Hjem Sex & samliv Seksuel debut

Sexuel deby, stress rejsningproblemer osv...

Redigeret 25 april, 2011, 05:31 i Seksuel debut
Halløj
Jeg er en Mand/Dreng (hvad du vil beskrive det som) på 18 år
Jeg har idag haft min sexuelle deby, men støtte ind i nogle problemer
Under samlejet havde jeg problemer, da jeg skulle bruge meget energi på at holde"ulrik" ope. Jeg har aldrig haft et problem når jeg ornanere men efter at have kigget lidt omkring på nettet og have tænkt over det kom jeg frem til 2 forklaringer

1. Kondom, første gang jeg har brugt et kondom, og vil ærligtalt hellere være fri for det, men er temmelig sikker på at hun ikke vil af med kondomet, og jeg vil ikke prøve et præsse hende til noget hun ikke vil!

2. vigtigst... stress, nervøsitet. Har, som er hver anden teenage dreng, bygget en masse stress op i forbindelse med den første gang. har læst mig til at det skulle kunne fremkalde de førnævnte symtomer, men vil gerne ha det bekræftiget og hører hvad jeg kan gøre for at undgå det, da denne oplevelse bestemt ikke har minsket min nervøsitet :)

Hjælp... :(

Kommentarer

 • 1. Det kondom bør du vænne dig til at bruge - og det hver gang. For det er fuldstændigt tåbeligt at forsøge at presse en pige til at tage hormoner= p-piller, fordi man som dreng/mand "helst vil være fri" for at tage bare et minimum af ansvar. Jeg er ret overbevist om, at hvis det var dig, der skulle fylde dig med hormoner, så ville du sikkert betakke dig, ikke? Men det forventes desværre, at sådan noget gør kvinder gerne.
  I øvrigt er kondomet det eneste, der sikrer mod kønssygdomme.

  Øv dig f.eks. i at bruge det kondom, når du onanerer, så du får en bedre fornemmelse for det.

  2. Det er er helt og aldeles normalt, at når man først prøver i virkeligheden, at så kommer der lidt rejsningsproblemer, Tal med pigen om det - det er fuldstændig normalt, at der er noget nervøsitet. Det samme sker i øvrigt for pigen - det er meget almindeligt, at hun ikke får orgasme de første gange. Nogle gør naturligvis - og nogle mænd kan det hele, men det andet er langt mere almindeligt, end du tror. Det er vel heller ikke noget drenge/mænd praler af overfor hinanden. :-)

  Og så putter jeg en 3 på:
  Disse problemer kan både mand og kvinde komme til at opleve mange gange fremover - især hvis man er i et nyt forhold.

  For mig har det faktisk været mere reglen end undtagelsen, at en ny partner ikke kunne holde rejsningen første gang, og som kvinde har jeg aldrig oplevet orgasme, før jeg var tryg ved min nye partner.

  Så du har altså reageret ganske normalt, og den bedste måde at "kurere" det på, er ved at være åben overfor din partner, fortælle at du er lidt nervøs, at du gerne vil gøre det så godt - så bliver det hele meget mere afslappet, og så kan det godt være "han" alligevel vil være med.

  Men igen - dit "problem" med kondomet, bør du ganske enkelt løse. Skulle pigen f.eks. fortælle dig, at hun tager p-piller, og måske lige har glemt at passe dem ordentligt, og hun alligevel bliver gravid - så kan du risikere at få et langt større problem, end at have som fast vane at bruge kondom hver eneste gang.

  Det er ikke kun pigens ansvar at forhindre graviditet - og det er i hvert fald begges ansvar at passe på hinanden mht. kønssygdomme.
 • Det var faktisk også min pointe, at jeg aldrig(!) vil presse hende til at tage p-piller eller lign, jeg kunne aldrig finde på at forsøge at presse hende til noget hun ikke vil.

  kemikalier... det har jeg tænkt over, ikke som du mener det, men fx. viagra, men tror bare det vil fører til at jeg ikke har selvtillid til at gøre det uden..

  vedr dit andet råd.
  Det er selvfølgelig langt svære end du får det til at lyde, da det er det svært at sige, men for et bedre sexliv for os begge er det helt bestemt det vær.


  Og mange tak for dit svar, det hjalp en masse :)
 • Hvis du efter dit første -måske ikke helt vellykkede forsøg - kaster dig ud i diverse hjælpemidler, så får du da først problemer, så det skal du holde dig langt, langt væk fra. Og - i øvrigt aldrig gøre noget sådant uden at have konsulteret din læge - men der er du jo slet ikke.

  Altså - hvis du gerne vil have et varmt og godt sexliv med din kæreste, så bør det første da være, at I har tillid til hinanden, hvorfor det bør være ganske naturligt, at I taler om, hvordan I har- også på den front.

  Det at have sex, er jo det mest intime, man overhovedet kan foretage sig - og hvis det samtidig er med en kæreste, og ikke et tilfældigt bekendtskab - så bør man da have opbygget en gensidig tillid, og netop derfor føle det helt naturligt at tale sammen om forventninger, ønsker og håb for dette samliv, og det er da helt naturligt også at røbe sin usikkerhed , og det kan man faktisk godt gøre på en både sød og kærlig måde uden at tabe ansigt ved at fortælle, at man jo netop er så glad for hende/ham, og derfor er lidt nervøs for, om man nu kan leve op til forventningerne.

  Som mand viser det sig jo ret tydeligt - og det kan man sagtens have talt om på forhånd, at man netop er så overvældet, at "han" bliver helt bange.

  Men - men - men: Lad nu være med at tage sorgerne på forskud. Du har prøvet en gang, og så mange kræfter som du bruger på netop dette faktum, at det ikke helt gik som forventet, kan du nok regne med, at det også sker næste gang, fordi du for dig selv har pisket noget op, som muligvis slet ikke er der.

  Så prøv lige at slappe af - du er givet indrettet helt normalt, og det skal som også lykkes for dig.

  Om ikke ret lang tid - sidder du forhåbentligt og fniser over, at du gjorde en mus til en elefant.
 • Hendes periode begyndte dagen efter, kan det ha noget med det at gøre, hun snakkede om at være træt (og nej - jeg pressede ikke) så skulle ha gættet det men kan det være en af årsagerne ?

  jeg vil ikke kalde det er kæreste da det, pga. ydre omstændigheder ikke kan være et længerevarende forhold, men vil kalde det mere en bare venskab.

  Jeg tar det som det kommer, er ikke så freaked out efter et stykke tid, og er temelig sikker på hun nød det :) (har ikke brug for at få den illusion taget væk ;))

  tak for hjælpen, det rat at have feedback fra det andet køn
 • Nej, dine præstationer har intet at gøre med, at hun får menstruation dagen efter, men selvfølgelig - hvis hun generelt er uoplagt, så kan det naturligvis godt have indflydelse på oplevelsen. Sådan er det med alt her i livet, at hvis man er uoplagt, så får man naturligvis ikke det fulde udbytte.

  Jeg vil lige pointere, at selv om du ikke presser - og heller ikke kunne drømme om at gøre det, så vil du jo alligevel gøre det, hvis du gang på gang fortæller veninden, at du helst ville være fri for det kondom.

  Det sker naturligvis ikke med hende her, når I ikke en gang er specielt forelskede, men bare venner. Synd for dig i øvrigt, at første gang ikke var med en, hvor der er forelskede følelser involverede -men sådan er det desværre for mange. Af en eller anden grund tror de fleste, at første gang bare skal overstås. Men - første gang er den man husker hele livet.

  Men - når du en gang møder en pige, som er virkeligt forelsket i dig, og du fortæller hende, at du ikke bryder dig om det kondom - så kan det givet være nok til, at hun i sin forelskelse føler, at for at vise sin kærlighed endnu mere, så må hun hellere fylde sig med hormoner, for at du kan være endnu mere glad.

  Så - vil du være en rigtig god kæreste når den tid kommer, så gør du klart, at naturligvis bruger du kondom, og kommer slet ikke med hentydninger om, at du gerne vil være fri.

  Dog er der overvejende sandsynlighed for, at du finder en, der allerede tager p-piller, og så er det op til dig at vurdere risiko for kønssygdomme og risiko for, at hun måske ikke altid tager pillerne korrekt, og du derfor kan risikere, at hun bliver gravid.

  Held og lykke fremover.
Log in eller Registrér for at kommentere.