Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Skal jeg bare nedsætte mine forventninger til sex?

Redigeret 29 maj, 2011, 07:26 i Samliv
Hej.
Jeg har et lille problem med min kærestes og mit sexliv....
Vi har været sammen i næsten 5 år og i starten var det hele tiden og overalt, længden på "knaldene" var ikke ligefrem i top (set med mine øjne) men det gjorde ikke så meget fordi jeg fik nærheden.. De seneste 3 år er længden på knaldene ikke blevet længere men det er tiden i mellem dem til gengæld.... i skrivende stund er det 7 uger siden sidst og han har kun lagt op til noget 1 gang, som selvfølgelig er den dag jeg har vildt ondt i hovedet og har været oppe hele natten før med en syg baby.... Jeg ved selvfølgelig godt at sexlivet går ned når man får børn men helt ærligt 6 gange om ÅRET?????? I mine øjne ville 1 gang om ugen være passende, ikke pga orgasme men pga nærheden.... vores hverdag går ud på at jeg står for: rengøring, regnskab, indkøb, madlavning, vasketøj, børnepasning osv. mens han går på job og spiller computer (jeg er på barsel) Jeg har prøvet at lade være med at ligge op til noget eller nævne sex for ham men efter 4 mdr gav jeg op (uden at ha fået noget) jeg har prøvet at vise meget tydeligt at jeg vil ha ham, jeg har købt små gaver til ham, jeg har købt legetøj til sengen men der sker intet!!!!Jeg har bare ikke lyst er det svar jeg får...
Er det bare mig der skal nedsætte mine forventninger og lære at leve uden sex???

Kommentarer

  • Indstillinger
    Helene2Helene2
    Redigeret 1 april, 2011, 07:39
    Det er svært, når behovene er så forskellige.
    Er det mon muligt for Jer at mærke samhørighed, nærhed, intimitet og have fysisk kontakt på andre måder end gennem sex?

    Fra mine tidligere forhold husker jeg, hvordan det var, når min partner med al tydelighed signalerede, at han gerne ville have sex. Det fik mig til at holde mig på lang afstand og undgå enhver berøring! For hvis han nu tog det som en invitation. Det betød, at jeg selv mistede en masse nærhed, som jeg ønskede at få på andre måder end gennem sex.
    Nogen mener, at det er endnu værre for en mand at blive 'jagtet' end det er for en kvinde, fordi det strider mod mandens rolle af at være den stærke, der skal erobre.

    Om du så skal vænne dig til at leve med så lidt sex?
    Svært at sige - men der kommer næppe noget godt ud af at ville presse ham til det. Så må I jo tale sammen om Jeres forskellige behov og se om I kan finde en løsning, I begge kan være tilfredse med.

    Hilsen Helene
  • Indstillinger
    Det er en stor omvæltning at få barn - ikke bare for moderen, men også for faderen, og naturligvis skal man det med i sine tanker, men du skal selvfølgelig ikke "bare" nedsætte dine forventninger til sex.

    Jeg vil foreslå, at du forlanger, at I sætter jer sammen og får talt igennem hvad det er, der er sket med jeres sexliv. Det er ikke nok, at han siger, at han bare ikke har lyst, for i løbet af ingen tid, så er du overbevist om, at det er din skyld, at du ikke er god nok osv. osv. - og så ser du pludselig det hele som værende din skyld, så det skal du bestemt være opmærksom på, for det er det ikke.

    Det kan godt være, han er blevet lidt "handlingslammet" af dette, at få et så stort ansvar, som det er at få barn, men det skal han jo ikke gå og ruge med alene - det skal I sammen få på bordet. Faktisk kan mænd også få en slags fødselsdepression, så det kan da være, han skal have lidt hjælp - men i første omgang, kan det godt være dig, der giver ham den hjælp, ved at I får talt tingene igennem.

    Jeg synes godt, du kan fortælle ham, at det i den grad sårer dig, at han afviser dig hele tiden. Jeg læser, at det primært er nærheden, du savner, så måske I kunne starte op med, at I hver eneste aften ved sovetid, bare ligger og holder om hinanden, og får kysset godt og varmt godnat, men altså uden at forvente, at det skal munde ud i sex. Lov ham, at du ikke begynder på "noget", at det netop kun skal være den varme nærhed.
    Måske det kan bløde ham op.

    Men - få talt sammen - så længe du går og og holder "gætteleg", så aner du jo ikke, hvad der i bund og grund rører sig i ham, og hvad årsagen er.
  • Indstillinger
    Hej nogle mænd kan ikke lide at have sex med kvinden så længe barnet ammer hos moderen . de har mange forskellige grunde der til. måske skulle du lade ham deltage lidt mere i noget af det der hjemme. også med barnet. hvis han har et følse af den lille har taget hans plads. held og lykke
  • Indstillinger
    Det du beskriver lyder for mig som om at I lever hvert jeres liv. Du passer barn og hus og han er på arbejde og sidder så ved computeren.

    Og at du så skriver at du vil mene at sex 1 gange om ugen ville være passende, mere på grund af NÆRHEDEN end orgasmen, bekræfter blot min ovenstående antagelse.

    Altså tror jeg, at det her handler om langt mere end et stillestående sexliv.

    Har I noget I er fælles om i hverdagen?

    Det lyder som om at jeres parforhold er druknet i hverdagens trivialiteter.
    Og i sådan et tilfælde er det vist ganske udbredt at sexlivet forsvinder.

    Jeg syntes det vil være på sin plads at I sætter jer ned og taler sammen. At I får sat ord på hvad jeres forhold er, og hvordan I ønsker at det skal blive. Og naturligvis også får talt om hvad I kan gøre for at få gang i jeres sexliv - jeg tror bare, at der er meget mere der skal tales om end lige dét.

    Hvad med at gøre ting i hjemmet sammen - lave mad sammen, vaske op sammen, ordne have (hvis I har sådan en) sammen, gå en tur sammen efter maden med barnet, sørge for at have en aften eller to om ugen uden computer og fjernsyn - så I får noget fællesskab ind i hverdagen?

    Jeg tror, at I vil komme hinanden nærmere på den måde, og dermed forhåbentlig også få gnisten i forholdet frem igen.

    Men vigtigst af alt: TAL SAMMEN.
  • Indstillinger
    Tja,...hvis han før gav dig meget sex og nu giver dig meget mindre, kunne det skyldes at du før gav ham meget af noget anden, men nu er begyndt at give ham meget mindre af det.

    Så måske har du selv såvel løsning som årsagen til problemet.
  • Indstillinger
    Først og fremmest skal du hive stikket ud på computeren. Jeg kender selv alt for godt det med at sidde foran computeren, imens kæresten passer sig selv. Når hun går i seng, sidder man lige og spiller en halv til en hel time, og så sover hun når man kommer ind, og der er ingen sex.
    Computerspil suger sexlysten ud af en. Specielt hvis man lige falder over lidt porno i ny og næ, så bliver kræfterne brugt der, og ikke i sengen :)

    Derud over skal du kigge på dig selv - har du taget meget på efter fødslen? Tænder han ikke på dit udseende længere? er du faldet af på den?..
    Det lyder måske meget overfladisk, men det er desværre ofte sandheden. Selvfølgelig kan man sagtens tænde på personlighed, kemi o.lign., men ud fra hvad du skriver, lyder det ikke til I bruger ret meget tid sammen. Prøv evt. at blive forelskede igen..?
Log in eller Registrér for at kommentere.