Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Er jeg en dårlig kæreste? :(

Jeg har snart været sammen med min kæreste i 6 år, og jeg elsker ham stadig lige så højt, som første gang jeg mødte ham.
Vi har kun haft sex ca 12 gange om året i den tid vi har kendt hinanden, og det hele er min skyld.

Jeg har lyst til ham, det er ikke det der er problemet, men så snart vi skal i gang, eller han lægger op til noget, så gider jeg ikke. Det er tit at jeg bare ”leger med”, selvom jeg overhovedet ikke har lyst, og det piner mig at ”narre” ham på den måde, pga min egen krop ikke vil lystre. Jeg har heller ikke lyst til at prøve nye stillinger (enten fordi det gør ondt eller er hammer ubehageligt!), så vi ender altid med missionær.
Jeg har endda været så desperat, at jeg har haft bedt ham i ramme alvor om at finde en anden, fordi jeg ikke har lyst til sex. Men heldigvis holder han stadig ved.

Når vi så endelig har sex, så gør det ondt af pommerns til på mig. Som om det brænder ved åbningen, og det føles som om han rammer noget indeni mig, som en slags kant han skal forbi hver gang han skubber sig ind. Til sidst ender det tit med at jeg bliver nød til at stoppe, fordi det føles som om jeg er tør som i Sahara, og så får jeg den værste skyldfølelse, for det er ALTID mig der stopper.

Jeg kan ikke li følelsen af hverken finger i fissen eller en pik deroppe, men når han rører klitten er der ingen problemer. Når jeg selv leger, er jeg kun koncentreret omkring klitten. Jeg bryder mig heller ikke om at være meget våd i fissen, specielt ikke når han har enten en finger eller sin pik deroppe. Det føles virkelig ubehageligt. Det gør ikke ondt, men det føles bare.. forkert?

Jeg ved ikke mine levende råd, for jeg føler at jeg er den eneste der bare ikke KAN nyde sex. Jeg prøver virkelig, men jeg kan bare ikke.

Kommentarer

  • Indstillinger
    At din kæreste stadig holder ved dig efter seks år, fortæller da at du bestemt ikke er en dårlig kæreste, så den skal du slå ud af hovedet.

    Men - jeg synes da bestemt du skulle se at få undersøgt, om der er noget fysisk i vejen med dig. Måske du skal bede din læge om at blive henvist til en gynækolog med det samme, så du kan få en specialistundersøgelse.

    Jeg vil foreslå dig at læse debatterne om vulvodyni, og hvis der der er noget, du genkender, så skal du nævne det for lægen. Jeg ved ikke selv noget om den sygdom, men jeg har da forstået, at det ikke er noget lægen selv finder på at undersøge for, så derfor bør du nok selv finde ud af, om det måske er der, du befinder dig.

    Men - helt klart. Kom til læge, forlang at blive ordentligt undersøgt, for det kunne da bestemt godt være, det er noget fysisk, der kan gøres noget ved.

    Og - jeg er nødt til at nævne det. Har du været udsat for nogle voldsomme ting tidligere i dit liv? For det kan også godt give dig sådanne symptomer, men så er det en anden vej, du skal ind på, for så handler det om, at du skal i gang med noget terapi. Jeg tænker ikke "kun" på seksuelle overgreb; der kan også være andre ubehagelige oplevelser, der kan påvirke seksualiteten.

    Jeg vil bestemt mene, at der er noget at gøre, så start med at gå til din læge.

    Håber du vil melde tilbage - der er faktisk nogle rigtigt gode debattører her på ND, der kan give dig nogle gode råd hen ad vejen, når du har været ved læge og ved lidt mere om din situation.
  • Indstillinger
    Hej, og tak for svar. :)

    Jeg var ved lægen tidligere i dag, hvor jeg forklarede problemet og hun undersøgte mig - med stor smerte fra min side (hun kunne ikke komme helt ind i skeden for at tage et ordentligt celleskrab, uden jeg næsten skreg af smerte).

    Hun nævnte PCO pga mine ureglmæssige blødninger (får det ca. hvert halve år, nogen gange går der længere tid imellem), og som du selv nævner vulvodyni. Hun tog en masse blodprøver, som jeg skal ringe tilbage på om ca. 14 dage, og så ville vi finde en tid til gynækologen.

    Mht til tidligere erfaring med noget skidt, så mindes jeg ikke rigtig noget der er af betydning. Min eks var noget hård ved mig, men jeg forlod ham som jomfru for næsten 7 år siden, og har også fået snakket det ordentligt igennem med kæresten.

    Men nu får vi at se hvad gynækologen siger, hvis personen overhovedet kan komme til at undersøge mig.
  • Indstillinger
    Åh, hvor godt, du har været ved læge, og åh hvor godt, at det er en, der tager dig seriøst og kan forstå dit problem.

    Da hverken jeg eller andre her på debatten jo kender dig, så var jeg nødt til at nævne den psykiske vinkel også, da netop psykiske problemer kan være medvirkende til disse problemer, hvorfor man lige er nødt til at have det med også, men det er bestemt rigtigt godt, at du også kan slå den ud af hovedet.

    Det lader så til at være et fysisk problem, og det bliver du nu undersøgt og forhåbentligt kureret for.

    Jeg læser også, at du ikke lan lide at blive våd. Hvorfor egentlig ikke? At blive godt og grundigt våd er jo faktisk forudsætningen for, at man kan nyde et samleje. Jeg nævner det, fordi den tanke skal du måske også begynde at vænne dig til: At det både er dejligt og ophidsende - for begge parter - når man er våd, for det betyder også at man er tændt.

    Da du godt kan nyde berøring på klitoris, vil jeg da foreslå dig, at din kæreste kæler for den, enten med fingrene eller tungen, og du så kæler for hans penis på samme måde. På den måde kan I godt have et dejligt sexliv uden han behøver at komme op i dig.

    Det vil da være en løsning mens du bliver udredt for det, du nu fejler.
Log in eller Registrér for at kommentere.