Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Study Drugs - Hjernedoping - Cognitive Enhancers

Redigeret 15 april, 2011, 07:09 i Rusmidler
Hej,

Vi er to idrætsstuderende fra Århus Universitet, som er i gang at skrive Bachelorprojekt. Vores projekt omhandler det antagede forbrug af receptpligtig medicin, bl.a. kaldet ”study drugs” (Ritalin, Beta blokkere, modafilin, efedrin, adderall etc.), blandt universitetsstuderende.

Vi vil med projektet forsøge at nå et spadestik dybere end hvad diverse eksperter tror og siger, og rent faktisk høre brugerne (de studerende), og afdække deres bevæggrunde for at tage ”study drugs”. Der er, i Danmark, ikke foretaget nogen undersøgelser, der blotlægger brugernes motiver til at tage ovennævnte stoffer, så vores undersøgelse vil ikke blot være den første af sin slags i Danmark, men vil også være utrolig vigtig i forsøget på at analysere en formodet stigende tendens blandt universitetsstuderende.

Vi vil derfor meget gerne i kontakt med studerende, som har et kendskab til eller forbrug af diverse ”study drugs”, og som er villige til at lade sig interviewe af os. Køn og alder er underordnet, det vigtigste er at du har personlig erfaring med ”Study drugs”, og har lyst til at tale om det. Vi garanterer selvfølgelig fuldstændig anonymitet, og de oplysninger du giver, vil udelukkende blive brugt i videnskabeligt øjemed. Vi er meget fleksible i forhold til tid og sted.

Har du prøvet ”study drugs”, og har du lyst til at medvirke i vores undersøgelse, kontakt os da på en af følgende måder.

Jonas Enevoldsen
jonas.enevoldsen@gmail.com
31 38 74 55


Anders Chr. Larsen
acl_uhe@hotmail.com
29 46 30 63

Vi ser frem til at høre fra dig.



* Indlægget er godkendt af Netdoktor.

Kommentarer

  • Indstillinger
    Det er også muligt at deltage i undersøgelsen, uden at et personligt, face-to-face interview finder sted. Så vil interviewet i stedet foregå over skype, telefon eller lignende.

    Hvis denne interviewform er mere interessant, send da en mail til: jonas.enevoldsen@gmail.com

    og jeg sender en mail tilbage med retningslinjer omkring anonymitet osv.
Log in eller Registrér for at kommentere.