dig du vil have. Og rette på ham.
    Eller du kan "ta' hvad du vil ha'", du kan bede ham være stille når han har trang til at stønne m.m., du kan "forbyde" ham at få udløsning og "straffe" ham med at han skal gøre det eller det ved dig og/eller give dig x antal orgasmer hvis han får udløsning alligevel, du kan stimulere ham til han er lige ved at komme og så STOPPE og sige han ikke må - eventuelt lægge isterninger på hans pik eller tage hårdt fat sådan at du pludseligt bryder stimuleringen og bliver brysk...

    Du kan læse masser på det nettet om dominans så du kan blive inspireret...
  • Indstillinger
    Jeg har da også nogle forslag. Jo, bind for øjnene er meget ophidsende, så den foreslår jeg også.

    Når han nu er bundet og har bind for øjnene, så kan han ligge der og høre dine forberedelser. Lun olie. Babyolie er fantastisk; du hælder varmt vand i en skål og sætter olien i, så den får kropstemperatur, så kan du massere ham.

    Isterninger. Du kan køre en isterning forskellige steder på kroppen. Du kan også tage en i munden og pludselig sutte ham med den. Du kan have noget varmt - kaffe eller te - og så pludselig har du det i munden, når du sutter ham.

    Du kan sætte dig på hans ansigt og blive slikket - du kan ride ham.

    Fjeren er fin, men gå dog på jagt i dine skabe og brug din fantasi - nip ham med grilltangen, rul med et piskeris, kør et bælte hen over ham, skrub lidt med neglebørsten - ja, you name it. Nogle ting vil I opleve er et flop, mens andre er suveræne - sådan er det, men det ved I ikke, før det er forsøgt.

    En dejskraber er hel perfekt, det er faktisk en rigtig god pisk, du kan give ham små slag med, og den giver et skønt klask, uden det derfor er voldsomt smertefuldt. I finder sammen grænsen for, hvornår det er dejligt og hvornår det bliver ubehageligt.

    Dryp med stearin giver også nogle gode gys. Husk dog endelig, at det skal være ren stearin - endelig ikke et fyrfad. Et juletræslys i ren stearin er perfekt, også fordi det er til at styre.

    Skift mellem de forskellige ting, så han aldrig aner, om det gør lidt ondt, eller om det er ren nydelse.

    Man kan købe alt muligt sexlegetøj og det kan I måske sammen blive inspireret af, men der er masser i hjemmet, der kan bruges. En elektrisk tandbørste - ja, det kan jo være børsten skal skiftes, så kan I bruge den gamle. Sådan en sat et godt sted, og så lade den snurre.

    Ja - prøv at se på jeres indbo med andre øjne - så er der masser af sjove ting.

    Og - som nævnt, det er vældigt ophidsende, at han kan høre, at du pusler frem og tilbage - og at han ikke aner, hvad det næste er, der skal ske.

    Til sidst - gør det også omvendt - han binder dig, og du modtager hans fantasier. Om ikke andet, så kan det være han finder på noget, som han måske har svært ved at fortælle dig, at han gerne vil.

    God fornøjelse - det kunne være lidt sjovt om du ville melde tilbage med erfaringer.
Log in eller Registrér for at kommentere.