Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

svimmelhed, som en slags søsyge

Mine blodprøver er ok, ørelæge sige ikke noget at konstatere galt, øjenlæge siger alt er ok.
Hvis det er virus på balancenerven, kan man så prøve med søsygetabletter?

Kommentarer

  • Indstillinger
    Er du blevet undersøgt for Menieres sygdom. Ja, det er du vel.

    Har du fået målt dit blodtryk. Da jeg fik forhøjet blodtryk var jeg så svimmel, at det hele sommetider drejede rundt. Lægen undersøgte intet.
    Jeg blev først hjulpet, da han holdt sommerferien og jeg kunne gå til en anden.

    Jeg ved svimmelhed kan være meget langvarig, så jeg ville prøve da søsygetabletter. De kunne måske hjælpe, det er ikke helt umuligt.

    Der er også noget med nogle krystaller i ørerne, som nogle fysioterapeuter eller ørelæger kan afhjælpe. Men det har ørelægen vel også undersøgt for.

    Man kan blive svimmel, hvis man har infiltrationer i hovedet. Man kan også blive svimmel af stress.

    Først den tredie ørelæge, jeg opsøgte, kunne hjælpe mig. Han vidste til gengæld også lige med det samme, hvad der var galt i modsætning til de andre to. Det var ikke svimmelhed, vil jeg sige med det samme.
  • Indstillinger
    Mange tak for dit svar, jeg går videre med dine oplysninger!
    Hilsen Peter
  • Indstillinger
    Har du tilbøjelighed til stress, angst, depression eller andre psykiske lidelser?
    Svimmelhed er ikke noget usædvanligt stress- eller angstsymtom.

    Hilsen Helene
  • Indstillinger
    nej, ingen af disse psykiske ting!
    Hilsen Peter
  • Indstillinger
    Nej Helene, din hippie ;-)
  • Indstillinger
    Hej ja hvis du har virus på balancenerven kan du spise alm søsygetabbaletter eller få søsyge plaster fra apoteket. men lægen plejer at sige det kan være det . Hvis det ikke stopper over kort tid skal du gå til lægen igen. for svimmelhed kan også have andre årsager. har du det i gående stilling. eller kommer det pludselig fra sidende til gående kan det skyldes du kommer for hurtigt op at stå. så svimler det hele. men har du det konstant er der en anden årsag. god bedring.
  • Indstillinger
    Hej,

    Jeg er fysioterapeut og har gennem en årrække specialiseret mig i behandling af svimmelhed og nedsat balance, som skyldes problemer i det vestibulære system.

    Jeg skriver for at gøre opmærksom på en ny webportal som jeg har oprettet: www.svimmel.net

    Intentionen med svimmel.net er, at portalen med tiden vil blive et informationsmidtpunkt for patienter, pårørende og sundhedspersonale med interesse i svimmelhed, balance og vestibulær dysfunktion. Man vil bl.a. kunne finde generel information om kroppens balancesystemer og sygdomme, som medfører nedsat balance og svimmelhed, og der vil løbende komme information om nye forskningsresultater med relation til svimmelhed og behandling af svimmelhed og nedsat balance.

    www.svimmel.net/forum er det desuden muligt at blogge omkring samme emner. Man kan skrive nye indlæg eller kommentere eksisterende.

    Svimmel.net er nyt og under udvikling. Informtionen er således begrænset indtil videre, men jeg håber at i og andre vil få glæde af portalen efterhånden som den udvikler sig.


    Mvh Kasper Søndergaard
Log in eller Registrér for at kommentere.